2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
ben kucağa değilde işte ağlama krizlerinde aman göbeği çıkmasın aman fıtık olmasın diye diye ayağıma alıştırdım annem sağolsun şimdi bizimki küçük ama bizde şekilde n şekile giriyoruz sussun diye hiçbirşey kar etmiyor şimdide uyandı Ayağım da sallıyorum hiç uyanmazdı bu saatlerde yada kendı kendine uyurdu

Ne yaptiniz canim allah yardimciniz olsun

Allah yardımcın olsun ya hakkınızda hayırlisi olsun çok zor kocan olacak herif seni aldatmış bide evliymis kadın iki çocuğu da varmış kadın yalvararak kulakları asma şöle onun kocasına bence... Bide iki aylık oglunla o çocuk büyüyünce babasından nefret edecek ben doğmadan nasıl annemi aldatirsin diyecek adam buna nasıl cevap verebilir kı utanmadan çocuğuna nasıl sarılmış kı.. gelecek önemli. Bu. Dünya etme bulma dünyası.. adam seni nasıl adatiysa başka karısıyla evlenirse karısı da onu aldatır.. herşey karşılıklı.. tereddüt etmeden boşanın diycem. Eğer affedersen o adama nasıl güven yasiycaksininz?

Kızlar benim kızım kakasını yapamıyor iki gündür . Çiş var da gaz da çıkarıyor niye kakasını yapamıyor

Günaydın kızlar. Bebeği sarı kusan arkadaşlar bir sorun yaşadiniz mı geçti gitti mı? Benim oğlanın pek kusma huyu yoktur, çok nadir kusar. Sabah sabah sarı katı kustu. Üşüttü mu acaba?

Sallamayı da yemiyo kucağımdan ayrılınca yaygarayı basıyo bu :/ şimdi uyudu yatırmaya korkuyorum :/

Kaç haftalık? Biz 4 hafta kadar kundak yaptık. Şimdi yine yapardık ama çok gazı oluyor. Uyurken daha çok hareket etmek istiyor gibi geldi. Bıraktık.

Meme de uyuduktan sonra yatağa bırakırken irkilip duruyor o sebeple uyanıyor. Öyle olunca tekrar memeye dönüyor. O yüzden eşim besigine yatırıyor şimdi. Onun elleri çocuğu daha iyi kavriyor. O beşiği koyarken irkilmiyor

Sanırım benim gururum kırık.. doğumdan sonra bir bı sürü laf yedim.. de sustum. En ufak şeye bile sinirleniyordum kabullenemiyordum..
Eşim bana doğru i çok karamsarsin biraz olumlu düşün diyor evet çok karamsarim.hatta bebeğim bı haftalıkken mama verdik bı gün onu bile kabullenemedim ailemden fırça yedim naptın o sarı sütü.. ictiremedim pek kızıma kafam çok dolmuştur patlıcak duruma gelmişim. Herşeyi eşimi sucluyordum köyü olan ben oldum çabuk sinirlenen biriyim lohusalık resmen ben fenalık geldi. Nazara geldim elim buhardan yandi dudağım da sıcak yemeğimi uflemeden tadını bakarken yandı.. çok kötü oldum dün de kizimin mevlit yaptık Allah kabul etsin inşallah.
Ordan da nazara geldim içim çok fena. Patlıcam ya niye boleyim ben sütüm de gitcek diye korkuyorum daha anlatsam bitmez saymakla çok var

Ya göz teması denince aklıma geldi bizimle göz teması iyi çok şükür Fakat sağ gozunde kayma var bazen kayıyor şasi gibi duruyor doğdugunda gözleri şaşiydi. Sora düzeldi arada kayıyor sizin öyle olan varmı?

Kızlar benim bebiş de saniyelik temaslar kuruyor sizinki de saniyelik mi başladı? Artık bakıyo ama geri çeviriyo gözünü uzun tutmuyor ve artık sesli gülüyor :)

Kİzlar oglumun kafasinin istu hep oonak oldu.. 2 defa zeytinyagi surdum 1saat beklettim yikadim.. baska ne yapabilirim? Beyaz kabuk oldu hep kafasi.. sampuanida mustela konak onleyici ama baska bisey yapilabilirmi?

Kİzlar oglumun kafasinin istu hep oonak oldu.. 2 defa zeytinyagi surdum 1saat beklettim yikadim.. baska ne yapabilirim? Beyaz kabuk oldu hep kafasi.. sampuanida mustela konak onleyici ama baska bisey yapilabilirmi?
Zeytinyağını sür beklet ince tarakla nazikçe tara canım öyle öyle geçecek ben ilk kızımda öyle yapmıştım

Kızlar benim bebiş de saniyelik temaslar kuruyor sizinki de saniyelik mi başladı? Artık bakıyo ama geri çeviriyo gözünü uzun tutmuyor ve artık sesli gülüyor :)

Benimki de saniyelik başladı, şimdi biraz daha uzadı ama her baktığımda değil. Resmen canı istediğinde bakıyor :) sadece sese dönmüyor pek ona kafam takıldı. Yani ben seslendiğimde dönüyor ama çok sağında ya da solundaysam dönmüyor sadece duruyor dinliyor bakmadan.

Günaydın kızlar. Bebeği sarı kusan arkadaşlar bir sorun yaşadiniz mı geçti gitti mı? Benim oğlanın pek kusma huyu yoktur, çok nadir kusar. Sabah sabah sarı katı kustu. Üşüttü mu acaba?
Canm bizimkide 2 defa o sekilde kustu bi sikinti olmadi sonrasinda ama doktora gidince soracagm nasipse

Cocuk resmen uykuya dalmakta güçlük cekiyor ya uyku gözünden akiyor ama uykuya dalamiyor aranizda bebegi böyle olan var mi ? Bu bir rahatsizlik felan varda ondan dolayi mi böyle ki ya korkuyorm valla

Öyle mi canım benimki de seslenince değil kendi isterse 2-3 sn bakıyor şuan zamanla ilerler sanırım göz temasını zor kurduğundan sese dönüp bakmasına gelemedim daha Kendisine bakarken seslenir sonra yana doğru kayarsam ben kaydıkça o da kafayı çeviriyor ama diyelim solundayım soldan sesleneyim kafayı direk çevirmiyor zamanla olur inşallah hepsi :) bu arada benimki de ışığa çok bakıyor kucaktayke göz hep tavandaki ışıkta sırf o ışık için şekil bile alıyo çocuk kucakta ne ışık aşkıymışneyse diyorum görüyo ki bakıyo biraz rahatlıyorum :)

He evet o var, seslenirken sağa kayarsam mesela yavaş yavaş o da takip ediyor benimle. Dediğin gibi, biz çok aceleciyiz heralde yavaş yavaş olcak demek ki:) ay o ışığı hiç sorma, elleriyle beni itip kafayı yukarı kaldırıyor açıyor gözleri faltaşı gibi, uzaklaşsam da kafayı eğip yine bakıyor. Ne özel bir şey onun için o ışık demek ki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…