- 3 Ekim 2016
- 1.845
- 2.240
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.661
Benim de gecti diyordum saclarinin arasinda gormemisim. Zeytinyagi banyo ve sonrasinda sıkı tarakla taramak gerekKİzlar oglumun kafasinin istu hep oonak oldu.. 2 defa zeytinyagi surdum 1saat beklettim yikadim.. baska ne yapabilirim? Beyaz kabuk oldu hep kafasi.. sampuanida mustela konak onleyici ama baska bisey yapilabilirmi?
. Sancısı yoksa yediği yarıyordur derler eskiler kaka yapmayınca belki kabız değildir. Doktordan sonra haberdar edermisin gözüyle ilgili ben sadece hepatit yaptırdım diğerlerini yaptırmıcam koruyuculuğu yüzde 60 üstü olmayanları boşuna yaptırmıyorum :)Çarşamba gidicem bakalım ya insanlar bı yerden duyuyor aman bizimki de var korkudan hemen doktora.. ben normal biliyordum taa kı görümce ve kaynana göz kaymasıyla ilgili konuşana kadar birisinde göz kayması varmış da şasi olmuş da gözlük takiyormus da felan filan.. iyi değil doktora gidin diyor bakalım sıra aldık bide kabızlık çekiyor yavrum kakasını yapamıyor çarşamba asi olucak korkuyorum huyu değişecek mı
Yaa demekki bu dönemin genel problemi insallah bu dönemide hayirlisiyla atlatır az rahat ederz artk
Yaa tühhbizimkide öyle iste sürekli bi mizmizlanma halinde uyuyamaynca. O uyumaynca insan hic bir is yapamıyor yemek bile yiyemiyor dedgin gibi canm
Evet canm bizimkinde de var hatta bi dönem daha coktu dakika basi irkiliyodu resmen.ve irkildikce uyaniyordu simdi hala var ama daha az.kundak sevmiyor o yüzden kundakda yapamiyorm istersen sen bi kundak dene
ben normal diye biliyorum canım ama
tabi oluyor değişik ağlamayla birlikte sıçrama
Çarşamba gidicem bakalım ya insanlar bı yerden duyuyor aman bizimki de var korkudan hemen doktora.. ben normal biliyordum taa kı görümce ve kaynana göz kaymasıyla ilgili konuşana kadar birisinde göz kayması varmış da şasi olmuş da gözlük takiyormus da felan filan.. iyi değil doktora gidin diyor bakalım sıra aldık bide kabızlık çekiyor yavrum kakasını yapamıyor çarşamba asi olucak korkuyorum huyu değişecek mı
Ben doğumun ertesi günü yaptırdım. Göbek bağı bile düşmeden iyileşti iyi ki yaptırmışız diyoruz. Verilen kremi bezlerken sürüyorsun sonra iyileştirici merhem sürdük biz hemen iyileşti. Tavsiye ederimKızlar yarın 1aylık olucaz sünneti şimdiden yapmayı düşünüyoruz ilerde zor olmasın diye ama nasıl olucak yaptıran varmı sanki biri yaptırdı diye hatırlıyorum iyileşme süreci bakımı nasıl acaba fikrinizi istiyorum
Tatlım bence aşı işini bir daha düşün derim , hepatit kadar diğerleri de önemli su çiçeği kabakulak polio yani çocuk felci hepsi önemli geçirse bile hafif geçiriyorlar aşı sayesinde hele şimdi suriyeliler de geldi yıllardır görülmeyen hastalıkları hortlatacaklar ben bebeğini riske atma derim.İnstagramda tinytoesphotography diye bi hesap var aynı şekilde su çiçeği aşısını gereksiz gördüğü için yaptırmadı ve bebeğinde beyin zarlarına kadar sıçradı hastalık girip bakabilrsin hatta mesajları var bence riske girmeye değmez. Sancısı yoksa yediği yarıyordur derler eskiler kaka yapmayınca belki kabız değildir. Doktordan sonra haberdar edermisin gözüyle ilgili ben sadece hepatit yaptırdım diğerlerini yaptırmıcam koruyuculuğu yüzde 60 üstü olmayanları boşuna yaptırmıyorum :)
Anladım canım ben de ona benzettim kitabı okumadım ama bu yöntemleri okumuştum kaldır yatırı düşünüyorum ben de umarım işe yararEvet ben kitabın adını yanlış yazmışım kitap Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabı ve EASY yöntemini uyguluyorum kadın 4 hastalıkken başlatmış kitapda
Bizim 22sinde 2 aylik oldu. Gunduz iyi emince 1 saat cok rahat duruyo sonra biraz mizmizlaniyo ben meme veriyorum ama aktif emmiyor oyalaniyor. Ben de diyordum bu cocuk neden emmiyo demek acikmiyo:) baksana senin 3 saat durabiliyormjs gunduz. Peki 3 saat uyanikken de duruyor mu?Kızlar ozellikle 2 ayligi gecenler emzirme araliklariniz nasil ? bizim yavas yavas gunduz 3 saate bir gece 3 4 belki 5 saati buluyor. Doktor da artmali araliklar diyor ama cok uzun geliyor bana.
Hametan lacoid fuggy kremMerhaba ben nisan annesi adayiydim ama oglum 36 haftasini doldurup geldi:) mart annesi oldum arada sizide takip ediyordum.öncelikle hepimizi saglikla huzurla büyütelim evlatlrimizi.
Size birsey sormak istiyorum burda birkac sefer gogus ucu yarasi icin birkac cesit krem karisimi paylasmistiniz.benim sorunum yok da gorumcemin yeni bebegi oldu onun icin soruyorum :)tekrarlaticam size ama baskada bildiginiz varsa sizden rica etsem neydi o kremler? Ayva cekirdegini kakao yagini deniyor.
Ben yaptirdim canim 3 haftalikti ne aglama ne bisey cok sukur agri sizi ol.adan atlattik. 1 krem verdi dr beze yapistirmiyo hem antibiyotikli 1 hafta onu surduk. Bebisim hicbisi anlamadi. Bence hemen yaptirin.Kızlar yarın 1aylık olucaz sünneti şimdiden yapmayı düşünüyoruz ilerde zor olmasın diye ama nasıl olucak yaptıran varmı sanki biri yaptırdı diye hatırlıyorum iyileşme süreci bakımı nasıl acaba fikrinizi istiyorum
Ben ne varsa surdum geçmedi. Herşeyi denedim ama anne sütü işe yaradı o atan sütü üzerine sur geçiyor hergun uyguladım çok şükür tamamen geçti. 1.5 ay çok çektim o göğüs ucu çatlağındanMerhaba ben nisan annesi adayiydim ama oglum 36 haftasini doldurup geldi:) mart annesi oldum arada sizide takip ediyordum.öncelikle hepimizi saglikla huzurla büyütelim evlatlrimizi.
Size birsey sormak istiyorum burda birkac sefer gogus ucu yarasi icin birkac cesit krem karisimi paylasmistiniz.benim sorunum yok da gorumcemin yeni bebegi oldu onun icin soruyorum :)tekrarlaticam size ama baskada bildiginiz varsa sizden rica etsem neydi o kremler? Ayva cekirdegini kakao yagini deniyor.
Ben ne varsa surdum geçmedi. Herşeyi denedim ama anne sütü işe yaradı o atan sütü üzerine sur geçiyor hergun uyguladım çok şükür tamamen geçti. 1.5 ay çok çektim o göğüs ucu çatlağındanMerhaba ben nisan annesi adayiydim ama oglum 36 haftasini doldurup geldi:) mart annesi oldum arada sizide takip ediyordum.öncelikle hepimizi saglikla huzurla büyütelim evlatlrimizi.
Bir yerde okumustum 5-9 arasi sutun en az oldugu zamanmis. Benimkiler iyice sonmus balona donuyor o aralar ahahh:) aslinda yatmadan biberonla sut vereyim diye denedim ama almadi demekki doyuyor.Kızlar akşamları sütü azalan var mı? Benim sütüm gece ve gündüz iyi çok şükür ama gelin görün ki 5ten sonra azalıyor özellikle 5-9 arası saatlerdeki emzirmede az oluyor süt sizde de var mı bu durum
Kac aylik tam olarak canim?İyi bişey değil dediler bana göz kayması oluyor bizde
Iste bizimkinin özellikle gündüz uykusu öyle hafifki istedigm kadar bekleyeym kucagimdan indirecegm dakika tak diye aciyor gözünüevet uyanabiliyor ama genelde 2-3 turdan sonra uyanmıyor veya iyice dalmasını beklemek gerekiyor bana sallamaktan daha kolay geliyor ilk kızımd asalladım neler çektik en son battaniyeyle sallamaya kadar gitti yolu anca öyle uyur olmuştu :/
Yok canim ya bebek iste vardir bir derdi gazi vardir karni agrir. Korkma ama stres oluyor insan o uyuyamayinca dimi. Bu gece 2de uyandi iki saat agladi ne yaptimsa uyumadi. Arada tutuyor isteCocuk resmen uykuya dalmakta güçlük cekiyor ya uyku gözünden akiyor ama uykuya dalamiyor aranizda bebegi böyle olan var mi ? Bu bir rahatsizlik felan varda ondan dolayi mi böyle ki ya korkuyorm valla
Canm 3 aya kadar bebeklerde olur şaşılık çünkü gözlerini odaklamayla alakalı sıkıntı yasarlar ama sonra düzeliyor diyor doktor ama yinede sen bilirsinÇarşamba gidicem bakalım ya insanlar bı yerden duyuyor aman bizimki de var korkudan hemen doktora.. ben normal biliyordum taa kı görümce ve kaynana göz kaymasıyla ilgili konuşana kadar birisinde göz kayması varmış da şasi olmuş da gözlük takiyormus da felan filan.. iyi değil doktora gidin diyor bakalım sıra aldık bide kabızlık çekiyor yavrum kakasını yapamıyor çarşamba asi olucak korkuyorum huyu değişecek mı
Biz yaptrfik cnm.. kesinlikle yaptir.. 2 gun sonra bandaji cikiyor sonramerhemini suruyosun ve inan anlamiyor bile.. ilk cisini yaparken cok agladi o da normal yanmistir onun disinda hic bi sorunu yok..Kızlar yarın 1aylık olucaz sünneti şimdiden yapmayı düşünüyoruz ilerde zor olmasın diye ama nasıl olucak yaptıran varmı sanki biri yaptırdı diye hatırlıyorum iyileşme süreci bakımı nasıl acaba fikrinizi istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?