2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
@kumruatlas LifeandFeel acikcay kızlar Allah kolaylık versin. Kesinlikle bi haller oluyor bu kocalara biz lohusayken. Sendromumuzu sahipleniyorlar sanırım
Kumru,210 lira çok pahalı yahu devlette yok mu psikolog falan,ordan baksanız?
Allah geçimli insanlarla karşılaştırsın,lohusa insana karşı ne kadar düşüncesizce hareket ediyorlar

Kızlar korktuğum başıma geldi yavrum biberonu meme, mememi biberon zannediyor. Biberonu ememediği için delleniyormuş mememin de ucunu alıyor sadece yine kavga dövüş kaşıkla versek sütü normale döner mi acaba? İşten daha erken çıkmaya çalışıcam ama kötü oldu bu

Şırıngayla versen kuzum? Kaşıkla daha da sinirlenir sanki yavaş yavaş gelince.

Maaşallah canım sende benim gibi mamayı azaltmaya başladığına göre sütün artıyor demekki. İnşallah daha da artacak sütlerimiz.

Kızlar süt kampı çok iyi geldi sütümde artmaya başladı. Stok yapacak kadar yok hala ama mamayı 1 öğüne düşürecek kadar oldu çok şükür :)

Bu maltana içeceği gerçekten çok etki etti bana, 2 gündür içiyorum sütüm daha hızlı doluyor. Eşim bugün 1 kasa almış sağolsun. Gıda mühendisi bir arkadaşım bu promalt tarzı içeceklerin içeriğinin kabaca maya+su+pekmez olduğunu söyledi. O yüzden Bugün de instant kuru maya+pekmez+su karışımı içmeye başladım. 1-2 gün deneyeyim sonuç alırsam yazarım sizede. Süt arttırmak için türlü türlü şeyler yiyip içmekten ya bu mideyi deleceğim ya gerçekten sütüm artacak taktım kafaya

Maltana sut yaptimi yani?
Ben de mi alsam ya gunduz civik civik memeler:))

Sen azimlisin mavi başaracaksın eminim

Alakasız olucak kızlar ama lazer cihazı kullanan varmı benim burda gitme imkânın yok almayı düşünüyorum kullanıp memnun kalan varsa bilgilendirirse sevinirim

Aparatla çek canım sırf sf işe yaramiyo geçmiş olsun bizimde 2 kere oldu 1 hafta sürdü 2 side

Benimki de tutmuyo biberon ya ilk günler tutuyodu şimdi asla almıyor kaşıkla da çok zor geri akıtıyor aslında tutsalar iyi olur acil durumlar için arada deniyorum almıyo valla sen hangi biberınları denedin
Dr browns ve avent denedim. Aventi aldı yine zor da olsa. Ama bi daha ihtiyaç duymadık.
Oy maşallah çok sevindim :))
Benim göbek de yumuşak ve delik dediğin gibi. Ameliyat izi de kırmızı belirgin duruyor.
Yaa benim ameliyat yok da çatlaklarım çok kötü :/ mor çizgiler var baya beyazların dışında da.

Alakasız olucak kızlar ama lazer cihazı kullanan varmı benim burda gitme imkânın yok almayı düşünüyorum kullanıp memnun kalan varsa bilgilendirirse sevinirim

hayır kendi kötü yönünün farkında ama inat işte kendi de çok iyi tanıyor kendini başta şımartmıcaktım ben onu ahhhj

hepsimi aynı tavır içinde olur yaa pes artık azıcık ılık yaklaşsalar destek olsalar ne olur nekadar zor ilk dönemler birde onlar zorlaştırıyor

aynen cnm aynen neden sorunca da saçma sapan cevaplar. En iyisi takmamak gündüz unutuyorum da akşam eve geldimi gerginlik te geliyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…