2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ben beceremiyorum yatarak, denedim ama rahat bir pozisyon yakalayamadim.
Kendim yastığa uzanıyorum onuda kendime dönük koluma öyle emiyor yada yatakta bana dönük yine ben yastıkta emziriyorum bende keşfedene kadar beceremedim bazen meme tutmayınca deniyordum öyle rahatlığını keşfettim

Aslinda sutum yetiyo ama ben biraz daha dolu dolu olmasini istiyorum. Rezeneyi fln da biraktim ama basliycam yine.
İnternette aşırı rezene tüketimi sütü tamamen keser diyordu bende o yüzden ara ara içiyorum. Bulgur bana fayda etti sanki biraz yada domestosla temizlik yaptım moralim düzeldi ondan

Doğumdan önce hayatta ayakta sallamam diyordum. Kız şu anda ayağımda. Düşünce gücüyle dolaptaki dondurmanın ve sehpa üzerindeki kumandanın yanıma gelmesini bekliyorum :) derya baykal'a maruz kaldım kadın şu anda su şişesine kılıf örüyor :) yalnız bu ayakta sallamanın iyi yönü şu, bol bol kitap okuyorum :)

Gerçekten çok rahat oluyor yatarak emzirmek bende seviyorum ama alışkanlık yapıyormuş gezmede filan zor olur diye hep öyle emzirmiyorım
Bnmki gogsume tam alissinda her turlu emdiririm

Ben beceremiyorum yatarak, denedim ama rahat bir pozisyon yakalayamadim.
Banada yatarak emdirsene diyorlardi bir turlu ayarlayamiyordum bir gece o kadr uykum vardiki kizim aglayinca yanima aldim actim gogsumu baktim bizimki emiyor artik geceleri hep yatarak emdiriyrm gunduzleri kimi zaman yatip emdiryrm kimi zamnda oturarak

Bnde ayagimda sallayacaksam yanima gerekli alet edavati aliyorum oyle sallamaya basliyorum sen daha acemiymissin yakinda ustalasirsin

Kizlar biz 3 aylik olduk bizimki ilk aydan beri topuklarina basip kendini attiriyordu simdi birakdigim yerde olmuyor hep saga donmeyede basladi saga donup yuzustu kaliyor sonra cigligi basiyor tekrar done done mi dusuyor cocujlar tedirgin oldum

Hahaha insan mecbur kalınca neler yapıyor. Sütü çoğalsin diye maya içen kuzenimle dalga geçmiştim ne alaka diye, şimdi kendim içiyorum mesela :)))

ruzigarr canım sen göğüslerim büyük demiştin ya ondan belki cıvık da olsa süt oluyodur iyi alan geniş :))) benimkiler küçük cıvık olursa fıttırıyo benim kız alıp alıp bırakıyo kafa atıyo :)

İnternette aşırı rezene tüketimi sütü tamamen keser diyordu bende o yüzden ara ara içiyorum. Bulgur bana fayda etti sanki biraz yada domestosla temizlik yaptım moralim düzeldi ondan
Gunde 3 bardak oneriliyor ama ilk ay oyle icebildim simdi 1 br bile zor iciyorum.
Aynen sönük memeden de süt geliyor ama insan dolu dolu olsun istiyor.
Aynen:)
Onu iyi hatirlattin bak. Gecen gun bir yerde okumustum kucuk memede biriken sutle buyukte biriken ayni olur. Kucul memeye 1 br sut koyun bide buyuk memeyw ayni miktarda koyun. Kucuk dolar buyuk hala yumusaktir. Sut yok zannetmeyin fln yaziyordu. Sen bunu tesbit ettin bak:)

Bende sabahlari oyle emziriyorum hem ben ayiliyorum hem de kizimla kavusma yasiyoruz :)

cnm ben gündüz bile öyle emzirince uyuyasım geliyor gece çok tehlikeli bence ama sen bilirsin dikkat ediyorsundur ama kaza geliyorum demez. Uyku ölüm derler bizde bazen insan öyle bi dalar ki hiçbirşey ruhu duymaz.

Bende sabahlari oyle emziriyorum hem ben ayiliyorum hem de kizimla kavusma yasiyoruz :)
bende sabahları emziriyırum çok huzur buluyor tekrar uyuyoruz beraber ohhh :))

Bence sendeki durum o yumuşak göğüse hiç ses etmiyosa oğlun :)) benim göğüsler yumuşadı ve kız hala lıkır lıkır içiyosa yavaştan yusuf yusuf etmeye başlıyorum

Kızlar bu arada korbel tarzı çöp kutusu ve poşeti vs almadıysanız evdeki bebek bezlerine de hala bi çözüm bulamadıysanız ben bebek bezini buzdolabı poşetine koyuyorum ağzını da bağlıyorum öyle büyük poşete koyuyorum , kakaysa tek bezi bağlıyorum çişse 2-3 bez biriktirip bağlıyorum ağzını kokma ve sinek varsa konma vs gibi durumlar olmuyor yazayım dedim size de.Market poşeti de iş görür ama onları harcamamak için buzdolabı poşedini kullanıyorum :)

Canım herkez der ya çocuk yapın aile toplansın ama malesef yanlış hamilelik ve sonrası çok zor iki taraf için araya soğukluk ve hormonlar giriyo bu aşamayı sorunsuz atlatan malesef az çift var bence sorun bu haa hiç çocuk yapmayalimmi yani derseniz oda olmuyo bu dengeyi kurmak karşılıklı zor bi süreçten geçiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…