- 19 Ocak 2016
- 5.426
- 5.562
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.241
Gerçekten çok rahat oluyor yatarak emzirmek bende seviyorum ama alışkanlık yapıyormuş gezmede filan zor olur diye hep öyle emzirmiyorımKizim en cok yatarak emmeyi seviyor bnde rahat ediyorum yattigim yerden istedigi kadar emiyor
Sen azimlisin mavibaşaracaksın eminim
Gerçekten çok rahat oluyor yatarak emzirmek bende seviyorum ama alışkanlık yapıyormuş gezmede filan zor olur diye hep öyle emzirmiyorım
Aslinda sutum yetiyo ama ben biraz daha dolu dolu olmasini istiyorum. Rezeneyi fln da biraktim ama basliycam yine.Bana yaptı canim. Dene bence :)
Kendim yastığa uzanıyorum onuda kendime dönük koluma öyle emiyor yada yatakta bana dönük yine ben yastıkta emziriyorum bende keşfedene kadar beceremedim bazen meme tutmayınca deniyordum öyle rahatlığını keşfettimBen beceremiyorum yatarak, denedim ama rahat bir pozisyon yakalayamadim.
İnternette aşırı rezene tüketimi sütü tamamen keser diyordu bende o yüzden ara ara içiyorum. Bulgur bana fayda etti sanki biraz yada domestosla temizlik yaptım moralim düzeldi ondanAslinda sutum yetiyo ama ben biraz daha dolu dolu olmasini istiyorum. Rezeneyi fln da biraktim ama basliycam yine.
Ay ben onu bi beceremedim gidiklaniyorum gibi bir şey oluyorGerçekten çok rahat oluyor yatarak emzirmek bende seviyorum ama alışkanlık yapıyormuş gezmede filan zor olur diye hep öyle emzirmiyorım
Aslinda sutum yetiyo ama ben biraz daha dolu dolu olmasini istiyorum. Rezeneyi fln da biraktim ama basliycam yine.
Bnmki gogsume tam alissinda her turlu emdiririmGerçekten çok rahat oluyor yatarak emzirmek bende seviyorum ama alışkanlık yapıyormuş gezmede filan zor olur diye hep öyle emzirmiyorım
Banada yatarak emdirsene diyorlardi bir turlu ayarlayamiyordum bir gece o kadr uykum vardiki kizim aglayinca yanima aldim actim gogsumu baktim bizimki emiyor artik geceleri hep yatarak emdiriyrm gunduzleri kimi zaman yatip emdiryrm kimi zamnda oturarakBen beceremiyorum yatarak, denedim ama rahat bir pozisyon yakalayamadim.
Bnde ayagimda sallayacaksam yanima gerekli alet edavati aliyorum oyle sallamaya basliyorum sen daha acemiymissin yakinda ustalasirsinDoğumdan önce hayatta ayakta sallamam diyordum. Kız şu anda ayağımda. Düşünce gücüyle dolaptaki dondurmanın ve sehpa üzerindeki kumandanın yanıma gelmesini bekliyorum :) derya baykal'a maruz kaldım kadın şu anda su şişesine kılıf örüyor :) yalnız bu ayakta sallamanın iyi yönü şu, bol bol kitap okuyorum :)
Doğumdan önce hayatta ayakta sallamam diyordum. Kız şu anda ayağımda. Düşünce gücüyle dolaptaki dondurmanın ve sehpa üzerindeki kumandanın yanıma gelmesini bekliyorum :) derya baykal'a maruz kaldım kadın şu anda su şişesine kılıf örüyor :) yalnız bu ayakta sallamanın iyi yönü şu, bol bol kitap okuyorum :)
Gunde 3 bardak oneriliyor ama ilk ay oyle icebildim simdi 1 br bile zor iciyorum.İnternette aşırı rezene tüketimi sütü tamamen keser diyordu bende o yüzden ara ara içiyorum. Bulgur bana fayda etti sanki biraz yada domestosla temizlik yaptım moralim düzeldi ondan
Aynen:)Aynen sönük memeden de süt geliyor ama insan dolu dolu olsun istiyor.
Onu iyi hatirlattin bak. Gecen gun bir yerde okumustum kucuk memede biriken sutle buyukte biriken ayni olur. Kucul memeye 1 br sut koyun bide buyuk memeyw ayni miktarda koyun. Kucuk dolar buyuk hala yumusaktir. Sut yok zannetmeyin fln yaziyordu. Sen bunu tesbit ettin bak:)ruzigarr canım sen göğüslerim büyük demiştin ya ondan belki cıvık da olsa süt oluyodur iyi alan geniş :))) benimkiler küçük cıvık olursa fıttırıyo benim kız alıp alıp bırakıyo kafa atıyo :)
Bende sabahlari oyle emziriyorum hem ben ayiliyorum hem de kizimla kavusma yasiyoruz :)Kendim yastığa uzanıyorum onuda kendime dönük koluma öyle emiyor yada yatakta bana dönük yine ben yastıkta emziriyorum bende keşfedene kadar beceremedim bazen meme tutmayınca deniyordum öyle rahatlığını keşfettim
cnm ben gündüz bile öyle emzirince uyuyasım geliyor gece çok tehlikeli bence ama sen bilirsin dikkat ediyorsundur ama kaza geliyorum demez. Uyku ölüm derler bizde bazen insan öyle bi dalar ki hiçbirşey ruhu duymaz.Bnmki gogsume tam alissinda her turlu emdiririm
Banada yatarak emdirsene diyorlardi bir turlu ayarlayamiyordum bir gece o kadr uykum vardiki kizim aglayinca yanima aldim actim gogsumu baktim bizimki emiyor artik geceleri hep yatarak emdiriyrm gunduzleri kimi zaman yatip emdiryrm kimi zamnda oturarak
Bnde ayagimda sallayacaksam yanima gerekli alet edavati aliyorum oyle sallamaya basliyorum sen daha acemiymissin yakinda ustalasirsin
bende sabahları emziriyırum çok huzur buluyor tekrar uyuyoruz beraber ohhh :))Bende sabahlari oyle emziriyorum hem ben ayiliyorum hem de kizimla kavusma yasiyoruz :)
Bence sendeki durum o yumuşak göğüse hiç ses etmiyosa oğlun :)) benim göğüsler yumuşadı ve kız hala lıkır lıkır içiyosa yavaştan yusuf yusuf etmeye başlıyorumGunde 3 bardak oneriliyor ama ilk ay oyle icebildim simdi 1 br bile zor iciyorum.
Aynen:)
Onu iyi hatirlattin bak. Gecen gun bir yerde okumustum kucuk memede biriken sutle buyukte biriken ayni olur. Kucul memeye 1 br sut koyun bide buyuk memeyw ayni miktarda koyun. Kucuk dolar buyuk hala yumusaktir. Sut yok zannetmeyin fln yaziyordu. Sen bunu tesbit ettin bak:)
İş yerine gitmem gerekti çıkışımı almaya doğum iznim bitmişti ondan canım.Auralee sen niye biberon kullanmistin senin sutun yetiyordu sanki
Canım herkez der ya çocuk yapın aile toplansın ama malesef yanlış hamilelik ve sonrası çok zor iki taraf için araya soğukluk ve hormonlar giriyo bu aşamayı sorunsuz atlatan malesef az çift var bence sorun bu haa hiç çocuk yapmayalimmi yani derseniz oda olmuyo bu dengeyi kurmak karşılıklı zor bi süreçten geçiyoruz...Sanirim hersey eslerde bitiyor yani insanin kendi çabası gerek birseylere.yoksa birileri istediği kadar yardim etsin insan kendi kendine yardim edemedikten sonra.. bizimde sıkıntı var sen gibi ayrilmayi planladm ama yapamadm yavrm çokküçük diye birde cok dil döktü esim degisecek birseyler diye ama sor degisti mi diye koca bir sıfır
Dogum sonrasi noldu bu eslere anlamadim hic birinin birinden farki yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?