- 19 Ocak 2016
- 5.427
- 5.562
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.601
ben kucağa değilde işte ağlama krizlerinde aman göbeği çıkmasın aman fıtık olmasın diye diye ayağıma alıştırdım annem sağolsun şimdi bizimki küçük ama bizde şekilde n şekile giriyoruz sussun diye hiçbirşey kar etmiyor şimdide uyandı Ayağım da sallıyorum hiç uyanmazdı bu saatlerde yada kendı kendine uyurduGece mesaisi basladi güzelce yikadim yarin asimiz var biraz suda oynattim yorulsun diye. 40 dk dir omzumda uyuyo yatagima koydugumda bnle beraber yatsa bile uyanip agliyor. Dha ne kdar surecek bakalim.
Su sıra agladigi zamanda kucakta susmuyor elimle superman gbi ucuruyomusum gbi tutunca sadece susuyor oturdugum anda yine agliyor
Ne yaptiniz canim allah yardimciniz olsunşuan yoldalar geliyolar söyleceklerim var. Ama boşanırsam nolcak bilmiyorum . Inşallah allah yol gösterir kadınıda tehtit ettim . Yalavriyor sürekli. Bu korkuyla daha gelemez ama . Sadece o kadın yok bir çok kadın var dediginiz gibi . Insanın içinde varsa olur hiçkimseye hakkımı helal etmiyorum övür dünyada da görüşülcek. Ama eşim yalvarıyor sürekli ağlıyor söz veriyor . Son bir şans versem düzelirmiyiz bilmiyorum. Birşey yapmadım diyor konuştuk diyor inanmak içinden gelmiyor . Ama allah öyle bisi varsa belâlarını versin kızlar ben ayrılıyorum gruptan öyle bi pskoloji yaisuorum ki . Ne ypcagimi bilmiyorum . Terapiye gidicem pskoloha falan son bir şans versem çocuğum için duzelirmi meral ediyorum evlilik pskoloklari falan gitsek
Allah yardımcın olsun ya hakkınızda hayırlisi olsun çok zor kocan olacak herif seni aldatmış bide evliymis kadın iki çocuğu da varmış kadın yalvararak kulakları asma şöle onun kocasına bence... Bide iki aylık oglunlaKadının kocası da bizim iş arkadaşı başka mağazada müdürlük yapıyor benim esimin yanına uğruyor gidiyor muhabbetleri var söylersem kadın ağlıyor söyleme die soylersem esimde burda duramaaz adam sonucta hakli olarak dövse yeridir .. bir müddet napcshimi bilmiyorum ailem destekçi ama hemen boşanma olmaz diyor bilmiyorum hayatım yıkıldı karardı . Şuan eşim iyi konuşuyor ağlıyor üzülüyor en son kadar bende sanırım . Yarın benim evlilik yildonumdu esimin doğun günüydü 24 nisan . Dugunde kocamın doğum gününüde ayrı kutlamıştık . Ve ben bunları yaşadım inanamıyorum bendemi sorun var . Kendime küstum. Çocuğumu düşünüyorum tek. Of çok zor gerçekten ne yazcagimi bile bilmiyorum allaha dua ediyorum şuan bana yol göstersin die . Severek evlendik . Yani sövüp sayarak cirkefledtirmekte içimden gelmiyor . Çocuğum ortalıkta telef olcak die korkuyorum hiç kolay bisi edilmiş . Görür görmez dünyam başıma yıkıldı omzumdsn kaynar su döktüler sanki ama burdaki bi arkadaş çocuğunu kaybetti . Varsın başıma bunlar gelsin yeterki bebeğim iyi olsun .. daha kötüleri yasatmasın
Sallamayı da yemiyo kucağımdan ayrılınca yaygarayı basıyo bu :/ şimdi uyudu yatırmaya korkuyorum :/
Kızlar benim kızım kakasını yapamıyor iki gündür . Çiş var da gaz da çıkarıyor niye kakasını yapamıyor
emziriyorum hep cok sukur. Ek gıdaya gecmedik.Napcagimi sasiridmKabız olmuş olabilir. Ama ek gıdaya geçmemiş çocuk kabız olabilir mi bilemedim.
Ya göz teması denince aklıma geldi bizimle göz teması iyi çok şükür Fakat sağ gozunde kayma var bazen kayıyor şasi gibi duruyor doğdugunda gözleri şaşiydi. Sora düzeldi arada kayıyor sizin öyle olan varmı?Kizlar bu göz temasi dediginiz bebeginizin gözlerinizin icine bakmasi mi yoksa seslendiginizde felan bakmasi mi ? Mesela gecen renkli bir oyuncak gösterdim bakti yana dogru kaydirdm takip etti sonra tekrar tekrar yaptim 3.de takip etmedi sıkıldı sanrmbu mudur göz temasi dediğinz
Oluyor bizde de canımYa göz teması denince aklıma geldi bizimle göz teması iyi çok şükür Fakat sağ gozunde kayma var bazen kayıyor şasi gibi duruyor doğdugunda gözleri şaşiydi. Sora düzeldi arada kayıyor sizin öyle olan varmı?
Zeytinyağını sür beklet ince tarakla nazikçe tara canım öyle öyle geçecek ben ilk kızımda öyle yapmıştımKİzlar oglumun kafasinin istu hep oonak oldu.. 2 defa zeytinyagi surdum 1saat beklettim yikadim.. baska ne yapabilirim? Beyaz kabuk oldu hep kafasi.. sampuanida mustela konak onleyici ama baska bisey yapilabilirmi?
Kızlar benim bebiş de saniyelik temaslar kuruyor sizinki de saniyelik mi başladı? Artık bakıyo ama geri çeviriyo gözünü uzun tutmuyor ve artık sesli gülüyor :)
Canm bizimkide 2 defa o sekilde kustu bi sikinti olmadi sonrasinda ama doktora gidince soracagm nasipseGünaydın kızlar. Bebeği sarı kusan arkadaşlar bir sorun yaşadiniz mı geçti gitti mı? Benim oğlanın pek kusma huyu yoktur, çok nadir kusar. Sabah sabah sarı katı kustu. Üşüttü mu acaba?
Öyle mi canım benimki de seslenince değil kendi isterse 2-3 sn bakıyor şuan zamanla ilerler sanırım göz temasını zor kurduğundan sese dönüp bakmasına gelemedim dahaBenimki de saniyelik başladı, şimdi biraz daha uzadı ama her baktığımda değil. Resmen canı istediğinde bakıyor :) sadece sese dönmüyor pek ona kafam takıldı. Yani ben seslendiğimde dönüyor ama çok sağında ya da solundaysam dönmüyor sadece duruyor dinliyor bakmadan.
Öyle mi canım benimki de seslenince değil kendi isterse 2-3 sn bakıyor şuan zamanla ilerler sanırım göz temasını zor kurduğundan sese dönüp bakmasına gelemedim dahaKendisine bakarken seslenir sonra yana doğru kayarsam ben kaydıkça o da kafayı çeviriyor ama diyelim solundayım soldan sesleneyim kafayı direk çevirmiyor zamanla olur inşallah hepsi :) bu arada benimki de ışığa çok bakıyor kucaktayke göz hep tavandaki ışıkta sırf o ışık için şekil bile alıyo çocuk kucakta ne ışık aşkıymış neyse diyorum görüyo ki bakıyo biraz rahatlıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?