- 19 Ocak 2016
- 5.426
- 5.562
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.201
İyi ozaman çok sevmiyor her seferinde deniyorum kafasına eserse benimkinin herşeyi ters banyo yaramaz yüzüstü yatmazOhh maaşallah canım. Ben doktorumuza sordum canım. Kafası gomulmeyecek sert bir yüzey olsun sorun olmaz artık kafasını rahat çeviriyor dedi. Kendi bebeği De öyle yatiyormus :))
1 yılda 6 kere gitmişliğim var oda ozaman çok gittin şimdi bebek var gidemezsin benim oğlumu yollarda yoramazsın diyor 40 dk sürüyor uçakla halbuki. Ama beni de en çok üzen şey ben fedakar bir kişiliğe sahibim tüm eski yaşantımdan fedakarlık ettim ama hamileliğimde ve lohusa dönemimde hiçhoş bir muamele göremedim sanki kendi lohusa gibi davranıyo en belirgin özelliği zaten bencilliği cnm malesefLifeandFeel esin cok bencilce dusunuyor
Sen lohusalik doneminde bebeginle tek basina mucadele etmeye calisirken birde onunla ugrasiyorsun
Ayrica esinin ailenin yanina gondermemeside cok can skici bir durum kendine köle mi almista otur dediginde oturacan git dediginde gidecen keske senin dusuncelerine sana biraz saygili olsa
malesef cnm keşke en başından nazımı yapsaydım herşey fedakarlık yüzünden geldi başıma bir kadının fedakarlık edeceği tek kişi evladı olmalı bence başka kimse haketmiyor. Eşimi çok severdim ama çok soğudum oda farkındaÇok kızdım çok!!!! Sen birde eşinin olduğu şehire gitmiştin , kıymet bilsin azcık ya. Ahh canım, kalkan eli kopsun !
Hadsiz gerizekali bir kaynin varmis
Kendi bu hakki nerden bulmusta ustune yuruyor cok sinir oldum
Aile danismanligiyla ilgilide sunu soyleyebilirim siz gidip degismeye calissanizda esinin ailesi boyle olduktan snra pek ise yaracagini sanmiyorum mumkunse onlardan uzak bir yere tasinin daha iyi olabilir Allahim yardimcin olsun
Bizde de wee nin biberonu var tutamiyor avent düşünüyorum bende su senin dediginden bakiyorm sanirim anne göğsüne benzeyen hani.canm 20 cc cikti ama 5 dakika belki 10 dk felan sagdm ama üstüne oglum emince lıkır lıkır yuttu@gelsene bnm kizimda artik emiyor ama aksamlari inat ediyor yorgun dusuyor memeyi almak istemiyor mecburen gece yatmadan sagip veriyorm sutumle doyuyor mamaya gerek kalmiyor ama hala tam dolu dolu degil ancak yetiyor biraz daha cogalsa kizim memeyle kavga etmeyi birakacak ama cok cok gelmeyince agliyor
Cnm ozellikle uykudan yeni uyanirken gogsunu ver o zamanlar alabilir bnm kizimda oyle oyle alisti ama aksamlari hala mucadele ediyor o yuzden gunde 1-2 kere sagmak zorunda kaliyrm
Aventin biberon ucu anne gogsune benzedigi icin bn onu almistim ve kizim seve seve aliyor
Chicconun yenidogan biberonunuda seviyor o da cocuk cektikce akiyor
ama babam eczaneden wee nin biberonunu almis onu hic alamadi onu verdigim an simdi bile oguruyor cok akitiyor
Biberondan biberona degisiyor
20 cc kac dk da sagdin ben en az yarim saat sagiyorum
Bizde de wee var hizli akiyor sanki dedigin gibi.umarm memeyi birakmazlar yaUzulme dhada eksilir sutun. Kesilmedigi sürece sorun yok. Arttiririz evelAllah :) Bende avent vardi ama plastik diye icime sinmemisti esime avent cam al dedim bulamamis wee nin camini almis. Dolu dolu geliyor agzina ama masallah beni birakmadi hic. Birakmayan birakmiyo demekki.
Sanmiyorum canim nosunu bilmiyorum ama Suphi Koyuncunun yanindakine gidiyorum ben?
Bizdede var o huzursuzluk o yüzden de sütüm azaldi ve sanirim yetmeyecek derecede ki dr mamaya başlattıYa bu eşlere noluyo ya da bizde mi sorun var? Bizdede bir huzursuzluk bi tartışma aldı başını gitti. Gördüğümde boğasım gelio o derece
Ben yatırıyorm canm ama kontrollü sekilde yatırıyorm sürekli uyanip bakiyorm eger gece öyle yatirdiysamKizlar bebegini yuzustu uyutan var mi ben uyuttum 2 , 3 gece ama bir de ne goreyim cok tehlikeliymis oyle yazıyor her yerde ben sadece yenidogan zamani tehlikeli saniyordum simdi sirtustu yatirdim uyumuyoryuzustu yatinca 4 ,5 saat uyuyordu cunku gazli bir bebek ve karnı yataga deyince rahat ediyordu (
Aynen benimde icim parçalanıyor üzüntüden iyice sütüm gidecekbende aynı durumdayım cnm ama açta kalsa memeden başka seçenek bırakmadı Bebek bana içim parçalanıyo onun aç olduğunu düşününce.
valla hamileliğimde ayrı çektim lohusalığımda ayrı ona kalsa hala ben suçluyum canıma yetti inan çocuk oldu diye fırsat biliyo benimde boğasım var hemde bir kaşık sudaa
Yapacak birşey yok en erken 4. Ayda ek gıda ya geçilebiliyo yavaş yavaş 2 ay daha idare etse sütümiz sonra toparlar yavrular benim oğlumda bu ay sütün azlığından çok almadı 3 gün bol oluyo gıdısı yanakları doluyo yine süt gidiyor yakubum 1 günde süzülüyor az kaldı mama yiyorsa ver mamayı cnm bebeğin aç kalmasın benimki yemiyo o yüzden veremiyorum çok mecbur kalırsam keçi sütü vericem oda ptesi doktora kontrol de sorup öyleAynen benimde icim parçalanıyor üzüntüden iyice sütüm gidecek
Canım bişey diyimmi bazen evlat için bile fedakarlık yapmaya değmiyor ama onlar bizim yumuşak karnımız ne yaparlarsa yapsınlar duzlu deniz gibi ne içiliyor ne geçiliyorİyi ozaman çok sevmiyor her seferinde deniyorum kafasına eserse benimkinin herşeyi ters banyo yaramaz yüzüstü yatmaz
1 yılda 6 kere gitmişliğim var oda ozaman çok gittin şimdi bebek var gidemezsin benim oğlumu yollarda yoramazsın diyor 40 dk sürüyor uçakla halbuki. Ama beni de en çok üzen şey ben fedakar bir kişiliğe sahibim tüm eski yaşantımdan fedakarlık ettim ama hamileliğimde ve lohusa dönemimde hiçhoş bir muamele göremedim sanki kendi lohusa gibi davranıyo en belirgin özelliği zaten bencilliği cnm malesef
malesef cnm keşke en başından nazımı yapsaydım herşey fedakarlık yüzünden geldi başıma bir kadının fedakarlık edeceği tek kişi evladı olmalı bence başka kimse haketmiyor. Eşimi çok severdim ama çok soğudum oda farkında
Sanirim hersey eslerde bitiyor yani insanin kendi çabası gerek birseylere.yoksa birileri istediği kadar yardim etsin insan kendi kendine yardim edemedikten sonra.. bizimde sıkıntı var sen gibi ayrilmayi planladm ama yapamadm yavrm çokküçük diye birde cok dil döktü esim degisecek birseyler diye ama sor degisti mi diye koca bir sıfırbizim de uzun süredir anlaşmazlığımız var...doğumdan sonra ayrılmayı planlamıştım.bir ay önce çok ciddi bir kavgamız oldu.topladım eşyalarımı, uçak bileti alıyorum, ama kızımın kimliğini sakladı biz gitmeyelim diye..ha sebep de onun insana benzemeyen abisi evime gelip üstüme yürüdü, sümsük kocam da ses etmedi.adamı evden kovdum falan filan...sütüm çokk azaldı ama kesilmedi çok şükür..mama verdim almadı.kırkım yeni çıkmıştı düşünün..ailem devreye girdi, olaylar çok büyüdü anlayacağınız.şimdi aynı evde yaşamaya devam ediyoruz,kızım çok küçük...o da aile danışmanına gidelim diyor.tamam dedim ama seansı 210 lira.ilk aylar haftada bir çağırıyorlrmış.işe yarar mı bilmiyorum.yazmak istemezdim ama bu konuda bilginiz var mı?ayda 900 lira vericem, işe yararsa veririm de ya yaramazsa?para tuzağı olduğunu düşünüyorum.
Dogum sonrasi noldu bu eslere anlamadim hic birinin birinden farki yok sanırımben sezeryan olmama rağmen bende de doğumdan sonra çıktı ama hamdolsun kısa sürdü geçti bol su iç inşAllah rahatlarsın
durum aynı gına geldi ama benim sütüm açıyo hamdolsun serum fizyolojik bi işe yaramadı bizde birde banyo yaparsa çok güzel açılıyo burnu
benim eşimde bana görümcemin yanında el kaldırdı vurmadı ama bebek olmasa asla kabul edeceğim birşey değil ailemin yanına hava almaya yolla diyorum gidersem dönmicem biliyo o yüzden yollamıyo. Oğluşun yüzünden ilk kavgamızı ettik ilk ağlama krizinde bu olay geldi başımıza sakinleştirmek için kucağına verdim bebek bayılacak gibi ağlıyodu susmadı bağırarak geri istedim diye bana el kaldırdı soğudum resmen ailelerimizi bırakıp geliyoruz emek veriyoruz ama karşılığını görememek çok üzüyo ki ben hergün dışarda olan okul okuyan biriydim evlendiğim yerde çevrem yok eve kapandım resmen ona rağmen memnun değil
Ne kadar aldi bu ay canm ? Bizimkide mamayi ögürüyor nasil alistiracagm bilmiyorumYapacak birşey yok en erken 4. Ayda ek gıda ya geçilebiliyo yavaş yavaş 2 ay daha idare etse sütümiz sonra toparlar yavrular benim oğlumda bu ay sütün azlığından çok almadı 3 gün bol oluyo gıdısı yanakları doluyo yine süt gidiyor yakubum 1 günde süzülüyor az kaldı mama yiyorsa ver mamayı cnm bebeğin aç kalmasın benimki yemiyo o yüzden veremiyorum çok mecbur kalırsam keçi sütü vericem oda ptesi doktora kontrol de sorup öyle
İnşAllah bizimde öyle olur aşılarımızBende bi kaç kere denk geldim çok tatlı oluyorlar
evet 2ay aşıları ama korktuğum gibi olmadı şükür ateş yapmadı biraz fazla uyudu o kadar
İnşAllah bizimde öyle olur aşılarımız
Aynen öyle değeceğinden değil zaten onlar bize muhtaç bizim parçamız.Canım bişey diyimmi bazen evlat için bile fedakarlık yapmaya değmiyor ama onlar bizim yumuşak karnımız ne yaparlarsa yapsınlar duzlu deniz gibi ne içiliyor ne geçiliyor
ay hepimiz aynı haldeyiz Allah anlayış versin ne diyelimSanirim hersey eslerde bitiyor yani insanin kendi çabası gerek birseylere.yoksa birileri istediği kadar yardim etsin insan kendi kendine yardim edemedikten sonra.. bizimde sıkıntı var sen gibi ayrilmayi planladm ama yapamadm yavrm çokküçük diye birde cok dil döktü esim degisecek birseyler diye ama sor degisti mi diye koca bir sıfır
Dogum sonrasi noldu bu eslere anlamadim hic birinin birinden farki yok sanırım
Sorma annelere asiri duskunler. Benim kaynanamin cok zarari olmaz ama laflari bazen batiyo. Yardima gelince de biz cagirmadan gelmez cagirinca da surat asarak gelir. Dogumdan sonra 1 ay yanimda kaldi annemin eli alcidaydi. Sonra bi baktik ki kocasiyla arasi bozukmus ondan geliyormus habire. Arasi duzelince de gitti zaten. Sagolsun o 1 ay cok yardim etti amacanım ya,takmamak en iyisi aslında.8 yıl oldu, demek ki tahammül sınırını aşmışım.ama artık karar verdim, içime atacağıma karşılık vericem.onlar sokmadan ben laf sokucam.saygı da hakedene yani...nefret ediyorum hepsinden...ama elim eşimden, ailemden olmuyor...onlar için çocuklarımı babasız büyütmeye değer mi bilmiyorum...gerçi eşim de onların kanından ya neyyseee...
Sen ona karsi iyi oldukca hikmeti kendinde sandi zaarİyi ozaman çok sevmiyor her seferinde deniyorum kafasına eserse benimkinin herşeyi ters banyo yaramaz yüzüstü yatmaz
1 yılda 6 kere gitmişliğim var oda ozaman çok gittin şimdi bebek var gidemezsin benim oğlumu yollarda yoramazsın diyor 40 dk sürüyor uçakla halbuki. Ama beni de en çok üzen şey ben fedakar bir kişiliğe sahibim tüm eski yaşantımdan fedakarlık ettim ama hamileliğimde ve lohusa dönemimde hiçhoş bir muamele göremedim sanki kendi lohusa gibi davranıyo en belirgin özelliği zaten bencilliği cnm malesef
malesef cnm keşke en başından nazımı yapsaydım herşey fedakarlık yüzünden geldi başıma bir kadının fedakarlık edeceği tek kişi evladı olmalı bence başka kimse haketmiyor. Eşimi çok severdim ama çok soğudum oda farkında
Evli barkli 2 cocugu olan bir kisiye aile ne hakla mudahale ediyor siz artik coluklu cocuklu aile olmussunuz biraz mesafeli dursalar olmuyorduçokk istiyorum canım..ailem başka şehirde, onun için ben tayinimi buraya aldırdım.gidelim diyorum da kabul etmiyor yani ailesi izin vermez.bu sene de kalayım, kızım ele gelsin,,seneye kesinlikle tayin istiycem en azından bakıcıya bırakabileceğim kadar büyümüş olsun.çünkü o gelmez, burda kalır.
Wee cok akitiyor cnm birde ucu cok uzunBizde de wee nin biberonu var tutamiyor avent düşünüyorum bende su senin dediginden bakiyorm sanirim anne göğsüne benzeyen hani.canm 20 cc cikti ama 5 dakika belki 10 dk felan sagdm ama üstüne oglum emince lıkır lıkır yuttu
Sorma annelere asiri duskunler. Benim kaynanamin cok zarari olmaz ama laflari bazen batiyo. Yardima gelince de biz cagirmadan gelmez cagirinca da surat asarak gelir. Dogumdan sonra 1 ay yanimda kaldi annemin eli alcidaydi. Sonra bi baktik ki kocasiyla arasi bozukmus ondan geliyormus habire. Arasi duzelince de gitti zaten. Sagolsun o 1 ay cok yardim etti ama
bende aynı durumdayım cnm ama açta kalsa memeden başka seçenek bırakmadı Bebek bana içim parçalanıyo onun aç olduğunu düşününce.
valla hamileliğimde ayrı çektim lohusalığımda ayrı ona kalsa hala ben suçluyum canıma yetti inan çocuk oldu diye fırsat biliyo benimde boğasım var hemde bir kaşık sudaa
Bizde de wee var hizli akiyor sanki dedigin gibi.umarm memeyi birakmazlar ya
Bizdede var o huzursuzluk o yüzden de sütüm azaldi ve sanirim yetmeyecek derecede ki dr mamaya başlattı
Ben yatırıyorm canm ama kontrollü sekilde yatırıyorm sürekli uyanip bakiyorm eger gece öyle yatirdiysam
Sizin mesajınızı görmeden ben de Neco esnek wrap sipariş ettim az önce. İyi bir tercih yaptığım için memnunum. Ürünü nasıl kullanıyorsunuz acaba? Bebeğiniz kaç günlük bi de? Bacakları içeride mi dışarıda mı kullanıyorsunuz ? Gaza iyi geliyor mu? Çok soru sordum kusura bakmayın ama üründen beklentim biraz fazla :)Neko esnek sling kullanıyorum ben. Memnunum.
Sizin mesajınızı görmeden ben de Neco esnek wrap sipariş ettim az önce. İyi bir tercih yaptığım için memnunum. Ürünü nasıl kullanıyorsunuz acaba? Bebeğiniz kaç günlük bi de? Bacakları içeride mi dışarıda mı kullanıyorsunuz ? Gaza iyi geliyor mu? Çok soru sordum kusura bakmayın ama üründen beklentim biraz fazla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?