2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar yaa bu pişik için ne yapsam geçirememiştim hani. Macır kremi cidden mucizeymişş. Allahım neler neler denedik gitti en dandik krem çözüm oldu boşa o kadar para dökmüşüz. Kremin kıvamı çok yoğun idrarla çıkmıyor hemen ve iyi koruyor. Ben poposunu yıkarken bile çıkaramıyorum hemen. Pişiği kronik gibi oldu artık geçer geçmez hemen yaralarla yineliyor. Ama dün felaket yara olmuş poposuna bu kremi sürmeye başladım ve bugün sadece 2-3 nokta gibi yaralardan kaldı. En azından çözümü bulduk diyorum. Kremde katkı maddesi vs yok içeriğine baktım. Çinkioksit papatya özü vs var.

Zaten ne varsa "o basit şey mi işe yarayacak" dediklerimizde var valla. Tıpkı bakkal tipi emzik gibi aman geçmiş ya olsun geçmiş olsun :))

Zaten ne varsa "o basit şey mi işe yarayacak" dediklerimizde var valla. Tıpkı bakkal tipi emzik gibi aman geçmiş ya olsun geçmiş olsun :))
Değil mi ya babama söyleyeyim de bolca alsın sıpaya daha yeni mustelanınkinden almıştım büyük boy. Paraya yazık neyse az az onu da kullanırım çok yumuşak kıvamı nemlendirici gibi olur. En kötü bana yaradı. Kaşımı aldırmıştım tahriş olmuş gibi hafif yanıklıydı bi de boya değince kötğ oldu sürer sürmez iyi geldi

Yani mama önerdi ama ben göğüsteki sütün tamamini bitiremiyor dedm bu ara emmesi iyi degil baya canimi sıktı doktor

Bizim krem ızďıravaýı mı diyorsun? mavi minik bir kutu :) cok yogun kivami nemlendirici ozelligi de cok iyi

Bizimkide kabiz ya 5 gündür yapamiyor doktor fitil verdi bugün artk

Canım benim o nerden çıktı şimdi? Doktorun iyi diyorsa iyidir, her bebek kendi özelindedir hem.
Yani bi yeni doktora gittik o dedi bu cocuk gelişmemiş felan diye

Aynen canm bizimkide buay 800 gr almış gecen ayda 20 günde 700 gr almisti cok canm sıkılmaya başladı bu duruma

Ne

Kadar altmış ki? Dr mu dedi dr normal diyosa üzülme canım ama mama takviyesi yap der öyle bisey olsa
Mama takviyesi yap dedi de bizimki göğüsteki sütün tamamını bitirmiyor ki göğüs ucunu sıktığım zaman hala süt geliyor ee bu durumda neden mama vereym ki diyorm :/ birde bizimki mamayi sevmiyor kusuyor zatn

Mama takviyesi yap dedi de bizimki göğüsteki sütün tamamını bitirmiyor ki göğüs ucunu sıktığım zaman hala süt geliyor ee bu durumda neden mama vereym ki diyorm :/ birde bizimki mamayi sevmiyor kusuyor zatn
Belki yorulduğu için emmeye devam etmiyordur canım başka mama denesen gelişmiyor diye bir şey olur mu ya benim kızımda 2 haftada 400 almış görünüyor hep normal diyorlar ki yeğenim ilk ay hiç kilo almamıştı ablam uyurken mama veriyordu inatla gece uyuyan çocuğu uyandiriyordu şimdi 4 yaşında gayet de gelişmiş:) onun kilo almamasının sebebi laktoz alerjisiymis ona özel bir mamayla devam ettiler sıkma canını canım senin stresin bebisede yansir

Yani mama önerdi ama ben göğüsteki sütün tamamini bitiremiyor dedm bu ara emmesi iyi degil baya canimi sıktı doktor

Benimde hem süt yetersiz akşamları emmiyorda hemde mamayı istemiyo sevmiyo kusuyo 4 900 filan geliyordu tartıda şimdi 4700 ve bir haftadır hiç değişmedi ben yarın keçisütünü denicem hem doğal hemde güzel geliştiriyomuş dikkat etmek gereken nokta fazlası kansızlık yapabiliyor ben sulandırarak kullanıcam oda paşa severse tabi. Doktora söyleseydin mama almıyor ne yapabilirim diye

5 dakika da hemen yoruluyormudur ? Bizimki hic kilo almıyor degil aslinda ama doktor aldigi kiloya bakarak böyle dedi :/ ayda 700 800 gr az mi ki

Ben bastan beri mustela kullaniyorum pisik yasamadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…