- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.181
Ben başından beri gaz damlası kullanıyorum biogaia damla. Ama fayda etmiyor sanırım . Zinco diye gaz damlası varmış onu bi deneyecem bakalım. Kakasini rahat yapıyo ama gaz çıkarırken pek duymuyorum ilk defa bu gece masaj yaptığımda baya çıkardı uyudu üstüne. . doğru söylüyorsun canım stres yapıyorum bazen kızıyorum da hiç mı uyumaz çocuk diye. Sonra da üzülüyorum bebek bu ağlar diye. Dediğin gibi eşime verince sakinlesiyor benim stresim ona da geçiyorBenimde aynıydı inan gazı çoktu kolik olmasın diye hemen gaz ilacına başladım gaz olmasın diye az emziriyordum 1 buçuk saatte bir benimki saat başı istiyordu şimdi o istemese de veriyorum biraz daha rahatladı ilaç 1 haftaya etki ediyordu gerçektende şimdi gazı kolay çıkıyor kakasına hala çok ıkınıyor geceleri hala aynı ıkınıyor normal bunlar bende lavaboya gidemiyordum kırk çıkınca düzelecek derlerdi inanmazdım bugün 45 günlük odada bırakıp 2,3 dk kendime birşeyler hazırlayabiliyorum lavaboya gidebiliyorum abdest alabiliyorum o uyuyunca namaz kılıyorum. Her altını açtığında ılık saf zeytinyağı sür karnına poposunun deliğine yumuşatır rahatlatır o sancı yada açlıktan ağlıyor. Birde en önemlisi bebekten sıkılma hissediyor eni sonu rahatlıcak bebeğim iyi olucak diye düşün bunu onunla da konuş sakin olmazsan sakinleşmez mesela hala bende ağlıyor babasına veriyorum babası ağlasada sakin sakin konuşuyor babasında susuyor eşim diyor canınımı acıtıyon diye çocuğun. Hiç korkma yavaş yavaş geçiyor hepsi sadece sakin kal stres yapma.
Emmiyorsa mutlaka sag ki sut uretimi devam etsin. Sagip onu ver hatta mama yerine bence.Neler yaptım canım, yok istemiyor. Sadece uyku sersemiyken emiyor. Gece yani. Hatta sabah uykudan uyandı sol göğsü verdim gözü açılmamısti daha. Yarım saat sonra sağı vereyim dedim uyanmıştı kıyamet koptu. Mama verdim mecbur. Sagacağım mecbur
Yetmedigini nasil anladin?Benim gogsum 12 saatte anca doluyo heralde. Dun gece verdim en son memeyi sonra mama verdim kalkincada sag gogsumu verdim. Solu vermeyeli 10 12 saat oluyo tas gibi suan. Uyansada versem diyorum. Su 1 haftadir bende her gece yatmadan mama veriyorum ama rutine baglar diyede korkuyorum. Galiba yetmiyor
Sık sık versem goguslerim dolmuyor . Az olan göğsümu veriyorum bazen oyalamak için.ac olmadığını biliyorum çünkü .. gazi var bu çocuğun belli ki açlıktan değil uykusuzluguGunduz 2.5 saat dayaniyorsa cokk iyi. Benimki uyaniksa asla o kadar dayanmaz. Yani memeye aliyorum bazen uyukluyo bazen emiyo. Rahatlamak icin de emiyo bazen.
Geçicek inş nekadarlık oldu bebeğin bende bu damlayı kullanıyorum sabah 8 de 5 damla kırk çıktıktan sonra yavaş yavaş düzeliyor yani bizde gidişat öyle görünüyor inşAllah düzelirler. Bizim bebek elimizde bayılıcak gibi ağlıyordu arabada bile susmuyordu şükür damladan sonra geçti o günler şimdi ağlayınca kucağıma alıp odayı gezdiriyorum eğlenceli eğlenceli konuşup sırtını sıvazlıyorum pek hoşuna gidiyor :))Ben başından beri gaz damlası kullanıyorum biogaia damla. Ama fayda etmiyor sanırım . Zinco diye gaz damlası varmış onu bi deneyecem bakalım. Kakasini rahat yapıyo ama gaz çıkarırken pek duymuyorum ilk defa bu gece masaj yaptığımda baya çıkardı uyudu üstüne. . doğru söylüyorsun canım stres yapıyorum bazen kızıyorum da hiç mı uyumaz çocuk diye. Sonra da üzülüyorum bebek bu ağlar diye. Dediğin gibi eşime verince sakinlesiyor benim stresim ona da geçiyor
Sizinle geçen aylar :) sosyal medyalarimdaki kişilerden daha fazla hakkınız ve artık oğluşumu size göstermek istedim :) sizleri de beklerim
MaşAllah maşAllah yerim onun papyonu hayırla sağlıkla büyüsün inşAllahSizinle geçen aylar :) sosyal medyalarimdaki kişilerden daha fazla hakkınız ve artık oğluşumu size göstermek istedim :) sizleri de beklerim
gazı olan bebek uyur ama aç olan bebek zor uykuya dalar istiyorsa ver. Ver diyorum çünkü bende gaz olmasın diye 2 saat oyalıyordum bebek uyumuyordu şimdi veriyorum sık sık bazen emziği veriyorum sallamadan bile ıkına ıkına uykuya dalıyo :) emzirdik sıra dolar göğüslerin nekadar emzirirsen okadar sütün artar birde süt yapan şeyler ye iç benim dün sütüm gitmişti resmen bir tencere bulgur pilavı yedim lohusa şerbeti içtim bol su helva yeni yeni toparlanıyorSık sık versem goguslerim dolmuyor . Az olan göğsümu veriyorum bazen oyalamak için.ac olmadığını biliyorum çünkü .. gazi var bu çocuğun belli ki açlıktan değil uykusuzlugu
Gaz ilacı kullanıyormusun canım yediklerin belki gaz yapıyordur çünkü benim yediğim şeylerin kokusu oğlanın gazından geliyor bugün hayret ettimSabah uyandigimizdan beri kucakta tam uyuyor yatiriorum 10-15dk sora gaz sancisina uyaniyor aglayarak.. 6-7dk emiyor oda surekli agzindan cikartarak.. bianda aglio memede dik tutuyorum hop gegiriyo.. bu cocuk bgnlerde cok gazli.. gazdan uykuya dalamayincada agliyor ay ne yapcam ben
Stres gibi durumlarda aniden gidebiliyor benim başıma geldi yeni yeni toparlanıyor birde birşeyler yiyemeyincede gidiyor benimkiYetmedigini nasil anladin?
Tas gibi olmasini beklememek lazim zaten. Oyle oluyorsa fazlasi var demektir. Memelere emdikce sut dolar. Yumusak olacak artik zaten cunku buyuduler ve tam bosaltabiliyorlar. Bence senin sutun yetiyor bebegine. En basindan beri emiyor ve sadece anne sutu aliyorsa bi anda yetmemesi pek olasi degil.
Yok artik ne yedinde kokusundan anladin:) nurse harvey kullaniorum ama dun baya uzun disardaydik.. ilk defa aksam disarda ymk yedik heralde biraz usudu gaz yapti o.. bide ben cok tatli yedigikdede gazi artioGaz ilacı kullanıyormusun canım yediklerin belki gaz yapıyordur çünkü benim yediğim şeylerin kokusu oğlanın gazından geliyor bugün hayret ettim
Canim cogu bebek 2 ay civari memeyi reddeder. Bu gecici bir surec siren sadece
Evet sızlıyor süt doluyor o anda .Bakıyorum damlıyor süt :)Sizdede oluyomu kizlar? Mesela sagi emmeye basladiginda sol memede anlik bi sizlama oluyo ilk emmeye basladiginda saniyelik bisi..
Aynen o an sertlesioresmenEvet sızlıyor süt doluyor o anda .Bakıyorum damlıyor süt :)
Maşallah oglusuna benim yerime op annesi:)Sizinle geçen aylar :) sosyal medyalarimdaki kişilerden daha fazla hakkınız ve artık oğluşumu size göstermek istedim :) sizleri de beklerim
50 günlük canım 9 mart doğumlu. Normalde nisan annesi olacaktım ama 36 haftalık doğduğu için mart annesi oldum beni pek tanimazsiniz o yüzdn :) benim de yapmadığım şey kalmıyor kollarım kopuyorGeçicek inş nekadarlık oldu bebeğin bende bu damlayı kullanıyorum sabah 8 de 5 damla kırk çıktıktan sonra yavaş yavaş düzeliyor yani bizde gidişat öyle görünüyor inşAllah düzelirler. Bizim bebek elimizde bayılıcak gibi ağlıyordu arabada bile susmuyordu şükür damladan sonra geçti o günler şimdi ağlayınca kucağıma alıp odayı gezdiriyorum eğlenceli eğlenceli konuşup sırtını sıvazlıyorum pek hoşuna gidiyor :))
MaşallahSizinle geçen aylar :) sosyal medyalarimdaki kişilerden daha fazla hakkınız ve artık oğluşumu size göstermek istedim :) sizleri de beklerim
4-5 saniyelik bişey sertleşip geri yumuşuyor:)Aynen o an sertlesioresmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?