2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ohh maaşallah canım. Ben doktorumuza sordum canım. Kafası gomulmeyecek sert bir yüzey olsun sorun olmaz artık kafasını rahat çeviriyor dedi. Kendi bebeği De öyle yatiyormus :))
İyi ozaman çok sevmiyor her seferinde deniyorum kafasına eserse benimkinin herşeyi ters banyo yaramaz yüzüstü yatmaz
1 yılda 6 kere gitmişliğim var oda ozaman çok gittin şimdi bebek var gidemezsin benim oğlumu yollarda yoramazsın diyor 40 dk sürüyor uçakla halbuki. Ama beni de en çok üzen şey ben fedakar bir kişiliğe sahibim tüm eski yaşantımdan fedakarlık ettim ama hamileliğimde ve lohusa dönemimde hiçhoş bir muamele göremedim sanki kendi lohusa gibi davranıyo en belirgin özelliği zaten bencilliği cnm malesef
Çok kızdım çok!!!! Sen birde eşinin olduğu şehire gitmiştin , kıymet bilsin azcık ya. Ahh canım, kalkan eli kopsun !
malesef cnm keşke en başından nazımı yapsaydım herşey fedakarlık yüzünden geldi başıma bir kadının fedakarlık edeceği tek kişi evladı olmalı bence başka kimse haketmiyor. Eşimi çok severdim ama çok soğudum oda farkında

çokk istiyorum canım..ailem başka şehirde, onun için ben tayinimi buraya aldırdım.gidelim diyorum da kabul etmiyor yani ailesi izin vermez.bu sene de kalayım, kızım ele gelsin,,seneye kesinlikle tayin istiycem en azından bakıcıya bırakabileceğim kadar büyümüş olsun.çünkü o gelmez, burda kalır.

Bizde de wee nin biberonu var tutamiyor avent düşünüyorum bende su senin dediginden bakiyorm sanirim anne göğsüne benzeyen hani.canm 20 cc cikti ama 5 dakika belki 10 dk felan sagdm ama üstüne oglum emince lıkır lıkır yuttu

Bizde de wee var hizli akiyor sanki dedigin gibi.umarm memeyi birakmazlar ya
Ya bu eşlere noluyo ya da bizde mi sorun var? Bizdede bir huzursuzluk bi tartışma aldı başını gitti. Gördüğümde boğasım gelio o derece
Bizdede var o huzursuzluk o yüzden de sütüm azaldi ve sanirim yetmeyecek derecede ki dr mamaya başlattı

Ben yatırıyorm canm ama kontrollü sekilde yatırıyorm sürekli uyanip bakiyorm eger gece öyle yatirdiysam

Aynen benimde icim parçalanıyor üzüntüden iyice sütüm gidecek

Aynen benimde icim parçalanıyor üzüntüden iyice sütüm gidecek
Yapacak birşey yok en erken 4. Ayda ek gıda ya geçilebiliyo yavaş yavaş 2 ay daha idare etse sütümiz sonra toparlar yavrular benim oğlumda bu ay sütün azlığından çok almadı 3 gün bol oluyo gıdısı yanakları doluyo yine süt gidiyor yakubum 1 günde süzülüyor az kaldı mama yiyorsa ver mamayı cnm bebeğin aç kalmasın benimki yemiyo o yüzden veremiyorum çok mecbur kalırsam keçi sütü vericem oda ptesi doktora kontrol de sorup öyle

Canım bişey diyimmi bazen evlat için bile fedakarlık yapmaya değmiyor ama onlar bizim yumuşak karnımız ne yaparlarsa yapsınlar duzlu deniz gibi ne içiliyor ne geçiliyor

Sanirim hersey eslerde bitiyor yani insanin kendi çabası gerek birseylere.yoksa birileri istediği kadar yardim etsin insan kendi kendine yardim edemedikten sonra.. bizimde sıkıntı var sen gibi ayrilmayi planladm ama yapamadm yavrm çokküçük diye birde cok dil döktü esim degisecek birseyler diye ama sor degisti mi diye koca bir sıfır

Dogum sonrasi noldu bu eslere anlamadim hic birinin birinden farki yok sanırım

Ne kadar aldi bu ay canm ? Bizimkide mamayi ögürüyor nasil alistiracagm bilmiyorum

Canım bişey diyimmi bazen evlat için bile fedakarlık yapmaya değmiyor ama onlar bizim yumuşak karnımız ne yaparlarsa yapsınlar duzlu deniz gibi ne içiliyor ne geçiliyor
Aynen öyle değeceğinden değil zaten onlar bize muhtaç bizim parçamız.
ay hepimiz aynı haldeyiz Allah anlayış versin ne diyelim

Sorma annelere asiri duskunler. Benim kaynanamin cok zarari olmaz ama laflari bazen batiyo. Yardima gelince de biz cagirmadan gelmez cagirinca da surat asarak gelir. Dogumdan sonra 1 ay yanimda kaldi annemin eli alcidaydi. Sonra bi baktik ki kocasiyla arasi bozukmus ondan geliyormus habire. Arasi duzelince de gitti zaten. Sagolsun o 1 ay cok yardim etti ama

Sen ona karsi iyi oldukca hikmeti kendinde sandi zaar
senin ondan vazgecemeyecegini dusunuyor demekki

Evli barkli 2 cocugu olan bir kisiye aile ne hakla mudahale ediyor siz artik coluklu cocuklu aile olmussunuz biraz mesafeli dursalar olmuyordu
Bu insanlari anlamak gercekten zor

Wee cok akitiyor cnm birde ucu cok uzun
Aventinki cok guzel bazen sutunu ilitip ilimis mi diye elime damlatmaya calisiyorum akmiyor illa cektirmek gerekiyor bn surekli aventinkini kullaniyorum mecbjr kalirsamda chiccoyu kullaniyorum

Günaydın.
Bugün 2 aylık oldu kızım. Öğleden sonra doktor kontrolü var.
Artık beni iyice tanıyor ve çok güzel bakıyor. Gözgöze geldiğimizde hemen gülüyor ya için eriyor. Babasını da tanıyor, ona da işveler cilveler yapıyor.
Mamayı bir haftadır bayaa azalttım bakalım doktor ne diyecek. Dün sadece akşamüzeri ve gece uykusuna geçerken verdim.
Aldığım ilk kartlara çok güzel tepki verdi. Tavsiye ederim sizlere de.
Çıngıraklarla ve ses çıkaran oyuncaklarla çok ilgili ancak henüz oyun halısına terfi edemedik :) onu pek umursamıyor.
Bebek arabasını evin içine aldım. Uykusu denk, karnı toksa yaklaşık 20-30 dk duruyor içerisinde ben de yapabildiğim işleri yapıyorum. Dün sabah evi süpürdüm mesela, öğleden sonra da yemek yapabildim.
Gündüz uykuları hâlâ kısa. 30-45 dk civarı uyuyor. Gece uykusuna geçene kadar 3-4 uyku yapıyor böyle.
Bizde durumlar böyle.

canım benim kv yok.ben evlenmeden ölmüş.

Benim hamileliğimde daha iyiydi vallahi, çok yardımcı olurdu, anlardı ama bu ara bir değişik o da. Yemek yerken sohbet ettiği yok, çocukla konuşuyor, ben nasılım napıyorum sormuyor. İşi ile ilgili sorular soruyorum, iyi işte diyor geçiyor, abisiyle konuşurken öğreniyorum neler yaptığını. Benim arkadaşa da ihtiyacım var anlayamıyor, sanki onun nezdinde an e olunca hayatındaki vasfını tamamlamışım gibi hissediyorum. Geceleri bebeği uyuturken ağlıyorum oturup, inşaallah oplum hissetmiyordur diyorum sonra. İşin kötü yanı, yanlış anlayacak diye konuşamıyorum, anlatamıyorum derdimi ama az kaldı konuşcam artık. Çocuk sadece onun hayatını değiştirmedi, onun bir değiştirdiyse benim 100 değiştirdi. Anlattığımda anlayacak olması da dolunuyor, ne olurdu gözümün içine baktığında anlasaydı..

Canım bu internette tablolar varya, olması gerekenle ilgili. Ona baktığımda hep 600 üzerinden hesaplamışlar mesela. Doktor seni çok strese soktu bence aslında, ne bileyim bebeğin çok aç olsa o mamayı da kana kana içer sanki.

Neko esnek sling kullanıyorum ben. Memnunum.
Sizin mesajınızı görmeden ben de Neco esnek wrap sipariş ettim az önce. İyi bir tercih yaptığım için memnunum. Ürünü nasıl kullanıyorsunuz acaba? Bebeğiniz kaç günlük bi de? Bacakları içeride mi dışarıda mı kullanıyorsunuz ? Gaza iyi geliyor mu? Çok soru sordum kusura bakmayın ama üründen beklentim biraz fazla :)

Biz de kontrolden geldik kızlar. Çok şükür her şey yolunda, kilosu sağlık ocağındakine göre 200 gr oynadı ama tartı farkıymış olabilirmiş. Düşüğünü baz alıcam ben de:)
Rota aşısını 2 doz olarak yapıcaz, koruyuculukları aynı dedi. Kakasının fotoğrafını gösterdim, sıvı olduğunu söyledim çok normal olabilir dedi. Rengi bile siyah vs olmadıkça önemli değil yeşil de olabilir dedi. Sıvı olması alerjenlikle ilgili olabilir mi dedim? Mukuslu olursa o zaman şüpheleniriz o önemli, en son aşamada da kılcal kanamalar olur dedi. Sıvı olmasıyla alerjenliğin ilgisi yokmuş. Bıngıldağın çökük olması da normalmiş. Gece 5 saat de uyusa uyandırma, ihtiyacı var demek ki dedi. Bir de aynı saatlerde uyandırırsan artık acıkmasa bile o saatlerde uyanmaya başlar onun için dokunma kendisi uyansın dedi. Bizde de haberler böyle yani :)
Bu arada o gaz çıkartırken nefesi yetmiyormuş gibi ses çıkartıyor bazen, normalmiş o da, hatta uykusunda da yapar sorun değil dedi burda yaşayan arkadaşlarımız vardı sanırım, sıkıntı yokmuş :)

Bugün tam 2 aylık oldu kızım. Ayakları dışarıda kullanıyorum. Gazlı bir bebek olmadığı için o konuda bir fikrim yok ancak kullananlar memnun :) youtube da videolar var onları izleyerek bağlamayı öğrendim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…