2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canım

Sivilcelerinz nasıl geçti bizim kafa sivilce dolu ucları da var bide yüzü oldu alnınds boş yer kalmadı ellemedim hiç uçları söndü kurudu bazıları yaraya çevirdi çok üzülüyorum
Sivilceleri gecti simdide konak cikti..

Bence cok iyi düşünmüşsünüz canm hem seninde kafan dağılır iyi gelir sanada

Gündüz uykularınız ne alemde? Benim kız, ki mama verdiğim için tok olduğuna da eminim, en fazla 45 dk uyuyor. Karnı tok, gazı çıkmış ve altı temiz hâli bu. Yaklaşık 10 gündür böyle.

Kızlar ozellikle 2 ayligi gecenler emzirme araliklariniz nasil ? bizim yavas yavas gunduz 3 saate bir gece 3 4 belki 5 saati buluyor. Doktor da artmali araliklar diyor ama cok uzun geliyor bana.
Ben ilk bir haftadan sonra 3 saate bire geçmiştim daha doğrusu kızım zatem 3 saate bir kndiliğinden uyanıp istiyordu.Son zamanlarda gece uyku süresini uzattı 4-5 saate çıkardı yine kendi uyanıypr ben hiç ellemiyorum gündüzleri de ne zaman isterse o zaman veriyorum bazen dolu memeyi emiypr 3 saat uyuyor bazen yarısını emip 1 saat uyanık kalıp tekrar istiyor vs bebeğe bıraktım yani.Senin oğlunda sen hala kendin mi uyandırıyorsun yoksa kendi mi 2 saate bir falan istiyor bu dönem için çok sık bence artık
Bir yerde okumustum 5-9 arasi sutun en az oldugu zamanmis. Benimkiler iyice sonmus balona donuyor o aralar ahahh:) aslinda yatmadan biberonla sut vereyim diye denedim ama almadi demekki doyuyor.
Olabilir ya ben de ne zaman sağılmış süt ya da ekstra bir mama falan versem kustu çocuk demek ki yetiyor gerçi benimki sizinkiler gibi 1.5 1.5 almıyo 900 falan alıyo yetiyo kendine demek ki diyorum zaten istesen de zorla bir şey içmiyor :)

Bizim tanıdığın çocuğuda çürük aşıdan sakat şuan. Görümcem en tazeşerinden vurdurdu onun çok ağır geçti diğer ikisine vurdurmadı onlar hafif geçirdi bende vuruldum dehşet ağır geçirdim bu nasip cnm geleceği varsa bunların yapsan da yapmasanda geliyor çünkü bunların koruyuculuğu yüzde 60 civarı yani tam değil yarı yarıya gibi.

Gündüz uykularınız ne alemde? Benim kız, ki mama verdiğim için tok olduğuna da eminim, en fazla 45 dk uyuyor. Karnı tok, gazı çıkmış ve altı temiz hâli bu. Yaklaşık 10 gündür böyle.
offf şu uyku konusu düzene gireceğine beter oluyor kafayı yicemmm

Canim doyuyorsa kilo alimi tamamen yapisal bence. Benim kizim mama takviyeli buyuyordu ama yine de bu kadar kilo almiyordu. Bence annenin o donemki sutu ve cocugun yapisiyla alakali. Doktor bana 800 almis olsa cok guzel doyuyordur dedi tartiya koyarken. Yani seninki de doyuyor belli masallah

Bizimki bazen emip emip uyuyor bazende 4 saat uyumadigi oluyor. Bugun mesela 9 da kalktı 12 ye kadar uyumadi. Sonra aciktikca uyandi emdi uyudu. Allah'tan huysuz bir bebek değil. Uyanık kalınca çok yormuyor ama 3 saat uyumayınca uyku sıkıştırıyor bu sefer dalması zor oluyor. Akşam 8-11 arası da uyuyor. Bugün o arada sinemaya kaçacağız eşimle :))

Ay biz de öyle bir aralık kovalıyoruz sinemaya kaçmak için ama acıkma riskini göze alamıyorum, mümkün değil sakinleşmez çünkü acıkınca :))

narin333 canım mantarla ilgili trosyd kullanmaya başladım doktor ketoral ı önermedi. Trosyd i günde kaç kez sürdün prospektuste 2 kez yazıyor bi de başka bi kremle karışık mi sürdün sadece onu mu sürdün ve de kaç günde geçti

Ay biz de öyle bir aralık kovalıyoruz sinemaya kaçmak için ama acıkma riskini göze alamıyorum, mümkün değil sakinleşmez çünkü acıkınca :))

Ben günde 3 defa mama veriyorum canım. O yüzden rahatım. Acikirsa mama veriyorlar. Yoksa bu kadar rahat olamam. Kuaföre filan gitmek zor olur. Gerçi o zaman bebeği De götürürüm, kuaföre gitmeden olmaz

Canım şu durumunda bile bakış açın o kadar naif ki.. Senin kocan sana bunu yaparak en büyük kaybı kendine yaşattı eğer seni kaybederse.. Sen çok kıymetlisin, anne oldun, bebeğini dünyaya getirdin, ailelerinizi mutlu ettin.. Önür boyu bunun vicdan azabından kurtulamayacak. Demişsin ya biz nasış devam edicez tekrar mutlu olabilecek miyiz. sen olursun canım onunla da mutlu olursun onsuz da mutlu olursun bundan sonra. Asıl o hiçbir türlü mutlu olamayacak vicdan azabından. Merak etme genelde erkekler yakalandıktan sonra bu işi yaptıkları kadından tiksinir ve nefret ederler. Şuan kendinden çok ona kızgındır. Allah ikisini de bildiği gibi yapsın. Ben olsam eşimle barışsam bile kadının kocasına herşeyi anlatırdım. Sakın kocanın ya da o kadının seni ikna etmesine izin verme, kocası duymalı bunları. Ha senin kocanın başına bi iş gelir diye korkma emin ol bunları göze alıp yapmıştır şimdi çeksin çilesini hem o kadın hem de kocan. Cezasını çeksin ondan sonra hala yalvarıyorsa sana barışırsınız merak etme mutlu da olursunuz canım. Sadece onun ve ailesinin boynu hep bükük olur bundan sonra. O kadar sinirlendimki kocana ve o namussuz kadına... İşte herkes anne olamıyor!!! 2 tane çocuğun var senin yaaa bu nasıl bir ahlaksızlık arsızlık. Kim olduğunu bilsem ben gidip haddini bildirrim o kadına!

Ben günde 3 defa mama veriyorum canım. O yüzden rahatım. Acikirsa mama veriyorlar. Yoksa bu kadar rahat olamam. Kuaföre filan gitmek zor olur. Gerçi o zaman bebeği De götürürüm, kuaföre gitmeden olmaz

İşte mama vermek kurtarızı oluyor valla ya da stok yapsaydım sütü o da olurdu ama sağınca hemen kanıyor göğüs ucum ondan cesaret edemiyorum maalesef. Artık biraz feragat edicez napalım :)) kuaföre ben de bu hafta gidicem eve yakın en kötü ortasında bırakır gelirim artık :))

Arkadaşlar haftaya bebişimin 2. Ay aşıları olacak. Şu rota virüsü kafamı karıştırdı. Dr 2-4. Aylarda yaptırabilirsin dedi, ebe de 3-5. Aylarda. Siz naptınız?

Bir de 2. Ay kontrolüne aşılardan önce mi sonra mı götürüyorsunuz?

supremee

Can'ım biz 38 günlükken yaptırdık Dr çok ideal Zaman dedi ilk bir ay.
Hiç bi sıkıntı olmadı babası kararsızdı şimdi iyi ki olmuş diyor.
Önce bi iğne yapıyorlar orda ağlıyor. Ondan sonra işlem yapılırken emzik emiyordu düşün. Yalnız yapılırken tavsiyem yanında birileri olsun ve işlemi izlemeyin :) annem izlemiş fena oldu tansiyonu düştü, niye bakıyorsa:)

Sonrasında 2 krem bi de vazelin toplam 3 kremi karıştır bezine bolca sür dedi Dr.
Pipisine de olur ama acıyabilir dedi. 3 kremden 3 kutu bitirdim ben pinpikliyim bol bol sürdüm. Ama bi hafta sonra kontrole gittik Dr çok güzel iyileşmiş dedi

İlk gün uyuşturucu etkisi geçince ağlıyor biraz ama ağrı kesici fitil vermişti onu verdik uyku yaptı galiba nerdeyse tüm gün uyudu. Ertesi gün rahattı zaten. Burdan da arkadaşlar yaptır demişti saolsunlar

Maşallahh ya. Bizimki kaç kere uyanıyor 8 e kadar

Canim ben emzik veriyorum kilo alimi iyi olunca doktor 2 saatten once asla verme meme dedi. Cunku haril haril kusuyor bu sefer. Gunduzleri az uyuyor Deniz. mesela sabahtan beri hafif uyuklayarak gecirdi bayagi bir oyun halisinda oynadi simdi uyumaya calisiyor.Yani 3 saat uyumadigi fazlaca oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…