- 9 Ocak 2017
- 1.767
- 1.402
- 48
- 45
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.281
Zaten stres ediyordun o da etkilemistirKızlar ya moralim çok bozuk . Dun kv ye geldik bebeği ellerinden bırakmıyorlar . Bana gelince ağlıyor sütüm azaldı dun iki saatte dolu dolu olan gogsum bugun az . Memeyi almıyor çocuk mecburen mama verdim. Nazar mı oldu noldu anlamadım. Evleri sobalı başka odaya geçip de ilgilenemiyorum . Gerçi bana gelince ağlıyor da.napacamm((
Normalde iki hafta burdayım ama bir haftasını kendi annemde kalmayı dusunuyorum. Stresten mi oldu neden oldu anlamadım. Gerçi çok bişey de yemedim kahvaltıdan sonra .Bir Allah'ın kulu da sen emziklisin al şunu ye demiyor aciktin demiyor. Benim de elim gitmiyorZaten stres ediyordun o da etkilemistir
Kac gun kalacaksin kv de
bebegin almiyorsada sagip ver
Vallahi ben her gun bi poset aciyorum cikan bezleri o posete koyuyorum. Tabi poset balkonda duruyorKızlar bu arada korbel tarzı çöp kutusu ve poşeti vs almadıysanız evdeki bebek bezlerine de hala bi çözüm bulamadıysanız ben bebek bezini buzdolabı poşetine koyuyorum ağzını da bağlıyorum öyle büyük poşete koyuyorum , kakaysa tek bezi bağlıyorum çişse 2-3 bez biriktirip bağlıyorum ağzını kokma ve sinek varsa konma vs gibi durumlar olmuyor yazayım dedim size de.Market poşeti de iş görür ama onları harcamamak için buzdolabı poşedini kullanıyorum :)
Yaa bugun annemle konusurken bana yapti aynisini hatta annemle gulduk baya:) emerken beni izliyo ben bazen dayanamiyorum konusuyorum emerken guluyo o kadar sirin oluyo ki oyyy yavrum ya:)Ben deee :) çok tatlı oluyor öyle. Bir de laf yetiştiriyor o çok komik. En çok da şuna gülüyorum, eşimle konuşuypruz emzirirken, kafayı kaldırıp hee höö yapıp uzun uzun konuşuyo bize bakıp, sonra tak kafayı gömüyo yine sırıtarak
Evet bebekler sabahlari cok neseli oluyorlar:)Sizin bebekler de sabahları acayip enerjik oluyo mu :) gece daha iyi uyuduğundan mıdır nedir sabah uyanınca yüzünde güller açıyo bizimkinin her sese tepki veriyo akşam aynı performanstan eser yok :)
Yapip icecek zaman bulamiyorum da ondan. Keske biri yapsa da icsem:) kosturmaktan unutuyorum.Hadi yaaa:/ aşırıdan kasıt ne acaba? 2-3 fincandan fazlası mı?
ruzigarr sen neden bıraktın rezeneyi?
Anlamadim ki ne oldu da sutun azaldi? Sut oyle bi anda azalmaz cok buyuk bir aci stres yasamadiysan. Kv gittin diye moralin mi bozuldu?Normalde iki hafta burdayım ama bir haftasını kendi annemde kalmayı dusunuyorum. Stresten mi oldu neden oldu anlamadım. Gerçi çok bişey de yemedim kahvaltıdan sonra .Bir Allah'ın kulu da sen emziklisin al şunu ye demiyor aciktin demiyor. Benim de elim gitmiyor
Bence sen de barışhepimizde aynı sıkıntı olduğunu öğrendik yaaa belki akşam barışırız eşlerimizlegerçi ben hariç
Ben hamile kaldigimdan beri duzenli geliyo. Tam gune 150 aliyo. Dedigim her seyi yapiyo sagolsun.Kızlar eve temizlik için yardımcı geldiğinde tam güne ne kadar ödüyorsunuz bir de koltuk ve hali siliyor mu bana ilk kez gelecek de heyecan yaptım :))
Artik ben de 2 gune dusurdum. Benimkinde de minicik minicik kepegimsi seyler var ya napsam?Her gun banyo yapririyormusunuz nasil bn 2 gune bir yaptiriyorum birde sacimizda konak degil de kepek olustu gibi derisi kalkiyor on tarafinin ne onerirsiniz
Aa başka sebebi olabilir mi ki şaşırdım.Benimki inik göğüste fıttırıyo valla az geliyo diye :)
Yani ek olarak bişey dememe gerek yok geröekten hepimiz birebir aynınşeyi yaşamışız yaşıyoruz. Şu sıra durulduk da bakalım ne kadar sürer.O zaman ben de öyle yapayım o çöp kutusu fuzuli geliyor çünkü.
Evet, gülerek uyanıyor tabi ben uykusuzluktan ölüyorum o sıra:)) gülüyor eğleniyor kendi kendine. Uyuduysa akşam üstü, akşam da öyle oluyor ama sabah daha çok cevap veriyor :)
Genelde nedense onlar lohusalığı yaşamış. Ben de öyle diyorum, lohusalık depresyonu yaşamamıştım ben ama maalesef başka etkenler mahvetti. İşin kötü yanı, konuşuyorum sıkıntımı anlatıyorum mesela, bu sefer şunu yapmadım mı bunu yapmadım mı diyor o zaman yaptığı iyilikleri anlattığı için içimden daha da sinirileniyorum. Yalan değil destek de oldu evet ama bazı konularda hiç anlayamıyor beni. Anlamsız ve sinir bozucu bir döngü. İnşaallah geçicek ama onların lohusalığı daha uzun sürüyor belli ki.
Tamamen ayrıldım ben zaten iş yerinden memnun değildim. Evlilik yıldönümü de daha gelmedi o yüzden evlilik dolayısıyla deyip çıktım tazminat talep ettim ödenecek inşallah bekliyorum.Ucretsz izne mi ayrildin yoksa tamamen mi ciktin
Bebeklerin cok hosuna gitmiyor ama cnm
Bnm kiz gogsum yumusaynca yaygarayi kopariyor :)
Hastasıyım o hallerinin. Gitgide güzelleşiyorlar :)) şaka maka baya da büyümüşler ya eski fotoğraflara bakınca bu ne diyorum.Yaa bugun annemle konusurken bana yapti aynisini hatta annemle gulduk baya:) emerken beni izliyo ben bazen dayanamiyorum konusuyorum emerken guluyo o kadar sirin oluyo ki oyyy yavrum ya:)
Evet bebekler sabahlari cok neseli oluyorlar:)
Yapip icecek zaman bulamiyorum da ondan. Keske biri yapsa da icsem:) kosturmaktan unutuyorum.
Bi tek başparmağındakileti kestim çok uzamıştı uzayıp kırılıyordu, ama çok zor oldu durmuyor ayakları yerinde :/ diğerleri kısa dpkunmadım. Elleri zor kesiyorum ayak iyice zor valla. Zaten uyurken ancak kesebiliyorum uyanıkken imkansız.Kizlae bebeklerin ayak tirmaklarini kesiyormusunuz bndaha hic kesmedim buyik degilde
Biz konuşup problemi çözmeden barışamayız içimizin rahat etmesi lazım bakalım fırsat bulurda konuşabilirsek barışırım belkiBence sen de barışbenim kocam bile 5 bin km öteden 10 günlüğüne gelip lohusalığıma konuyorsa sizinkileri düşünemiyorum gerçekten life..Allah kolaylık versin. Hep derler erkekler duygusallıkta kadınların iki katı hassastır diye. Burda rolleri olmayan bişeye dahil olmaya çalıştıkları için saçmalıyorlar işte:/
Ben 120 ödüyorum ama benimki çok hakka dikkat eder vakti kalırsa siliyo.Kızlar eve temizlik için yardımcı geldiğinde tam güne ne kadar ödüyorsunuz bir de koltuk ve hali siliyor mu bana ilk kez gelecek de heyecan yaptım :))
Allah hepimize sabır versin annelik her açıdan zor zanaatmişBiz konuşup problemi çözmeden barışamayız içimizin rahat etmesi lazım bakalım fırsat bulurda konuşabilirsek barışırım belki. Allah hepimize yardım etsin iyiki varsınız yoksa sadece ben böyleyim diye iyice takardım kafama burda ne güzel destek oluyoruz birbirimize
3 ay olacak neredeyse :) evet ama hızlı büyüyolar yaa. Aynen çirkinmiş diyorum nasıl çirkin mi gelecek o halleri diye. Büyüyüncr de şimdiki hali çirkin gelexek hattaAuralee eski foto dedigin 2 ay oncesi ama nasil fark var:)) 2.800du 6.600 oldu normal yani onca fark olmasi. Ama cirkinmisssss:)
Hayır canım .Evleri sobalı evde 10 kişi varız hepsi çocuğun başında rahat bırakmıyorlar çocuğu. Bide memeyi reddediyor bebeğim ondan moralim bozuldu . Aksmam kadar da doğru düzgün bisey yemedim sütüm baya azaldıAnlamadim ki ne oldu da sutun azaldi? Sut oyle bi anda azalmaz cok buyuk bir aci stres yasamadiysan. Kv gittin diye moralin mi bozuldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?