- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.601
Cnm bnmkide hep sola donuo ama istediği zmn sağ tarafada cevırıo ama genelde solda taraftaız.hatta ben bazn elımle düzeltınce direnıo bile.dışardan farkedılıomu pekı?Allahım şifa sağlık sıhat versın erkenden farketmşsn ya çok şükür[/QUOTEherhangi bir simetri bozuklugu yok cok sukur. Ama hepayni yone yattigin icin dikkatimi cekti benim
Aşıdan sonra uyku durumu nasıl olduCnm walla bi bakıorm 37.6 telaşlanıorm ardından bidha bakıorm 37e düşmş ama arka arkaya bakıorm nasıl bi anda onda okdr düşer,koltuk altndan olcerle hiç bole bile yaşamadm
Ben haftada bir falan kaynatiyorum canim hatta son 1 aydir sagma yapmadigimdan kaynatmamistim ama su son 3 gundur cok kullandigim.icin yarin kaynatacagim.Her kullanjmdan sonra kaynar su ile bolca yikayip temiz bir havlu kagida ters cevirip kurutuyorum ben..Melisaveannesi acikcay kızlar,süt sağma makinalarını nasıl sterilize ediyorsunuz. Ben her defasında kaynatıyordum(5 dk) ama aparatlardan biri fazla kaynatmaktan mıdır nedir biraz fena olmuş tam iyi çalışmıyor şimdi:/
Melisaveannesi acikcay kızlar,süt sağma makinalarını nasıl sterilize ediyorsunuz. Ben her defasında kaynatıyordum(5 dk) ama aparatlardan biri fazla kaynatmaktan mıdır nedir biraz fena olmuş tam iyi çalışmıyor şimdi:/
ben bayadır yatırıyorum çok rahat ediyor hep değil tabi gündüzleri bazenKızlar bebişimi hep sağa sola sırayla yatırırdım ama bi süredir sırt üstü kendi dönüp öyle uyuyor. Düzelteyim diyorum uykudan uyanıyor yine öyle yatıyor. Tedirgin oluyorum siz de Nasıl
Muskata da doktor onayı çıktı yani ben 2 gündür vermeye başladım bayılcak gibi ağlayan oğlum rahatladı gazda salıyor ohh misssDoktora gittik bugün sordum muskat için rezene alın eczane den onu kaynatıp verebilirsiniz Dedi internet hareketler var bisiklet sürme yan yatma onları da yapıyorum annem diyor zaten kızım ilaç vereceğine muskat verelim diye oda aynen sütüne koyup verelim Dedi :)
Bizde bugün 2 karma aşıyı yaptırdık verem aşısını sadece sağlık ocağı vuruyormuş rotayıda 1 ay sonra yaptırcaz yawrum çok halsiz düştü uyuyor emmiyor da aşıların böyle yan etkisi varmıdır acaba
Evet tatlım ya bazen ağlıcak hale geliyorum o kadar üzülüyorum ki bugünde 2 aylık aşılarımız 2 tanesi yaptırdık çok halsiz düştük uyuyor kaldırıp emziriyorum kusuyor çok üzülüyorum aç kaldı bütün gün bide kv kp görümcem geldi kalabalıkta huzursuz etti hiç kıyamıyorum
Teşekkür ettim tavsiyeler için uygulucam bende kilo alsın kuzucum reflü den habire kusup duruyor
Allah yardımcınız olsun ben 1 taneyle alt üst oldumIkisinide ikişer kere uyuttum kalktılar
Pekı sence ılk olctuğu doğru mu?Canim eğer temassızsa arka arkaya bakarsan yanlış gösterir malasef aradan biraz zaman gecmelin
Cnm ılk ewe geldık acıodu sanırm elı kolu baya ağladı kucak ıstedı ılacı verınce brz dha rahat uyudu..ama bu 2.ay aşısından etkılenıolar ağır gelıoAşıdan sonra uyku durumu nasıl olduaynen bende her baktığım da biraz bekleyip tekrar bakıyorum
Bnde uzerine kaynamis suyu dokuyorum medelaninkini kullandim surekli sicak sudan dolayi ucundaki plastigi yiprandi heraldeMelisaveannesi acikcay kızlar,süt sağma makinalarını nasıl sterilize ediyorsunuz. Ben her defasında kaynatıyordum(5 dk) ama aparatlardan biri fazla kaynatmaktan mıdır nedir biraz fena olmuş tam iyi çalışmıyor şimdi:/
Canım çok merak ettim seni, sen yazınca çok sevindim. Her ne olursa olsun şunu bil ki sen çok şanslısın arkanda dimdik duran ailen ve yanında ne zorluklarla bekleyip kavuştuğun evladın var. Asla da yüzüm vs diye düşünme, bu durumda bunu diyecek en son kişi sensin.Kızlar beni merak edenler olmuş allah hepinizden razı olsun hepinize teşekkür ederim . Çok iyi kaplisiniz . Pskolojim bozuldu ayrılcam forumdan falan dedim evet . Ne dediğimi kendim bile bilmiyorum ne yapmak istediğimi. Biz taşındık arkadaşlar . Eşim çok pişman olduğunu herşeyi yapmaya karar verdiğinisoyledi tabiki o kadının yanına kalmicak . Benim ailem bi muddet sonra ordan tasincak babam memur olduğu için emeklisini bekliyor onlar taşınınca . O kadının eşine soylicez cezasını çekicek . Şimdi biz gittiğimiz için adam ailemi rahatsız etmesin die söyleyemedim oyuzden de çok kötüyüm içimde kaldı ama cezasını çekicek o kadını ayaklarıma kapandircam çok yalvardı ayaginin altını opim falan die ama cok gec . Birşey geçmediğini söylediler bilmiyorum söylerken bile böyle kötü oluyorum . Esimn eskiden böyle biri olmadığını biliyorum çünkü deildi . Kadın istese herşeyi yapar bu gerçekten doğru ama eşimi hiç affedemicem. Şuan deneme aşamasındayız ben yapamazsam biticek . Ve yapamicam gibi gözüküyor pskolojim düzelmiyor sürekli iniş çıkışlar yasiyorum gururuma yedremiyorum . Eşim soylicez diyor o kadın cezasini çeksin diyor hata yaptım vs vs diyor inanmak istiyorum ama sonra seven insan yaparmı diyorum kafam çok kötü . Sizi bırakmak istemiyorum ne olur beni anlayın ama karmasikliktan ne yaptığımı bilmiyorum çocuğuma sarılıyorum devam etmeek istiyirum bejde foruma ama yüzüm yok gibi ne bilim arkadaşlar allah kimseye yasattmasin biran önce düzelmek istiyorum kafamdan çıksın birileri hafızamı silsin istiyorum . Ama olmuyor . Umarım cabuk düzelir düzelmezse . Kafayı yicem . Eşime karşı bian düzelmek istiyroum mutlu oluyoruz ama ertesi gün ona söylemediğim laf kalmıyor birdaha mutlu oluyoruz ve bugun ona yine kötü davranıyorum. Inşallah düzelirim ama böyle devam ederse ben yapamicam bi yanım boşan diyor böyle nasıl devam etcen sana bunu yapanla bi yanım . O böyle deildi onu bu hale başkaları getirdi diyor. Kendisi de öyle farkında . Ona soru sordum seven insan yaparmı sevdiğine yapmaz dedi nedn peki dedim hata yaptım dedi olmucak birdaha dedi . Evliliğimizi özet geçim biz çok mutluyduk çok mücadele verdik zor zamanlarda evlendik ve feraha erdik nisanlilik evliliğimizin ilk ayları . Takı eşim nezaman o mağaza ya geçti . Değişti . Benden kopamadı hala mutlu olduğumuz zamanlar vardı mutsuzda bi iyi bi kötü oluyorduk sebebini bilemiyordum yavaş yavaş öğrenerek en son mesajı gördüm işte. Ama böyle bisi varken bana karşıda çok iyiydi ben doğumdayken hiç yanından ayrılmadı . Kanlı altmi bile hrrzaman o değiştirdi. Bunlar aklıma geliyor . Ama anlam vrremedim hala neden yaptı benleeykende mutluydu. Sadece sabır diliyorum olmazsa zorlamayacagim çünkü daha kötü olmak istemiyorum olursada iyi olur çocuğum için . Ama tekrar eşimi sevebilirmiyim içimdeki o soğukluğu alabilirmiyim bilmiyorum
Evet arkadaştada oldu aynı durum ,Bnde uzerine kaynamis suyu dokuyorum medelaninkini kullandim surekli sicak sudan dolayi ucundaki plastigi yiprandi heralde
bir sure sonra cekim gucu azaldi
Simdide avent aldim onuda kaynamis suda bir sure bekletiyorum
Muhtemelen seninkininde o ucundaki valfinda sorun vardir parca olarak satiliyordur onu degistir istersn
evet onda sorun oluştu..teşekkür ederimBnde uzerine kaynamis suyu dokuyorum medelaninkini kullandim surekli sicak sudan dolayi ucundaki plastigi yiprandi heralde
bir sure sonra cekim gucu azaldi
Simdide avent aldim onuda kaynamis suda bir sure bekletiyorum
Muhtemelen seninkininde o ucundaki valfinda sorun vardir parca olarak satiliyordur onu degistir istersn
benim de yedeği var o aparatın bir tane..ama o da öyle olursa burdan bulabileceğimi sanmıyorum..kaynatma işlemine son verip kaynar suyla yıkamayı düşündüm ama ya da o kısmı çıkarıp kalan kısmı mı kaynatsam? bi fikrin var mı?Evet arkadaştada oldu aynı durum ,34beden , benimki ameda öyle bi durum yaşamadım henüz, gerçi makinayı aldığımda aparatlardan yedekte çıkmıştı içinden.
Ayy valla kafayı yicez 2 tane gerçekten zor oluyo gece 12 'di büyük yattı ki 10 gibi en geç yatardı yarım saate öbürü kalktı onu emzirdim yatırdım tam uyucak anne çiş dedi :)) günler gexiyoda zor geciyo işte...Ikisinide ikişer kere uyuttum kalktılar
Yeterli canım oda soğuk suyla yapmıyormuşsun kaynar su ile yapiyomuşsunAy ben hicbirseyi kaynatmiyorum. Biberon temizleyici ile güzelce yikayip kaynar suyun icinde bekletiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?