2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlar moralim çok bozuk sanırım bizimkinde gelişim geriligi var bebisleriniz ayda kac kg yada gram aliyor ?
Valla ne yalan söyleyeyim burdaki bebişlerin kglarını duydukça ben bile şüpheleniyorum bazen.600-1000 arası ortalama alması gereken demişti bana dr ama foruma bakınca bu nasıl ortalama anlamadım en az alan 1 kg.Benimki 3060 doğdu 2900 le taburcu olduk 1. Ay sonu 3900 dü şuan bilmiyorum ama ilk 15 gün 400 gr almıştı bu ay.2. Ay kontrolüne gitmedik henüz yine 900 falan alır tahminim seninki ne kadar aldı?

Ben 1 çay kaşığı diye biliyorum bugün bende vericem kakasını yapıyo ama benden çok gaz geçti ona gece mahvoldu şimdide uyuyamıyo gazdan

Ben de yediklerime dikkat ediyorum ama sanırım gaz oldu. Bebişim 2-3 gündür kıvranıyor ıkınıyor. Gece uykuda ağlar gibi oluyor ıkınmaktan. Sab simplex aldım sonunda umarım işe yarar

ruzigarr 2630 doğdu kaçla çıktık bilmiyorum 1. Ayda 4300 çıktı şuan evde kendim tartıyorum 4700 18 günde yarım kilo almış yavrucuğum ilk ay 1700 almıştı
2. Ay konteolunde dr bana swy dedi ilk ay 1.5 kg almis ama artik daha az alir bundan sonra. Gerci tarttiginda yine 1.5 kg almisti ama giderek kilo alimi azalacak dedi. Ayda 800 alsa bu siralar yetermis.

Softy,ben kulak çubuğuna vazelin sürüp popo deliğinden yarım santim kadar içeri girdiriyorum. Sonrasında rahatlıkla yapıyor kakasını. Ben ağzından z.yağı verdim ama almadı. Bir de popo deliğinden içeri şırıngayla sulandırılmış pekmez verme önerisi duydum

Benimki hızlı aliyor ama ben istemiyorum fazla alsın. Hatirlarsaniz karnimda bile hızlı alınca strese giriyordum ben :) 900-1000 Gr alması yeterli. Sütüm arttı mamayı epey azalttım inşallah 1 kg den fazla almamıştır bu ay.

Ben de yediklerime dikkat ediyorum ama sanırım gaz oldu. Bebişim 2-3 gündür kıvranıyor ıkınıyor. Gece uykuda ağlar gibi oluyor ıkınmaktan. Sab simplex aldım sonunda umarım işe yarar
anne gazlanınca mutlaka bebekte gazlanıyo kaçtır tecrübe ettim tabi bebek gazlı bi bebekse ben biogaia kullanıyorum memnunum çocuğumun feci ağlamaları azaldı 1 hafta sonra etkisini gösteriyo

2. Ay konteolunde dr bana swy dedi ilk ay 1.5 kg almis ama artik daha az alir bundan sonra. Gerci tarttiginda yine 1.5 kg almisti ama giderek kilo alimi azalacak dedi. Ayda 800 alsa bu siralar yetermis.
sağol canım moral oldun ben mama veriyorum tadını beğenmiyo sağılmış süt veriyorum lıkır lıkır içiyo ama sağacak kadar sütüm yok keçi sütü denicem anne sütüne en yakın tat onunmuş çok verirsem folikasit ve demir eksikliği yapıyormuş ama az da olsa vericem eğer içerse çünkü mememle kavga halinde akşamları sağacak kadarda süt yok eee mamayıda beğenmiyo sıpa bakalım

benimkinin de kaka sayısı 10 ddefadan 1-2 ye düştü.büyüdüler artık

Zeytinyağı yapmayı deniycem pekmez olayı pek sıcak gelmedi bana

Sizlerin ki çok iyiymiş. 2900 doğdu. Hastaneden çıkarken 2650 idi. 38. Günde 3700 olculdu.
İlk ay hep mememdeydi hatta 4 saat kucağımda mememde durduğunu bilirim ama sonra sonra ben arasını açtım öğünlerin açmaz olaydım öyle alıştı yemiyor şimdi ve kilo alımı yavaşladı hatta kilo verdi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…