2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Ben haftada bir falan kaynatiyorum canim hatta son 1 aydir sagma yapmadigimdan kaynatmamistim ama su son 3 gundur cok kullandigim.icin yarin kaynatacagim.Her kullanjmdan sonra kaynar su ile bolca yikayip temiz bir havlu kagida ters cevirip kurutuyorum ben..

Ay ben hicbirseyi kaynatmiyorum. Biberon temizleyici ile güzelce yikayip kaynar suyun icinde bekletiyorum.

Ben de kaynar suda bekletiyorum altı kaynarken koymamak lazımmış tencereye zaten.Hatta çoğu zaman kettledaki kaynar sudan döküyorum üstüne sadece.Bir de lansinoh kullananlar içindeki beyaz ve mavi parçaya deterjan değdirmeyin diyordu hep nette izlediğim videoda onların zarar görmemesi gerekiyprmuş

@Elifrid Allah yardımcın olsun canım zor zamanlar senin için.Kendine zaman tanımakla iyi yapmışsın en azından elimden geleni yaptım dersin.Kendini de suçlama eşime kötü davranıyorum diye o kadarı hakkın.Bir de eşinin o kadının yanına kalmasın tavrı ilginç sanki tek suçlu kadınmışçasına...Umarım her şey iyi olur sizin için buraya yaz rahatla lütfen artık bırda aile gibi olduk :) sütün içinde düzenli aralıkla gün içinde sağmazsan azalır canım bence işlerden fırsat yarat ama mutlaka sağ ya da bebeğini emzir bi süre sonra geri getirmek iyice zorlaşır yeme içme sadece takviyeolur sağmazsan ya da emzirmezsen geri çoğalmaz süt malesef.

Kızlar bebişimi hep sağa sola sırayla yatırırdım ama bi süredir sırt üstü kendi dönüp öyle uyuyor. Düzelteyim diyorum uykudan uyanıyor yine öyle yatıyor. Tedirgin oluyorum siz de Nasıl
ben bayadır yatırıyorum çok rahat ediyor hep değil tabi gündüzleri bazen

Muskata da doktor onayı çıktı yani ben 2 gündür vermeye başladım bayılcak gibi ağlayan oğlum rahatladı gazda salıyor ohh misss
Ikisinide ikişer kere uyuttum kalktılar
Allah yardımcınız olsun ben 1 taneyle alt üst oldum bu arada okudum yazmaya fırsatım olmadı çok geçmiş olsun Allah beylerinden korusun cnm topiğimizin rapunzerini :))

I iolanthe bir de çok güzel uyuyo bebekler gaz çıkın ca ben sabah verdim 12 ye kadar bira gaz çıkardı 1 de uyudu akşam 5 e kadar sadece emip geri uyudu gece de sancı landı baya rahat uzun uzun çıkarıp rahatladı gülücükler saçtı sancıları gidince yaa bilsen annemi dinler daha erken kullanırdım ne varsa annelerde var

Bnde uzerine kaynamis suyu dokuyorum medelaninkini kullandim surekli sicak sudan dolayi ucundaki plastigi yiprandi heralde
bir sure sonra cekim gucu azaldi
Simdide avent aldim onuda kaynamis suda bir sure bekletiyorum
Muhtemelen seninkininde o ucundaki valfinda sorun vardir parca olarak satiliyordur onu degistir istersn

Canım çok merak ettim seni, sen yazınca çok sevindim. Her ne olursa olsun şunu bil ki sen çok şanslısın arkanda dimdik duran ailen ve yanında ne zorluklarla bekleyip kavuştuğun evladın var. Asla da yüzüm vs diye düşünme, bu durumda bunu diyecek en son kişi sensin.
Her ne karar verirsen ver, bunu asla unutma hayat ne getirir asla belli olmaz. Umarım her şeyi hakkında en hayırlısı olarak yaşarsın. Konu hakkında artık yorum yapıp tekrar tekrar sana aynı duyguları yaşatmak istemem. Bi şekilde bugünler geçecek ve inanıyorum ki her şey çok güzel olacak.

Evet arkadaştada oldu aynı durum , 34beden , benimki ameda öyle bi durum yaşamadım henüz, gerçi makinayı aldığımda aparatlardan yedekte çıkmıştı içinden.

Kızlar benim gibi göğsünde çatlaklar oluşan var mı?çok pompa yapıyorum acaba o yüzden mi oluştu çatlaklar acaba diye merak ediyorum.Göğüsucu çatlağı değil bahsettiğim.

evet onda sorun oluştu..teşekkür ederim

Evet arkadaştada oldu aynı durum , 34beden , benimki ameda öyle bi durum yaşamadım henüz, gerçi makinayı aldığımda aparatlardan yedekte çıkmıştı içinden.
benim de yedeği var o aparatın bir tane..ama o da öyle olursa burdan bulabileceğimi sanmıyorum..kaynatma işlemine son verip kaynar suyla yıkamayı düşündüm ama ya da o kısmı çıkarıp kalan kısmı mı kaynatsam? bi fikrin var mı?

acikcay canim ben şimdi antibiyotik kullaniyorum ya sagdigim sutu dokeyim mi yoksa vereyim mi duocin 375mg verdi doktor bu arada emzirmeye devam edecegimi biliyorum ama ne yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…