2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kİzlar oglumun kafasinin istu hep oonak oldu.. 2 defa zeytinyagi surdum 1saat beklettim yikadim.. baska ne yapabilirim? Beyaz kabuk oldu hep kafasi.. sampuanida mustela konak onleyici ama baska bisey yapilabilirmi?
Benim de gecti diyordum saclarinin arasinda gormemisim. Zeytinyagi banyo ve sonrasinda sıkı tarakla taramak gerek

. Sancısı yoksa yediği yarıyordur derler eskiler kaka yapmayınca belki kabız değildir. Doktordan sonra haberdar edermisin gözüyle ilgili ben sadece hepatit yaptırdım diğerlerini yaptırmıcam koruyuculuğu yüzde 60 üstü olmayanları boşuna yaptırmıyorum :)

Hiç denemediydim ben kundağı, sanırım arttığı bir dönem var ve o dönemdeyiz o zaman. Olmadı deneyeyim, günah ya zaten sancı var birde o uyandırıyor.

ben normal diye biliyorum canım ama

tabi oluyor değişik ağlamayla birlikte sıçrama

Sinir oldum o sıçramaya ya

Canım o kaymaya baktır gerçekten. Yani şaşı yapıyorlar bu dönemde evet ama sağa-sola kayma varsa gösterin. Bizim akrabamızın çocuğunda vardı şu an senin verdiğin örnekteki gibi gözlük takıyor. Erkenden takınca toparlıyorlarmış, belki sizinki normaldir ama aklından çıksın.

Ben doğumun ertesi günü yaptırdım. Göbek bağı bile düşmeden iyileşti iyi ki yaptırmışız diyoruz. Verilen kremi bezlerken sürüyorsun sonra iyileştirici merhem sürdük biz hemen iyileşti. Tavsiye ederim

Merhaba ben nisan annesi adayiydim ama oglum 36 haftasini doldurup geldi:) mart annesi oldum arada sizide takip ediyordum.öncelikle hepimizi saglikla huzurla büyütelim evlatlrimizi.
Size birsey sormak istiyorum burda birkac sefer gogus ucu yarasi icin birkac cesit krem karisimi paylasmistiniz.benim sorunum yok da gorumcemin yeni bebegi oldu onun icin soruyorum :)tekrarlaticam size ama baskada bildiginiz varsa sizden rica etsem neydi o kremler? Ayva cekirdegini kakao yagini deniyor.

Tatlım bence aşı işini bir daha düşün derim , hepatit kadar diğerleri de önemli su çiçeği kabakulak polio yani çocuk felci hepsi önemli geçirse bile hafif geçiriyorlar aşı sayesinde hele şimdi suriyeliler de geldi yıllardır görülmeyen hastalıkları hortlatacaklar ben bebeğini riske atma derim.İnstagramda tinytoesphotography diye bi hesap var aynı şekilde su çiçeği aşısını gereksiz gördüğü için yaptırmadı ve bebeğinde beyin zarlarına kadar sıçradı hastalık girip bakabilrsin hatta mesajları var bence riske girmeye değmez

Evet ben kitabın adını yanlış yazmışım kitap Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabı ve EASY yöntemini uyguluyorum kadın 4 hastalıkken başlatmış kitapda
Anladım canım ben de ona benzettim kitabı okumadım ama bu yöntemleri okumuştum kaldır yatırı düşünüyorum ben de umarım işe yarar

Kızlar ozellikle 2 ayligi gecenler emzirme araliklariniz nasil ? bizim yavas yavas gunduz 3 saate bir gece 3 4 belki 5 saati buluyor. Doktor da artmali araliklar diyor ama cok uzun geliyor bana.

Kızlar ozellikle 2 ayligi gecenler emzirme araliklariniz nasil ? bizim yavas yavas gunduz 3 saate bir gece 3 4 belki 5 saati buluyor. Doktor da artmali araliklar diyor ama cok uzun geliyor bana.
Bizim 22sinde 2 aylik oldu. Gunduz iyi emince 1 saat cok rahat duruyo sonra biraz mizmizlaniyo ben meme veriyorum ama aktif emmiyor oyalaniyor. Ben de diyordum bu cocuk neden emmiyo demek acikmiyo:) baksana senin 3 saat durabiliyormjs gunduz. Peki 3 saat uyanikken de duruyor mu?

Hametan lacoid fuggy krem

Ben yaptirdim canim 3 haftalikti ne aglama ne bisey cok sukur agri sizi ol.adan atlattik. 1 krem verdi dr beze yapistirmiyo hem antibiyotikli 1 hafta onu surduk. Bebisim hicbisi anlamadi. Bence hemen yaptirin.

Ben ne varsa surdum geçmedi. Herşeyi denedim ama anne sütü işe yaradı o atan sütü üzerine sur geçiyor hergun uyguladım çok şükür tamamen geçti. 1.5 ay çok çektim o göğüs ucu çatlağından

Ben ne varsa surdum geçmedi. Herşeyi denedim ama anne sütü işe yaradı o atan sütü üzerine sur geçiyor hergun uyguladım çok şükür tamamen geçti. 1.5 ay çok çektim o göğüs ucu çatlağından

Bir yerde okumustum 5-9 arasi sutun en az oldugu zamanmis. Benimkiler iyice sonmus balona donuyor o aralar ahahh:) aslinda yatmadan biberonla sut vereyim diye denedim ama almadi demekki doyuyor.

Iste bizimkinin özellikle gündüz uykusu öyle hafifki istedigm kadar bekleyeym kucagimdan indirecegm dakika tak diye aciyor gözünü

Cocuk resmen uykuya dalmakta güçlük cekiyor ya uyku gözünden akiyor ama uykuya dalamiyor aranizda bebegi böyle olan var mi ? Bu bir rahatsizlik felan varda ondan dolayi mi böyle ki ya korkuyorm valla
Yok canim ya bebek iste vardir bir derdi gazi vardir karni agrir. Korkma ama stres oluyor insan o uyuyamayinca dimi. Bu gece 2de uyandi iki saat agladi ne yaptimsa uyumadi. Arada tutuyor iste

Kizlar biz yazlik kiraladik sezonluk buyuk kizim icin. Orada havuza fln girip kafa dagitir kiskancligi biraz azalir diye. Annem ben kizim ve bebek gidicez kismetse. Baba da h.sonu gelecek. Iyi mi yapiyoruz bilmiyorum ama kizim havuz delisi butun kis bekledi ona iyi gelir diye dusunduk.

Canm 3 aya kadar bebeklerde olur şaşılık çünkü gözlerini odaklamayla alakalı sıkıntı yasarlar ama sonra düzeliyor diyor doktor ama yinede sen bilirsin

Biz yaptrfik cnm.. kesinlikle yaptir.. 2 gun sonra bandaji cikiyor sonramerhemini suruyosun ve inan anlamiyor bile.. ilk cisini yaparken cok agladi o da normal yanmistir onun disinda hic bi sorunu yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…