2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Cocuk resmen uykuya dalmakta güçlük cekiyor ya uyku gözünden akiyor ama uykuya dalamiyor aranizda bebegi böyle olan var mi ? Bu bir rahatsizlik felan varda ondan dolayi mi böyle ki ya korkuyorm valla

Sancısı olduğu için olabilir mi canım? Benim ki mesela tam dalcak bir gaz sancısı giriyor irkilip ıkınmaya başlıyor dalamıyor yavrum. Uyuyamadığı için de hem gazın hem uykusuzluğun mızmızlığı oluyor.

Zyag surup bi saat bekleyip yikadim ama taramamistim.. yrn yikicam zyag surup bekleyip sora tariyim dimi?
Evet canım yıkamakla pek çıkmaz onlar tarakla hafif hafif derisine zarar vermeden tararsan kalkar kabuklar zeytinyağını sür bekle yumuşasın sonra şu erkeklerin kullandığı taraklar var ya o tip bir tarakla tara canım

Egozz Y yesilagac44 kızlar benim oğlanın da kaşında çıktı zeytin yağı sürüp taradım ama geçmedi çok üzülüyorum bembeyaz kası. Sivilceler bitti konak başladı ya

Cocuk resmen uykuya dalmakta güçlük cekiyor ya uyku gözünden akiyor ama uykuya dalamiyor aranizda bebegi böyle olan var mi ? Bu bir rahatsizlik felan varda ondan dolayi mi böyle ki ya korkuyorm valla

Sabahtan beri benimki de öyle. Gözü açılmıyor ama uyumamak için direniyor resmen.

A
H dun ne cektim ben.. katila katila agladi bi saat.. karnimi ac diom meme veriom yok.. altina bakiom temiz gazi yok.. esimle aksam delirdik ay dedik kolik oldu bu cocuk.. bian memeyi reddedince ay dedim memeyi mi birakti.. buzluktan sagdigim sutlerden veriyim dedim kasikla yok onuda almadi.. sora gozlerini kapatti bi baktim uyumus.. 4saat uyudu deliksiz sora gecti.. uykuya dalamiyor dedigin gibi..

yemin ederim ayağımda yapışık yaşıyorum şu dalma yüzünden bıktıııııım açımdan ölücem ya ağlıyo ya sallıyorum sancı bırakmıyo dalsın

peki uyanık nekadar tutuyorsunuz ben görmüyorum çocuğu ondanmı uyumuyo internette de uyku uykuyu getirir yorulan çocuk uyuyamaz diyor büyüklerde aynısı diyor ne yapıcam bilmiyorum şu uykunun elinden gece sadece 5 saat uyudu gündüzde 2 buçuk saat gerisi bölük pörçük hep tam dalamadan onada uyuma denirse

Kızlar sizin bebeklerde irkiliyor mu ya çok? Şu moro refleksi dediğimiz olay hani. Tam dalcakken o irkilme uyandırıyor.

Benimkinde var. Yeni doğduğu zaman daha çoktu, şimdi biraz azaldı. O yüzden uyuturken hep kundak yapıyorum ben. Yoksa elleriyle kendini uyandırıyor.

Uyanık ne kadar tutuyorsunuz derken, ben uyanık tutmuyorum sağolsun kendisi uyanık zaten :)) dün mesela gündüz baya uyudu ama bugün 7 de uyandı arada 1 saat yine uyudu ama şu an uyuyamıyor. Gözler gidiyor ama dalma yok etrafı izliyor anca. Konuşmuyorum da bilerek dağılmasın diye ama etkili olmuyor. Uykuda da gelişir bebekler deniyor ama böyle nasıl olcak ben de bilemedim.

Benimkinde var. Yeni doğduğu zaman daha çoktu, şimdi biraz azaldı. O yüzden uyuturken hep kundak yapıyorum ben. Yoksa elleriyle kendini uyandırıyor.

Sanki bana daha da arttı gibi geliyor ama anlamadım dikkatimi çekmiyordu bu kadar belki. Sırt üstü yatarken özellikle daha çok oluyor, ben de yapayım bari gğnah irkilmesine uyanıyor korkuyor.

ayy ben kundağını açtığıma bin pişman oldum şimdi yaptırmıyooo çok pişmanım

sallıyormusum benimki yaygara kopardığı için öyle kendi kendine durması yok

ayy ben kundağını açtığıma bin pişman oldum şimdi yaptırmıyooo çok pişmanım

sallıyormusum benimki yaygara kopardığı için öyle kendi kendine durması yok

Bazen sallıyorum canım, her zaman değil yani hiç durmadığında. Ayağıma değil de dizlerimi kırıp oraya yatırıyorum. Bazen pış pışlarkende sakinleşiyor.

Seninki de gazlı bir bebek sıçraması oluyor mu o sancı geldiği an?

Benimki de kucakta ışık arkadan geliyo arkayı dönüp bakıyor kucaktan düşecek nerdeyse umru değil :)
Kızlar sizin bebeklerde irkiliyor mu ya çok? Şu moro refleksi dediğimiz olay hani. Tam dalcakken o irkilme uyandırıyor.
Benimkinde de arttı başlarda sadece hızlı bırakırsam falan irkiliyodu seslerden etkilenmiyodu şimdi uyurken bile ani bi ses olursa hemen irkiliyor

Kızlar ben kızı göğsüme dik yatırıp sırtını sıvazlayarak uyutuyorum hem çok rahatlıyor hem çok kolay uykuya dalıyor eskiden memede uyurdu hep şimdi onu azalttı biraz ben de böyle uyutuyorum gazı varsa falan ona da iyi geliyor bir de öyle denesenize sallamaktan daha kolay

Egozz Y yesilagac44 kızlar benim oğlanın da kaşında çıktı zeytin yağı sürüp taradım ama geçmedi çok üzülüyorum bembeyaz kası. Sivilceler bitti konak başladı ya
Cnm banyodan 1-2 saat once zyagini sur banyo yaptirirken sabun beziyle yavas yavas sil
bnm kiziminda oyleydi gecti

İyi bişey değil dediler bana göz kayması oluyor bizde
Kiziminda ilk ay gozu kayiyordu sasi gibi oluyordu doktor daha goz koordinasyonunu tam saglayamiyor o yuzden arada boyle olmasi normal demisti ama artik olmuyor cok sukur

Kızlar akşamları sütü azalan var mı? Benim sütüm gece ve gündüz iyi çok şükür ama gelin görün ki 5ten sonra azalıyor özellikle 5-9 arası saatlerdeki emzirmede az oluyor süt sizde de var mı bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…