- 7 Ağustos 2016
- 1.746
- 1.893
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.621
Zyag surup bi saat bekleyip yikadim ama taramamistim.. yrn yikicam zyag surup bekleyip sora tariyim dimi?Zeytinyağını sür beklet ince tarakla nazikçe tara canım öyle öyle geçecek ben ilk kızımda öyle yapmıştım
Cocuk resmen uykuya dalmakta güçlük cekiyor ya uyku gözünden akiyor ama uykuya dalamiyor aranizda bebegi böyle olan var mi ? Bu bir rahatsizlik felan varda ondan dolayi mi böyle ki ya korkuyorm valla
Evet canım yıkamakla pek çıkmaz onlar tarakla hafif hafif derisine zarar vermeden tararsan kalkar kabuklar zeytinyağını sür bekle yumuşasın sonra şu erkeklerin kullandığı taraklar var ya o tip bir tarakla tara canımZyag surup bi saat bekleyip yikadim ama taramamistim.. yrn yikicam zyag surup bekleyip sora tariyim dimi?
Canm bizimkide 2 defa o sekilde kustu bi sikinti olmadi sonrasinda ama doktora gidince soracagm nasipse
Cocuk resmen uykuya dalmakta güçlük cekiyor ya uyku gözünden akiyor ama uykuya dalamiyor aranizda bebegi böyle olan var mi ? Bu bir rahatsizlik felan varda ondan dolayi mi böyle ki ya korkuyorm valla
ACocuk resmen uykuya dalmakta güçlük cekiyor ya uyku gözünden akiyor ama uykuya dalamiyor aranizda bebegi böyle olan var mi ? Bu bir rahatsizlik felan varda ondan dolayi mi böyle ki ya korkuyorm valla
yemin ederim ayağımda yapışık yaşıyorum şu dalma yüzünden bıktıııııım açımdan ölücem ya ağlıyo ya sallıyorum sancı bırakmıyo dalsınCocuk resmen uykuya dalmakta güçlük cekiyor ya uyku gözünden akiyor ama uykuya dalamiyor aranizda bebegi böyle olan var mi ? Bu bir rahatsizlik felan varda ondan dolayi mi böyle ki ya korkuyorm valla
peki uyanık nekadar tutuyorsunuz ben görmüyorum çocuğu ondanmı uyumuyo internette de uyku uykuyu getirir yorulan çocuk uyuyamaz diyor büyüklerde aynısı diyor ne yapıcam bilmiyorum şu uykunun elinden gece sadece 5 saat uyudu gündüzde 2 buçuk saat gerisi bölük pörçük hep tam dalamadan onada uyuma denirseSancısı olduğu için olabilir mi canım? Benim ki mesela tam dalcak bir gaz sancısı giriyor irkilip ıkınmaya başlıyor dalamıyor yavrum. Uyuyamadığı için de hem gazın hem uykusuzluğun mızmızlığı oluyor.
Kızlar sizin bebeklerde irkiliyor mu ya çok? Şu moro refleksi dediğimiz olay hani. Tam dalcakken o irkilme uyandırıyor.
yemin ederim ayağımda yapışık yaşıyorum şu dalma yüzünden bıktıııııım açımdan ölücem ya ağlıyo ya sallıyorum sancı bırakmıyo dalsın
peki uyanık nekadar tutuyorsunuz ben görmüyorum çocuğu ondanmı uyumuyo internette de uyku uykuyu getirir yorulan çocuk uyuyamaz diyor büyüklerde aynısı diyor ne yapıcam bilmiyorum şu uykunun elinden gece sadece 5 saat uyudu gündüzde 2 buçuk saat gerisi bölük pörçük hep tam dalamadan onada uyuma denirse
Benimkinde var. Yeni doğduğu zaman daha çoktu, şimdi biraz azaldı. O yüzden uyuturken hep kundak yapıyorum ben. Yoksa elleriyle kendini uyandırıyor.
ayy ben kundağını açtığıma bin pişman oldum şimdi yaptırmıyooo çok pişmanımBenimkinde var. Yeni doğduğu zaman daha çoktu, şimdi biraz azaldı. O yüzden uyuturken hep kundak yapıyorum ben. Yoksa elleriyle kendini uyandırıyor.
sallıyormusum benimki yaygara kopardığı için öyle kendi kendine durması yokUyanık ne kadar tutuyorsunuz derken, ben uyanık tutmuyorum sağolsun kendisi uyanık zaten :)) dün mesela gündüz baya uyudu ama bugün 7 de uyandı arada 1 saat yine uyudu ama şu an uyuyamıyor. Gözler gidiyor ama dalma yok etrafı izliyor anca. Konuşmuyorum da bilerek dağılmasın diye ama etkili olmuyor. Uykuda da gelişir bebekler deniyor ama böyle nasıl olcak ben de bilemedim.
İyi bişey değil dediler bana göz kayması oluyor bizdeOluyor bizde de canım
ayy ben kundağını açtığıma bin pişman oldum şimdi yaptırmıyooo çok pişmanım
sallıyormusum benimki yaygara kopardığı için öyle kendi kendine durması yok
Benimki de kucakta ışık arkadan geliyo arkayı dönüp bakıyor kucaktan düşecek nerdeyse umru değil :)He evet o var, seslenirken sağa kayarsam mesela yavaş yavaş o da takip ediyor benimle. Dediğin gibi, biz çok aceleciyiz heralde yavaş yavaş olcak demek ki:) ay o ışığı hiç sorma, elleriyle beni itip kafayı yukarı kaldırıyor açıyor gözleri faltaşı gibi, uzaklaşsam da kafayı eğip yine bakıyor. Ne özel bir şey onun için o ışık demek ki :))
Benimkinde de arttı başlarda sadece hızlı bırakırsam falan irkiliyodu seslerden etkilenmiyodu şimdi uyurken bile ani bi ses olursa hemen irkiliyorKızlar sizin bebeklerde irkiliyor mu ya çok? Şu moro refleksi dediğimiz olay hani. Tam dalcakken o irkilme uyandırıyor.
Cnm banyodan 1-2 saat once zyagini sur banyo yaptirirken sabun beziyle yavas yavas silEgozz Y yesilagac44 kızlar benim oğlanın da kaşında çıktı zeytin yağı sürüp taradım ama geçmedi çok üzülüyorum bembeyaz kası. Sivilceler bitti konak başladı ya
Kiziminda ilk ay gozu kayiyordu sasi gibi oluyordu doktor daha goz koordinasyonunu tam saglayamiyor o yuzden arada boyle olmasi normal demisti ama artik olmuyor cok sukurİyi bişey değil dediler bana göz kayması oluyor bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?