2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Sagol canim allah razi olsun bilmiyordum neler yasamissin sana da cok geçmiş olsun bundan sonra mutlaka sağacağım
Sen de saol canım, çok feci aman dikkat et, bizde oldu hiç olmayana göre tekrarlama riski daha fazla, bol bol sağ. Bir de kendini kötü hissedersen memelerde yanma şişlik kızarıklık filan hemen parol da al, tekrardan geçmiş olsun

Evet korkunç bişi en kötüsü bebek sana muhtaç sen canın yanıo emzirmeyi geçtim kucağına dahi alamıyorsun. Hastanede yatıyorum bebek evde, çok çok zor günlerdi. Zaten benim sağ meme korkunçtu bebeğe verme dedi doktor normalde bebek boşaltsın derler , sadece sağa sağa boşaltabildim ve çıkan sütü döktük her seferinde ztn süt gibi de deil kanlı iltihap geliyordu korkunç Allah kimseye yaşatmasın. Sende tekrarladı yani? Ayy feci

Markette gordugum hic tanimadigim kadin bile emiyor mu diye soruyo. Ya bu insanlar ne kadar merakli bu ise. Sanane be ablacim. Hayir emmese hic sutum olmasa o soru beni kahreder mesela hic dusunmuyorlar. Emiyo deyince de nazardan korkuyorum.
onaneyse sanki sütün yoksa derdi onu gercek töbe töbe, ya ne meraklı millet

Kizlar bebislerinizi sirt üstü yatırıyor musunuz ? Özellikle gece ? Kaynanam kafaya takmis cocugu sirt üstü yatir kafasi yamuk olacak diyip duruyor ben gece nasil yatiraym yahu sirt üstü!
Ben yatırıyorum gece de gündüzde

Bol dus ve her dus sonrasi sagim yaparsan 2 gune kalmaz duzelir

Tesekkurler kızlar umarim duzelir ve tekrarlamaz allah kimseye yasatmasin beterinden korusun

Bu gece uyku düzeniniz nasıldı? LifeandFeel bizim berbat ötesi , uykusuz her gece modundayız. Çıldırcam
ya biz çok düzenliydik gazıda olsa uyurdu ama bu gece mahvoldu ıkınmaktan çok gaz sıkışması var uykusuzluktan ölüyorum resmen

Markette gordugum hic tanimadigim kadin bile emiyor mu diye soruyo. Ya bu insanlar ne kadar merakli bu ise. Sanane be ablacim. Hayir emmese hic sutum olmasa o soru beni kahreder mesela hic dusunmuyorlar. Emiyo deyince de nazardan korkuyorum.
yaa hiç sorma bebek her ağladığında sanki tek derdi emmekmiş gibi aç bu çocuk doymuyor demiyorlarmı çıldırıyorum gazı var belki uykusuz off. Göze gelincr bikaçkere şimdi Ben soranlara emiyor ama yaramıyor çok kilo yapmadı sütüm diyorum çok seviniyolar fos çıktın desene diyorlar salaklar :))

Kizlar sacma olacak biliyorum ama yarin en yakin arkadaslarimdan birinin düğünü var napsam 2 saatligine gidebilir miyim giyinmesi gitmesi surer dimi evime 15 dk yapilacak yer ama yarim saatligine gitsem de degmeyecek hasta halimle dusundugum bu

Yani ağır gelme durumunu bilmiyorum 4 aşı yaptırdık bişey olmadı çok şükür. Özele de aşıları sağlık bakanlığı dağıtıyomuş. Zaten aşıların oralarda da açılma günleri var 1 günde bitiriyorlar aşıyı. Bi kaç yeri aradım sordum hepsi farklı gün verdi.

Ben sırt üstü yatirdigimdada kafayı çeviriyo sağa yada sola düz tutmuyosrtik istediğim yöne yatıramıyorum yan yatıyım sırt üstü yatıyo öyle yatiriyom yana dönüyo
Ayni bizmkide öyle canm ama kaynvalidemin deyimiyle kafayi sagdan soldan sıkıştiracakmisim cevirmeyecekmis cocuk kafasini öyle sirt üstü yatacakmis

Bebegi götürmeyi düşünmüyorsan bakacak biri varsa sütünü sag git canm onlar sen yokken idare etsinler.hem sanada iyi gelir değişiklik olur havan değişir

Böyle bişeyle neden mutlu olurlar anlamam zaten. O soru beni de çok ayar ediyor herkes soruyo yani napıcan emmiyosa sen mi takviye yapıcan sen mi sütümü getiricen.. benimki de kusuyo mesela tortulu, onu görüyolar aa bak sütün yarıyo ondan diyolar. He bilmem ondan değildir ya falan diyorum. Yarıyo mu diyene eh işte diyip geçiştiriyorum çok sıkıldım bu muhabbetlerden.

Bende gece uyuyor mu diye soranlara yok uyumuyo 3 kadar oturuyoruz 3den sonrada tıs tıs uyuyo diyorum ama uyuduğufa oluyor uyumadığıda bugün çok güzel uyudu mesela çok şükür.vücudum dinlenmiş

Neler yiyorsun bebiş kilo alsın diye tatlım bizde de reflü var kuzum yiyip çıkarıyor
Bizim de reflumus var ne yazik ki :/ Gaviscon kullaniyorduk ama aman aman bir degisim olmadi ve ben de biraktim.Allah yardimcimiz olsun cok zorlayici oluyor reflulu bebekler.bu ay kilo alimi cok dustu ama ilk iki ay iyiydi. Sut arttirimi icin; kahvaltida tahin helvasi, yumurta bir bardak humana still tea vs.,ogunlerde yiyebildigim kadar dereotu, aksamlari et-tavuk ya da balik. Arada bulgur pilavi da yiyorum o da cok iyi geliyor sut arttirimina. Ogleni maalssef atliyordum daha dikkat edecegim bundan boyle. Oglen de nesfit granola,muz ve bali sutle karistirip yiyorum. Yulafin da sutu arttirdigini okumustum. Bir de lactamilin anne icecegi var onu iciyorum yaninda da ceviz,hurma,kuru incir yiyebilirsin. Gece yatmadan da rezene icebilirsin ama en etkili su malt haplari oldu gibi.

Evine gitsen hediyesini versen durumunu anlatsan tebrik etsen çıksan ???

Evet kesınlıkle katılıyorum asırı sinirleniyorum nazara gelcek bıde aynı zaman dogum yaptıklarımızı soyluyolar aaa onun sutu yok mama verıyo falan banane sordukmu nazar degdirceksın bebegımın rızkına..

valla bi tuhaflar merak duyguları adaptan empatiden önce geliyor ben bir arkadaşım nişanlansa ne iş yapıyor ne okumuş diye bile sormam ayıp geliyor o söylerse söyler.

Bende gece uyuyor mu diye soranlara yok uyumuyo 3 kadar oturuyoruz 3den sonrada tıs tıs uyuyo diyorum ama uyuduğufa oluyor uyumadığıda bugün çok güzel uyudu mesela çok şükür.vücudum dinlenmiş
en iyisini yapıyorsun dile getirdiğin an gidiyor Allah korusun nazardan yavrularımızı

bende 2 gündür birşey yiyemiyorum ama göğüslerim patlıcak gibiydi bebeğin emmesi bekleyemedim sağdım bana kalırsa en etkili şey bebeği sık emzirmek hatta bu 2 günde 2 kilo verdim hem açlık hem emzirme hem yorgunluk inşallah birden azalmaz kendime bakamadım diye.

Gecmis olsun canim, Allah bebislerimizi ac birakmasin

Bebegi götürmeyi düşünmüyorsan bakacak biri varsa sütünü sag git canm onlar sen yokken idare etsinler.hem sanada iyi gelir değişiklik olur havan değişir
Evine gitsen hediyesini versen durumunu anlatsan tebrik etsen çıksan ???
Melisaveannesi bence git değişiklik olur tabi gitmek istemiyorsan da senin zaten yeterli mazeretin var cnm bence sıkıntı olmaz
Sagolun kizlar galiba gitmemek en iyisi mastit olmasaydim babasina birakcaktim bebegi goturmeyi dusunmedim hic zaten sarilik hala devam azalsa da of ne istesem olmuyor allah herkese saglik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…