2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ben başından beri gaz damlası kullanıyorum biogaia damla. Ama fayda etmiyor sanırım . Zinco diye gaz damlası varmış onu bi deneyecem bakalım. Kakasini rahat yapıyo ama gaz çıkarırken pek duymuyorum ilk defa bu gece masaj yaptığımda baya çıkardı uyudu üstüne. . doğru söylüyorsun canım stres yapıyorum bazen kızıyorum da hiç mı uyumaz çocuk diye. Sonra da üzülüyorum bebek bu ağlar diye. Dediğin gibi eşime verince sakinlesiyor benim stresim ona da geçiyor

Emmiyorsa mutlaka sag ki sut uretimi devam etsin. Sagip onu ver hatta mama yerine bence.

Yetmedigini nasil anladin?
Tas gibi olmasini beklememek lazim zaten. Oyle oluyorsa fazlasi var demektir. Memelere emdikce sut dolar. Yumusak olacak artik zaten cunku buyuduler ve tam bosaltabiliyorlar. Bence senin sutun yetiyor bebegine. En basindan beri emiyor ve sadece anne sutu aliyorsa bi anda yetmemesi pek olasi degil.

Gunduz 2.5 saat dayaniyorsa cokk iyi. Benimki uyaniksa asla o kadar dayanmaz. Yani memeye aliyorum bazen uyukluyo bazen emiyo. Rahatlamak icin de emiyo bazen.
Sık sık versem goguslerim dolmuyor . Az olan göğsümu veriyorum bazen oyalamak için.ac olmadığını biliyorum çünkü .. gazi var bu çocuğun belli ki açlıktan değil uykusuzlugu

Geçicek inş nekadarlık oldu bebeğin bende bu damlayı kullanıyorum sabah 8 de 5 damla kırk çıktıktan sonra yavaş yavaş düzeliyor yani bizde gidişat öyle görünüyor inşAllah düzelirler. Bizim bebek elimizde bayılıcak gibi ağlıyordu arabada bile susmuyordu şükür damladan sonra geçti o günler şimdi ağlayınca kucağıma alıp odayı gezdiriyorum eğlenceli eğlenceli konuşup sırtını sıvazlıyorum pek hoşuna gidiyor :))

Sabah uyandigimizdan beri kucakta tam uyuyor yatiriorum 10-15dk sora gaz sancisina uyaniyor aglayarak.. 6-7dk emiyor oda surekli agzindan cikartarak.. bianda aglio memede dik tutuyorum hop gegiriyo.. bu cocuk bgnlerde cok gazli.. gazdan uykuya dalamayincada agliyor ay ne yapcam ben

Sizinle geçen aylar :) sosyal medyalarimdaki kişilerden daha fazla hakkınız ve artık oğluşumu size göstermek istedim :) sizleri de beklerim

maşallah maşallah.Allah nazarlardan sakınsın inşallah...

aslında ben de merak ediyorum kızları da bebikleri de ..artık aile gibi olduk.kk ya girmediğim gün yok nerdeyse...

Sizinle geçen aylar :) sosyal medyalarimdaki kişilerden daha fazla hakkınız ve artık oğluşumu size göstermek istedim :) sizleri de beklerim
MaşAllah maşAllah yerim onun papyonu hayırla sağlıkla büyüsün inşAllah
Sık sık versem goguslerim dolmuyor . Az olan göğsümu veriyorum bazen oyalamak için.ac olmadığını biliyorum çünkü .. gazi var bu çocuğun belli ki açlıktan değil uykusuzlugu
gazı olan bebek uyur ama aç olan bebek zor uykuya dalar istiyorsa ver. Ver diyorum çünkü bende gaz olmasın diye 2 saat oyalıyordum bebek uyumuyordu şimdi veriyorum sık sık bazen emziği veriyorum sallamadan bile ıkına ıkına uykuya dalıyo :) emzirdik sıra dolar göğüslerin nekadar emzirirsen okadar sütün artar birde süt yapan şeyler ye iç benim dün sütüm gitmişti resmen bir tencere bulgur pilavı yedim lohusa şerbeti içtim bol su helva yeni yeni toparlanıyor

Gaz ilacı kullanıyormusun canım yediklerin belki gaz yapıyordur çünkü benim yediğim şeylerin kokusu oğlanın gazından geliyor bugün hayret ettim

Stres gibi durumlarda aniden gidebiliyor benim başıma geldi yeni yeni toparlanıyor birde birşeyler yiyemeyincede gidiyor benimki

Sizdede oluyomu kizlar? Mesela sagi emmeye basladiginda sol memede anlik bi sizlama oluyo ilk emmeye basladiginda saniyelik bisi..

Gaz ilacı kullanıyormusun canım yediklerin belki gaz yapıyordur çünkü benim yediğim şeylerin kokusu oğlanın gazından geliyor bugün hayret ettim
Yok artik ne yedinde kokusundan anladin:) nurse harvey kullaniorum ama dun baya uzun disardaydik.. ilk defa aksam disarda ymk yedik heralde biraz usudu gaz yapti o.. bide ben cok tatli yedigikdede gazi artio

Canim cogu bebek 2 ay civari memeyi reddeder. Bu gecici bir surec siren sadece

İnşallah öyledir canım. Şimdi uyku sersemiyken aldı yine emiyor ama uyanınca istemiyor. Hayır birşey değilde tek biberon ile tatmin de olmuyor. Sürekli aranıyor yine mama veriyorum istemiyor tok çünkü. Meme arıyor aslında haberi yok

Bayadir girmeyince sorular birikti bnde:)
Kucaga aldigimda kulagi kivrilio her seferinde onu duzeltiyorum.. minicikte kulaklari var bisi olcak diye korkuyorum..
Bide su emzirirken bisey icilmez konusu var.. kv surekli icilmez icme dio esimde tani onu donlio dun su istedim esimden bi yudum aldim bardagi cekio agzimdan.. ya dedimherseyi arastirion bak bi bunada.. icim kuruyo o emerken..

50 günlük canım 9 mart doğumlu. Normalde nisan annesi olacaktım ama 36 haftalık doğduğu için mart annesi oldum beni pek tanimazsiniz o yüzdn :) benim de yapmadığım şey kalmıyor kollarım kopuyor bu arada sütüm yetiyor diye düşünüyorum canım inşallah öyledir. Uykuya dalmada problemi yok uyuyor on dk sinra ağlayarak uyanıyor demekki gazi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…