2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Zaten stres ediyordun o da etkilemistir
Kac gun kalacaksin kv de
bebegin almiyorsada sagip ver

Zaten stres ediyordun o da etkilemistir
Kac gun kalacaksin kv de
bebegin almiyorsada sagip ver
Normalde iki hafta burdayım ama bir haftasını kendi annemde kalmayı dusunuyorum. Stresten mi oldu neden oldu anlamadım. Gerçi çok bişey de yemedim kahvaltıdan sonra .Bir Allah'ın kulu da sen emziklisin al şunu ye demiyor aciktin demiyor. Benim de elim gitmiyor

Vallahi ben her gun bi poset aciyorum cikan bezleri o posete koyuyorum. Tabi poset balkonda duruyor
Aksama da cope gidiyo zaten.

Yaa bugun annemle konusurken bana yapti aynisini hatta annemle gulduk baya:) emerken beni izliyo ben bazen dayanamiyorum konusuyorum emerken guluyo o kadar sirin oluyo ki oyyy yavrum ya:)
Sizin bebekler de sabahları acayip enerjik oluyo mu :) gece daha iyi uyuduğundan mıdır nedir sabah uyanınca yüzünde güller açıyo bizimkinin her sese tepki veriyo akşam aynı performanstan eser yok :)
Evet bebekler sabahlari cok neseli oluyorlar:)
Hadi yaaa:/ aşırıdan kasıt ne acaba? 2-3 fincandan fazlası mı?
ruzigarr sen neden bıraktın rezeneyi?
Yapip icecek zaman bulamiyorum da ondan. Keske biri yapsa da icsem:) kosturmaktan unutuyorum.

Anlamadim ki ne oldu da sutun azaldi? Sut oyle bi anda azalmaz cok buyuk bir aci stres yasamadiysan. Kv gittin diye moralin mi bozuldu?

hepimizde aynı sıkıntı olduğunu öğrendik yaaa belki akşam barışırız eşlerimizle gerçi ben hariç
Bence sen de barış benim kocam bile 5 bin km öteden 10 günlüğüne gelip lohusalığıma konuyorsa sizinkileri düşünemiyorum gerçekten life..Allah kolaylık versin. Hep derler erkekler duygusallıkta kadınların iki katı hassastır diye. Burda rolleri olmayan bişeye dahil olmaya çalıştıkları için saçmalıyorlar işte:/

Her gun banyo yapririyormusunuz nasil bn 2 gune bir yaptiriyorum birde sacimizda konak degil de kepek olustu gibi derisi kalkiyor on tarafinin ne onerirsiniz

Kızlar eve temizlik için yardımcı geldiğinde tam güne ne kadar ödüyorsunuz bir de koltuk ve hali siliyor mu bana ilk kez gelecek de heyecan yaptım :))
Ben hamile kaldigimdan beri duzenli geliyo. Tam gune 150 aliyo. Dedigim her seyi yapiyo sagolsun.

Benimki inik göğüste fıttırıyo valla az geliyo diye :)
Aa başka sebebi olabilir mi ki şaşırdım.
Yani ek olarak bişey dememe gerek yok geröekten hepimiz birebir aynınşeyi yaşamışız yaşıyoruz. Şu sıra durulduk da bakalım ne kadar sürer.
Ucretsz izne mi ayrildin yoksa tamamen mi ciktin

Bebeklerin cok hosuna gitmiyor ama cnm
Bnm kiz gogsum yumusaynca yaygarayi kopariyor :)
Tamamen ayrıldım ben zaten iş yerinden memnun değildim. Evlilik yıldönümü de daha gelmedi o yüzden evlilik dolayısıyla deyip çıktım tazminat talep ettim ödenecek inşallah bekliyorum.
Hastasıyım o hallerinin. Gitgide güzelleşiyorlar :)) şaka maka baya da büyümüşler ya eski fotoğraflara bakınca bu ne diyorum.
Kizlae bebeklerin ayak tirmaklarini kesiyormusunuz bndaha hic kesmedim buyik degilde
Bi tek başparmağındakileti kestim çok uzamıştı uzayıp kırılıyordu, ama çok zor oldu durmuyor ayakları yerinde :/ diğerleri kısa dpkunmadım. Elleri zor kesiyorum ayak iyice zor valla. Zaten uyurken ancak kesebiliyorum uyanıkken imkansız.

Biz konuşup problemi çözmeden barışamayız içimizin rahat etmesi lazım bakalım fırsat bulurda konuşabilirsek barışırım belki . Allah hepimize yardım etsin iyiki varsınız yoksa sadece ben böyleyim diye iyice takardım kafama burda ne güzel destek oluyoruz birbirimize

Allah hepimize sabır versin annelik her açıdan zor zanaatmiş bir çocuk alana bir çocuk bedava oldu zira..

Auralee eski foto dedigin 2 ay oncesi ama nasil fark var:)) 2.800du 6.600 oldu normal yani onca fark olmasi. Ama cirkinmisssss:)
3 ay olacak neredeyse :) evet ama hızlı büyüyolar yaa. Aynen çirkinmiş diyorum nasıl çirkin mi gelecek o halleri diye. Büyüyüncr de şimdiki hali çirkin gelexek hatta

Anlamadim ki ne oldu da sutun azaldi? Sut oyle bi anda azalmaz cok buyuk bir aci stres yasamadiysan. Kv gittin diye moralin mi bozuldu?
Hayır canım .Evleri sobalı evde 10 kişi varız hepsi çocuğun başında rahat bırakmıyorlar çocuğu. Bide memeyi reddediyor bebeğim ondan moralim bozuldu . Aksmam kadar da doğru düzgün bisey yemedim sütüm baya azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…