- 11 Mayıs 2016
- 2.010
- 2.197
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.221
Höt herifler,afedersinBir lohusa eş de bende vardün gece sırtım kollarım çok ağrıyor dedim ben ne yapayım dedi sanki ona bir şey yap diyen var derdimi soyleyemeyeceksem nerde kaldı bunun kocaligi
Kızlar korktuğum başıma geldiyavrum biberonu meme, mememi biberon zannediyor. Biberonu ememediği için delleniyormuş mememin de ucunu alıyor sadece yine kavga dövüş kaşıkla versek sütü normale döner mi acaba? İşten daha erken çıkmaya çalışıcam ama kötü oldu bu
Günaydın.
Bugün 2 aylık oldu kızım. Öğleden sonra doktor kontrolü var.
Artık beni iyice tanıyor ve çok güzel bakıyor. Gözgöze geldiğimizde hemen gülüyor ya için eriyor. Babasını da tanıyor, ona da işveler cilveler yapıyor.
Mamayı bir haftadır bayaa azalttım bakalım doktor ne diyecek. Dün sadece akşamüzeri ve gece uykusuna geçerken verdim.
Aldığım ilk kartlara çok güzel tepki verdi. Tavsiye ederim sizlere de.
Çıngıraklarla ve ses çıkaran oyuncaklarla çok ilgili ancak henüz oyun halısına terfi edemedik :) onu pek umursamıyor.
Bebek arabasını evin içine aldım. Uykusu denk, karnı toksa yaklaşık 20-30 dk duruyor içerisinde ben de yapabildiğim işleri yapıyorum. Dün sabah evi süpürdüm mesela, öğleden sonra da yemek yapabildim.
Gündüz uykuları hâlâ kısa. 30-45 dk civarı uyuyor. Gece uykusuna geçene kadar 3-4 uyku yapıyor böyle.
Bizde durumlar böyle.
Bi de öyle deneyelim,çok teşekkürlerŞırıngayla versen kuzum? Kaşıkla daha da sinirlenir sanki yavaş yavaş gelince.
Maltana sut yaptimi yani?Kızlar süt kampı çok iyi geldi sütümde artmaya başladı. Stok yapacak kadar yok hala ama mamayı 1 öğüne düşürecek kadar oldu çok şükür :)
Bu maltana içeceği gerçekten çok etki etti bana, 2 gündür içiyorum sütüm daha hızlı doluyor. Eşim bugün 1 kasa almış sağolsun. Gıda mühendisi bir arkadaşım bu promalt tarzı içeceklerin içeriğinin kabaca maya+su+pekmez olduğunu söyledi. O yüzden Bugün de instant kuru maya+pekmez+su karışımı içmeye başladım. 1-2 gün deneyeyim sonuç alırsam yazarım sizede. Süt arttırmak için türlü türlü şeyler yiyip içmekten ya bu mideyi deleceğim ya gerçekten sütüm artacak taktım kafaya
Sen azimlisin maviKızlar süt kampı çok iyi geldi sütümde artmaya başladı. Stok yapacak kadar yok hala ama mamayı 1 öğüne düşürecek kadar oldu çok şükür :)
Bu maltana içeceği gerçekten çok etki etti bana, 2 gündür içiyorum sütüm daha hızlı doluyor. Eşim bugün 1 kasa almış sağolsun. Gıda mühendisi bir arkadaşım bu promalt tarzı içeceklerin içeriğinin kabaca maya+su+pekmez olduğunu söyledi. O yüzden Bugün de instant kuru maya+pekmez+su karışımı içmeye başladım. 1-2 gün deneyeyim sonuç alırsam yazarım sizede. Süt arttırmak için türlü türlü şeyler yiyip içmekten ya bu mideyi deleceğim ya gerçekten sütüm artacak taktım kafaya
Aparatla çek canım sırf sf işe yaramiyo geçmiş olsun bizimde 2 kere oldu 1 hafta sürdü 2 sideBen su burun tikanikligindan yildim ya. Her sabah oglumun burnu tamamen tikali vaziyette uyaniyoruz. Bugun agladi artik cocuk. Serum fiz. Sutum acmiyo. Bugun otrivine siktim ya esim kizdi ama o acti cikardi butun sumuklerini. Sonra gulucukler atmaya basladi yavrum. Cok kotu bisi nefes alamamak ya..
Dr browns ve avent denedim. Aventi aldı yine zor da olsa. Ama bi daha ihtiyaç duymadık.Benimki de tutmuyo biberon ya ilk günler tutuyodu şimdi asla almıyor kaşıkla da çok zor geri akıtıyor aslında tutsalar iyi olur acil durumlar için arada deniyorum almıyo valla sen hangi biberınları denedin
Oy maşallah çok sevindim :))Kaşıkla zaten sabredip içmiyor.şimdi emip uyuyor zaten açsa ağlar kendini belli eder dedi emzirme danışmanı.zaten aç kalacak die ödüm kopuyo.hiç emzirmeyince bi garip oldum şuan yeni doğum yapmış gibiyim :) aramız çok iyi kuzumla :))
Yaa benim ameliyat yok da çatlaklarım çok kötü :/ mor çizgiler var baya beyazların dışında da.Benim göbek de yumuşak ve delik dediğin gibi. Ameliyat izi de kırmızı belirgin duruyor.
Ben konuşmaya başlayınca kendini benim yerime koy diyor birde :) ne varsa onun yerindeHöt herifler,afedersinkarısının nazını bile çekemeyecekse niye varmış acaba
Ay ben de biraz da olsa yatsin istiyorum cok tedirgin oluyor yuzustu birde kusuyor hemen ben de zorlamiyorum artikBenim doktor önerdi zaten yüzüstü yatırmayı sonra da bayıldı bizimki yüzüstü uyumaya , şuan sırt üstü asla uyumuyor
Bence bi dene onun yerini,eminim rahat eder kafanBen konuşmaya başlayınca kendini benim yerime koy diyor birde :) ne varsa onun yerinde
hayır kendi kötü yönünün farkında ama inat işte kendi de çok iyi tanıyor kendini başta şımartmıcaktım ben onu ahhhjSen ona karsi iyi oldukca hikmeti kendinde sandi zaar
senin ondan vazgecemeyecegini dusunuyor demekki
Evli barkli 2 cocugu olan bir kisiye aile ne hakla mudahale ediyor siz artik coluklu cocuklu aile olmussunuz biraz mesafeli dursalar olmuyordu
Bu insanlari anlamak gercekten zor
Wee cok akitiyor cnm birde ucu cok uzun
Aventinki cok guzel bazen sutunu ilitip ilimis mi diye elime damlatmaya calisiyorum akmiyor illa cektirmek gerekiyor bn surekli aventinkini kullaniyorum mecbjr kalirsamda chiccoyu kullaniyorum
hepsimi aynı tavır içinde olur yaa pes artık azıcık ılık yaklaşsalar destek olsalar ne olur nekadar zor ilk dönemler birde onlar zorlaştırıyorBenim hamileliğimde daha iyiydi vallahi, çok yardımcı olurdu, anlardı ama bu ara bir değişik o da. Yemek yerken sohbet ettiği yok, çocukla konuşuyor, ben nasılım napıyorum sormuyor. İşi ile ilgili sorular soruyorum, iyi işte diyor geçiyor, abisiyle konuşurken öğreniyorum neler yaptığını. Benim arkadaşa da ihtiyacım var anlayamıyor, sanki onun nezdinde an e olunca hayatındaki vasfını tamamlamışım gibi hissediyorum. Geceleri bebeği uyuturken ağlıyorum oturup, inşaallah oplum hissetmiyordur diyorum sonra. İşin kötü yanı, yanlış anlayacak diye konuşamıyorum, anlatamıyorum derdimi ama az kaldı konuşcam artık. Çocuk sadece onun hayatını değiştirmedi, onun bir değiştirdiyse benim 100 değiştirdi. Anlattığımda anlayacak olması da dolunuyor, ne olurdu gözümün içine baktığında anlasaydı..
Canım bu internette tablolar varya, olması gerekenle ilgili. Ona baktığımda hep 600 üzerinden hesaplamışlar mesela. Doktor seni çok strese soktu bence aslında, ne bileyim bebeğin çok aç olsa o mamayı da kana kana içer sanki.
aynen cnm aynen neden sorunca da saçma sapan cevaplar. En iyisi takmamak gündüz unutuyorum da akşam eve geldimi gerginlik te geliyor cnm@kumruatlasLifeandFeel acikcay kızlar Allah kolaylık versin. Kesinlikle bi haller oluyor bu kocalara biz lohusayken. Sendromumuzu sahipleniyorlar sanırım
Kumru,210 lira çok pahalı yahudevlette yok mu psikolog falan,ordan baksanız?
Allah geçimli insanlarla karşılaştırsın,lohusa insana karşı ne kadar düşüncesizce hareket ediyorlar
Maltana sut yaptimi yani?
Ben de mi alsam ya gunduz civik civik memeler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?