2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Ay evet boynunu öyle bir uzatıyor ki, tüm gücünü veriyor :)) Aynen benimki de arttı işte, demek ki ondan dolayı beni etkilemeyen ses onu etkiliyor belki de. Birde sancı durumu var tabi, o da gelince irkiliyor ardından ıkınıyor zaten.

Onu yapıyorum ben de, gece özellikle uyandığında poposunu pışlıyorum bir yandan orda uyuyakalıyor yerine yatırıyorum. Gündüz bazen o kar etmiyor, o zaman dizime yatırıp sallıyorum son çare :)

Yani gazida cikardi ama ikiniyor hala kakasini yapmakta güçlük çekiyor sanrm

Sabahtan beri benimki de öyle. Gözü açılmıyor ama uyumamak için direniyor resmen.
Alla allah ya neden böyleler anlamis degilim

Yaa demekki bu dönemin genel problemi insallah bu dönemide hayirlisiyla atlatır az rahat ederz artk

Yaa tühh bizimkide öyle iste sürekli bi mizmizlanma halinde uyuyamaynca. O uyumaynca insan hic bir is yapamıyor yemek bile yiyemiyor dedgin gibi canm
Kızlar sizin bebeklerde irkiliyor mu ya çok? Şu moro refleksi dediğimiz olay hani. Tam dalcakken o irkilme uyandırıyor.
Evet canm bizimkinde de var hatta bi dönem daha coktu dakika basi irkiliyodu resmen.ve irkildikce uyaniyordu simdi hala var ama daha az.kundak sevmiyor o yüzden kundakda yapamiyorm istersen sen bi kundak dene

Aslina bakarsan bizimkide öyle daha rahat uyuyor ama öyle uyumaya alisir diye sürekli öyle uyutamiyorm gün boyu sürekli agladiysa ve hic uyuyamadysa son care öyle uyutuyorm gerci hos yerine koyunca hemen uyaniyor öylede :/

Arkadaşlar uyku için bebeğinize ve size kolay gelecek bir rutin oluşturmaya çalışın bunu yaparken bebeğin alışma süreci yaklaşık 1 hafta zorlanırsınız ama sonra siz ısrarla devam ederseniz bebekte pes edip rutine uyar ve uykuya dalar . Benimki de uykuya dalmıyordu ama şimdi alıştı rutinine hemen uyuyor.Beslenirken uyursa o uykudan hemen uyanıyor bebekler . İlk çocuktan tecrübe sahibi oldum o konuda. Emzirmeden sonra bebeğin altını değiştiriyorum . Sonra kucağıma alıp evde 3-5 tur atıp durmadan konuşuyorum onunla uyumasın diye .yani emzirme +alt değiştirme +evde turlama sohbet etmek yaklaşık 1 saat uyanık kalıyor ve yoruluyor sonra ne şekilde uyutacaksanız bebeği uyutmaya başlayın . Bu kısım alışana kadar en zor olan kısım ama asla pes etmeyin sizin pes etmediğinizi gören Bebek sonunda Pes ediyor ve uyuma rutininiz oluşmuş oluyor. Tabi geceleri bunu yapmayın geceleri besleyin yatırın asla Işıkları açmayın loş Işıkta besleyin (saat 23.00 ile sabah 07 arası) ki gece uykusunu öğrensin . Herşeyin en önemlisi sizin inatçı olmanız siz inatçı olmazsanız Bebek kendi istediğini size yaptırır sizide kendini de rezil eder.

Canım ben bu uyku eğitimi tarzı rutinler ilk 3-4 ay işe yaramıyor diye biliyorum doğru mu sence şimdiden başlamalı mıyız?Benim kızım emerken uyuyor 4-5 saat de uyuypr maşallah ya uyutma yöntemim emzirme açıkçası böyle durumda emzirmeyi sona mı almalıyım?

Aslina bakarsan bizimkide öyle daha rahat uyuyor ama öyle uyumaya alisir diye sürekli öyle uyutamiyorm gün boyu sürekli agladiysa ve hic uyuyamadysa son care öyle uyutuyorm gerci hos yerine koyunca hemen uyaniyor öylede :/
evet uyanabiliyor ama genelde 2-3 turdan sonra uyanmıyor veya iyice dalmasını beklemek gerekiyor bana sallamaktan daha kolay geliyor ilk kızımd asalladım neler çektik en son battaniyeyle sallamaya kadar gitti yolu anca öyle uyur olmuştu :/

İyi bişey değil dediler bana göz kayması oluyor bizde
ben normal diye biliyorum canım ama

tabi oluyor değişik ağlamayla birlikte sıçrama

Çarşamba gidicem bakalım ya insanlar bı yerden duyuyor aman bizimki de var korkudan hemen doktora.. ben normal biliyordum taa kı görümce ve kaynana göz kaymasıyla ilgili konuşana kadar birisinde göz kayması varmış da şasi olmuş da gözlük takiyormus da felan filan.. iyi değil doktora gidin diyor bakalım sıra aldık bide kabızlık çekiyor yavrum kakasını yapamıyor çarşamba asi olucak korkuyorum huyu değişecek mı

Benim Bebek ilkiki haftadan sonra başlayan gaz ile beni beter etti . Sonra Bebek bakım sırları diye bir kitap okuyordum Amerikalı bir yazarın oradan uyguladım işe yaradı . Orada 3-4 Aydan sonra diye birşey dememiş belki bebekten bebeğe değişebilir ama kadın kitapda kolikli Bebek hariç hemen hemen hepsinde yöntemin tutacağını yazmış ve benimkinde tuttu

Benimki 50 günlük şu an . Gece uykularına alıştırmaya çalışıyorum gündüzü hallettik gibi15 gündür yapıyorum. Gayet iyi gidiyor inşallah böyle devam eder

Cocuk resmen uykuya dalmakta güçlük cekiyor ya uyku gözünden akiyor ama uykuya dalamiyor aranizda bebegi böyle olan var mi ? Bu bir rahatsizlik felan varda ondan dolayi mi böyle ki ya korkuyorm valla
Aynen canım benimki de öyle kucağımda dalıyor yerine koyuyorum gözler açılıyor . Ama buradaki çoğu arkadaşın da öyle sanırım . Duzelecek inşallah öyle umuyorum

Kızlar yarın 1aylık olucaz sünneti şimdiden yapmayı düşünüyoruz ilerde zor olmasın diye ama nasıl olucak yaptıran varmı sanki biri yaptırdı diye hatırlıyorum iyileşme süreci bakımı nasıl acaba fikrinizi istiyorum

İyi bişey değil dediler bana göz kayması oluyor bizde

Benimki 50 günlük şu an . Gece uykularına alıştırmaya çalışıyorum gündüzü hallettik gibi15 gündür yapıyorum. Gayet iyi gidiyor inşallah böyle devam eder
Benimki de yaklaşık 50 günlük.Gece uykusuna alıştırmaktan kastın belli saatte belli rutinle uykuya dalması mı? Benimki 11-12 gibi uyuyor genelde emerken uyuyor veya kucakta gezerken , gece 4 gibi de emmek için uyanıyor hızla altını değiştirip emziriyorum emerken tekrar uyuyor sabah 8 gibi kalkıyor.En azından son 10 gündür bu rutinde yani gece uykuları düzenli çok şükür ama böyle gideceğinin garantisi yok o yüzden bu tarz bir uyku eğitimine şimdiden başlamalı mıyım emin olamıyorum.3. Aydan sonra tracy hogg yatır kaldırı uygulamayı düşünüyordum belki bekler onu denerim bu arada kitabın yazarı kimdi? Ya da yöntemin bi adı var mı EASY yöntemine benziyor sanki

Canım
@Egozz Y yesilagac44 kızlar benim oğlanın da kaşında çıktı zeytin yağı sürüp taradım ama geçmedi çok üzülüyorum bembeyaz kası. Sivilceler bitti konak başladı ya
Sivilcelerinz nasıl geçti bizim kafa sivilce dolu ucları da var bide yüzü oldu alnınds boş yer kalmadı ellemedim hiç uçları söndü kurudu bazıları yaraya çevirdi çok üzülüyorum

İki gün önceki halimizi anlatmışsin canım . Deli olduk memeyi reddetti saydığım sütü verdim almadı mama verdim almadı sonra uyudu beş saat. Tabi o yorgunluktan sonra

Evet ben kitabın adını yanlış yazmışım kitap Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabı ve EASY yöntemini uyguluyorum kadın 4 hastalıkken başlatmış kitapda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…