2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Yok her ogunde tekini veriyorum ben gunduz de. Zaten onu bile doyuyor ya diliyle itiyo memeyi
Tek memeyi emince ne kadar sürede uyanıyor canım kaç saat uyuyor. Benimki de tekini emiyor diliyle itiyor tekrardan almıyor acaba süt bittiği için mı duyduğu için mı ki. Diğerini veriyorum almıyor doyuyordur inşallah

Gündüz o da bende çok yoruluyoruz .İnan lavaboya bile gidemiyorum çığlık çığlığa ağlıyor . Salavat açıyorum on dk uyuyup uyanıyor. En fazla uyuduğu yarım saat 45 dk. Gündüz yorulduğu için sanırım gece iyi uyuyor .O da mizirdanarak.

Benimde aynıydı inan gazı çoktu kolik olmasın diye hemen gaz ilacına başladım gaz olmasın diye az emziriyordum 1 buçuk saatte bir benimki saat başı istiyordu şimdi o istemese de veriyorum biraz daha rahatladı ilaç 1 haftaya etki ediyordu gerçektende şimdi gazı kolay çıkıyor kakasına hala çok ıkınıyor geceleri hala aynı ıkınıyor normal bunlar bende lavaboya gidemiyordum kırk çıkınca düzelecek derlerdi inanmazdım bugün 45 günlük odada bırakıp 2,3 dk kendime birşeyler hazırlayabiliyorum lavaboya gidebiliyorum abdest alabiliyorum o uyuyunca namaz kılıyorum. Her altını açtığında ılık saf zeytinyağı sür karnına poposunun deliğine yumuşatır rahatlatır o sancı yada açlıktan ağlıyor. Birde en önemlisi bebekten sıkılma hissediyor eni sonu rahatlıcak bebeğim iyi olucak diye düşün bunu onunla da konuş sakin olmazsan sakinleşmez mesela hala bende ağlıyor babasına veriyorum babası ağlasada sakin sakin konuşuyor babasında susuyor eşim diyor canınımı acıtıyon diye çocuğun. Hiç korkma yavaş yavaş geçiyor hepsi sadece sakin kal stres yapma.

Doyduğu içindir canım doymasa ağlar muhtemelen hele diğerini de almıyosa doyuyordur

Kizlar Deniz tam 7 saat uyudu bu gece. :) Esim de saati kurmamis ikimiz de uyumusuz. Sadece ara ara reflu yatagindan kaydigini ve duzelttigimi hatirliyorum :) Aylardan sonra sukur 6 saat kadar kesintisiz uyudum ben de

Kizlar Deniz tam 7 saat uyudu bu gece. :) Esim de saati kurmamis ikimiz de uyumusuz. Sadece ara ara reflu yatagindan kaydigini ve duzelttigimi hatirliyorum :) Aylardan sonra sukur 6 saat kadar kesintisiz uyudum ben de
Ay ne guzel masallah darisi bize :) biz 4 saati gecemedik henuz :) bende bugun emzirme derdine dustum. Biberon hic vermeden emzirmeyi deniyorum. Ama kizlarimdan biri memeyi reddeiyor avazi ciktiginkadar bagiriyor. Oysa her gun emerdi guzel guzel dun aksamdan beri pek sinirli. Umarim duzeli

Ohh maşallah canm denizin gece uykusu hep nasildi ? Ya bizimki bu ara geceyle gündüzü karistirmaya basladi halbuki eskiden gece uykusu gayet iyidi gündüz pek uyumuyordu ama gece uyuyordu en azından.simdi gündüz uyur gece uyumaz oldu dönemsel birsey mi ki diye düşünür oldum.siz bizden öndesiniz yasadiniz mi böyle bir şey

Almiyorsa bence doyuyor. Gunduz 1.5 saat fln duruyo gece 3 4 saat uyuyo tek memenin uzerine. Uyaninca da 7 8 dakika emiyo en fazla. Ama baya bi dolu dolu yutkunuyor doyduguna eminimm sonra da birakiyo uyuyo

Ayy kıyamammm acıklı ağlayınca yaş geliyor. bizde henüz yaş yok sadece gözleri doluyo :) ama içimi parçalamaya yetiyor
Ben dün iki saat carsidaydim kızi babaanesine bıraktım halasıyla bakıyorlar zaten kizim hiç ağlamadi ağzında emzik tutmuş. Bakinmis maşallah geldim çok acıkmış doya doya emdi maşallah:) ne iyiydi su iki saat gezmelerde olmak ya

Ayy kıyamammm acıklı ağlayınca yaş geliyor. bizde henüz yaş yok sadece gözleri doluyo :) ama içimi parçalamaya yetiyor
Ben dün iki saat carsidaydim kızi babaanesine bıraktım halasıyla bakıyorlar zaten kizim hiç ağlamadi ağzında emzik tutmuş. Bakinmis maşallah geldim çok acıkmış doya doya emdi maşallah:) ne iyiydi su iki saat gezmelerde olmak ya

Bende dün çarşıya indim iki saat işte babaaneye bıraktim ama çok güzeldi. O iki saat ya bakinmis uyumuş emzikle tutunmuş. Eve bı gedik emzirdim uyudu kollarımda babaannesi almaya çalışıyor elimden uyuz oldum yok alma anne uyuyor dedim sinirlendi kadın gitti oğlunu aradı şikayet etcek sandım vermedi diye. Bebek uyucakti kolunda ya babaaneye ben uyutcam sen uyutamazsin diyo Rümeysayi anneden uzaklaşmak için birşeyler diyor bana baka baka diyor napmaya çalışıyor anlamıyorum çarşıya gidiyorum diyip bebeği bıraktım merak etmişler nereye gidiyor diye hemen oğlunu arıyor ben böle şeylere gerçekten sinir oluyorum

Ay insallah canim hepimizin uyku duzeni yavas yavas oturacak gibi. Bizim rutinimiz normalde Gece 12 sonra sabah 4 sonra sabah 8 seklinde. Oglen uykusuna da 12- 1 gibi yatiyor 3-4 gibi kalkiyor. Baska da pek gunduz uykusu yok boluk borcuk uyuyor. Bazen diyorum annecigim sen kendine buyuk insan mi zannediyorsun diye. Umarim emmeye devam eder ikizler :)
Bu arada sarilik ve uyku konusulmus. Kizlar korkmayon bizim de hala var sariligimiz ki 3 aylik olacagiz neredeyse ama doktorum ozellikle soyledi acliktan degil kilo alimi iyi bunlar uzamis sarilik diye..Sadece biraz zamana ihtiyacimiz var..Birakin biraz uyusunlar da dinlensinler, sizler de dinlenin sariliktan psikolojimiz bozuldu hepimizin ama artik takmamaya calisiyorum ben de, her turlu test yapildi yok birsey, gececek Allahin izniyle.

Evet canim donem donem karistiriyorlar.Rutinlerle algiliyor gece oldugunu. Biz soyle yapiyoruz gece 12 gibi calisma odasina geciyoruz,orada emiyor. 20 dakika gaz cikarma ve dik tutma rutininj yapiyoruz bu sirada uyukluyor zaten ama isiklari da los isik haline getiriyoruz. Sonra karanlik odaya geciyoruz. Bazen emzikle bazen emziksiz derin uykuya daliyor. Sonra gece 4de kalkiyor sonra da sabah 8de ama gunduz az uyuyor. Insallah duzene girer sizin de en kisa zamanda. Bizim de boype devam eder insallah :)

Asidan heralde bu gece 4 kez fln uyandik artik gozlerimi acamiyordum. Saat 7de babasina devredip 1 saat uyudum.

Almiyorsa bence doyuyor. Gunduz 1.5 saat fln duruyo gece 3 4 saat uyuyo tek memenin uzerine. Uyaninca da 7 8 dakika emiyo en fazla. Ama baya bi dolu dolu yutkunuyor doyduguna eminimm sonra da birakiyo uyuyo
Gündüz uykusu nerdeyse hiç yok bizimkinin . Ama yine de iki buçuk saatte falan veriyorum tek memeyi zaten diğerini almıyor. Gece de 3-4 saat uyuyor doyuyordur o zman . Ama gündüz neden böyle yapıyo anlamış değilim gazi vardir o zman tek sebep .

Gunduz 2.5 saat dayaniyorsa cokk iyi. Benimki uyaniksa asla o kadar dayanmaz. Yani memeye aliyorum bazen uyukluyo bazen emiyo. Rahatlamak icin de emiyo bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…