2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
ruzigarr acikcay country mavi_lina

hayır çok sabırlıdır surat yaparak ne yaparsa yapar ama çocuğun bayılcak birşey olucak korkusundan herhalde. Karakteri şiddet eğilimli olmasa da çok zor biri hamileliğimde moralimi çok yüksek tuttum bebeğim için ozaman anlaşıyoduk çok iyi, ama benden yana en ufak bir şeyi kabul etmez suratıyla misliyle ödetir.

Malesef yaramadi

biliyorum yaramayacağını...konuşmak desen biz de konuşuyoruz.alında birbirimizi çok seviyoruz ama onun tüm ailesi burda ve çok baskıcılar.her şeye karışan kötü tipler.eşim iyi ama ailesiyle çok sorun var...düşünün, doğumda narkoz almışım, bayıltılmışım, sonrası inlemelerim....doğumun travmaydı...görümcen eşimi evine çağırmış, duymamışım..baktım bizimki gidiyor...ben de acı içinde kıvranıyorum.tek soru eşime "nereye "demişim....ooooo....o gece gelmiş, yakamı tutmuş diyor ki "senin o nereye lafın öyylleee zoruma gitti ki"""niye sordun bunu...kardeşim evime gelemez mi falan...ne dersiniz yani?aile danışmanı onun ailesini mi düzeltecek?bizimki de onlardan korkuyor, onların tepkisini çekmemek için bana yükleniyor.çünkü benim bu lanet şehirde kanımda canımdan sadece çocuklarım var.biliyor ki burda kimsem yok.

mavi_lina bende bu sabah q
1 saat öyle uyuttum güya başında beklicektim çünkü yumuşak yere yatırmıştım ama bende uyumuşum oda uyumuş misler gibi uykumuzu aldık

Ohh maaşallah canım. Ben doktorumuza sordum canım. Kafası gomulmeyecek sert bir yüzey olsun sorun olmaz artık kafasını rahat çeviriyor dedi. Kendi bebeği De öyle yatiyormus :))

Ay canım ya çok üzüldüm okuyunca, ve de sinir oldum. Allah yardımcın olsun, aile danışmanına giden arkadaşlarım oldu sonuç alan da var alamayanda çiftlere göre değişiyor sanırım ama en güzeli bence de profesyonel destek almak. En çok üzüldüğüm bireysel anlaşmazlıklardan ziyade akrabalar yüzünden tartışmaların çıkması

Hadsiz gerizekali bir kaynin varmis
Kendi bu hakki nerden bulmusta ustune yuruyor cok sinir oldum
Aile danismanligiyla ilgilide sunu soyleyebilirim siz gidip degismeye calissanizda esinin ailesi boyle olduktan snra pek ise yaracagini sanmiyorum mumkunse onlardan uzak bir yere tasinin daha iyi olabilir Allahim yardimcin olsun

LifeandFeel esin cok bencilce dusunuyor
Sen lohusalik doneminde bebeginle tek basina mucadele etmeye calisirken birde onunla ugrasiyorsun
Ayrica esinin ailenin yanina gondermemeside cok can skici bir durum kendine köle mi almista otur dediginde oturacan git dediginde gidecen keske senin dusuncelerine sana biraz saygili olsa

Çok kızdım çok!!!! Sen birde eşinin olduğu şehire gitmiştin , kıymet bilsin azcık ya. Ahh canım, kalkan eli kopsun !

canım gitmelisiniz eminim işe yarar benim arkadaşlarım gitti sorunları çözülmesine rağmen hala gidiyorlar üstelik onların o parayı verecek halleri de yoktu ama faydasını görünce herşeyden kesip yine de gittiler. Şimdi ordan öğrendikleriyle bana bile yardımcı oluyor arkadaşım baya bi etkilemiş onları.

Ayyy o ne oyle... Ne bicim.insan bu gorumcen. Yeni dogum.yapmis kadina hesap soruyorsun. Cok dusuncesizler. Ben de dogumdam ciktim odaya geldim kaynanam hemen bebegin kilosuna bakti 2800 dogdu oglum. Hemen dedi bu ne kizim sen bebegi hic beslememissin.. Ben sok oldum ama hiiiiic g.tume takmadim yani. Kendi 3.5 dogurmus da bilmem ne de.. Cahillik iste.

canım ya,takmamak en iyisi aslında.8 yıl oldu, demek ki tahammül sınırını aşmışım.ama artık karar verdim, içime atacağıma karşılık vericem.onlar sokmadan ben laf sokucam.saygı da hakedene yani...nefret ediyorum hepsinden...ama elim eşimden, ailemden olmuyor...onlar için çocuklarımı babasız büyütmeye değer mi bilmiyorum...gerçi eşim de onların kanından ya neyyseee...

Evet canm göğüslerm pompaya aliskin degil o yüzden az cikti sanirim valla annem calisiyo k.valideden felan da yardm istemiyorum çünkü mamaya baslayacagmdan haberi yok bi ton laf eder yoksa hic cekemem simdi

Sagol canm arastiraym bi
Kilo alimi azmis yani tabi şöyle genele bakinca dogdugundan beri pek kilo alamadi kuzum ondan israr ediyor sanirim mama icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…