2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar göğüslerin inik olmasına niye takılıyosunuz öyşe daha iyi bemce. Diğer türlü zor tutuyo kızım çok tıkanıyo. Geceleri özellikle çok fena. Süt az demek değil bence gün boyu inik ama bakıyorum içiyo yani.

Kokmuyor mu o zaman? Gerçi şu an çöplüğü kokutcak kadar koku yok ama olduğu zamanlarda olcak aklımda olsun:)

Ya koptum buna ahaha ben de ona maruz kalmıştım da bugün değiştiremedim de hahahah napalım boş vakitte artık 1 ltlik şişeye kılıf şeyederiz

Kizlar biz 3 aylik olduk bizimki ilk aydan beri topuklarina basip kendini attiriyordu simdi birakdigim yerde olmuyor hep saga donmeyede basladi saga donup yuzustu kaliyor sonra cigligi basiyor tekrar done done mi dusuyor cocujlar tedirgin oldum
Evet yalnız bırakma düşer koltuktan falan. Bizimki de yapmıştı onu şimdi ödüm kopuyor bırakamıyorum düşmesin diye önlem alıp anca öyle.

Bende sabahlari oyle emziriyorum hem ben ayiliyorum hem de kizimla kavusma yasiyoruz :)
Ben deee :) çok tatlı oluyor öyle. Bir de laf yetiştiriyor o çok komik. En çok da şuna gülüyorum, eşimle konuşuypruz emzirirken, kafayı kaldırıp hee höö yapıp uzun uzun konuşuyo bize bakıp, sonra tak kafayı gömüyo yine sırıtarak

Kokmuyor mu o zaman? Gerçi şu an çöplüğü kokutcak kadar koku yok ama olduğu zamanlarda olcak aklımda olsun:)
Evet ek gıdadan sonra başlıyo koku :) yok ağzını bağlayınca kokmuyor :) bimden aldığım büzgülü çöp poşetinde biriktiriyorum ben gün sonu da kapıya koyuyorum koku oluşmuyor.

Yaa inabmıyorum eşlerle ilgili konuşulanlar. Hepimiz aynı şeyi yaşıyormuşuz resmen. Tek bizde değilmiş sıkıntı. İnanın ne zor zamanlar geçirdim kaç boşanmanın eşiğinden döndük anlatamam. Erkekler kaldıramıyormuş demek ki bu durumu. Bütün hayatı bedeni değişen bizken olanlar bunlar işte.. o kadar ağladım ki, en özel zamanlardı hep kötü geçti ne yazık ki..

İnternette aşırı rezene tüketimi sütü tamamen keser diyordu bende o yüzden ara ara içiyorum. Bulgur bana fayda etti sanki biraz yada domestosla temizlik yaptım moralim düzeldi ondan
Hadi yaaa:/ aşırıdan kasıt ne acaba? 2-3 fincandan fazlası mı?
@ruzigarr sen neden bıraktın rezeneyi?

hepimizde aynı sıkıntı olduğunu öğrendik yaaa belki akşam barışırız eşlerimizle gerçi ben hariç

Benimki inik göğüste fıttırıyo valla az geliyo diye :)

Evet ek gıdadan sonra başlıyo koku :) yok ağzını bağlayınca kokmuyor :) bimden aldığım büzgülü çöp poşetinde biriktiriyorum ben gün sonu da kapıya koyuyorum koku oluşmuyor.

O zaman ben de öyle yapayım o çöp kutusu fuzuli geliyor çünkü.

Sizin bebekler de sabahları acayip enerjik oluyo mu :) gece daha iyi uyuduğundan mıdır nedir sabah uyanınca yüzünde güller açıyo bizimkinin her sese tepki veriyo akşam aynı performanstan eser yok :)

Evet, gülerek uyanıyor tabi ben uykusuzluktan ölüyorum o sıra:)) gülüyor eğleniyor kendi kendine. Uyuduysa akşam üstü, akşam da öyle oluyor ama sabah daha çok cevap veriyor :)

Genelde nedense onlar lohusalığı yaşamış. Ben de öyle diyorum, lohusalık depresyonu yaşamamıştım ben ama maalesef başka etkenler mahvetti. İşin kötü yanı, konuşuyorum sıkıntımı anlatıyorum mesela, bu sefer şunu yapmadım mı bunu yapmadım mı diyor o zaman yaptığı iyilikleri anlattığı için içimden daha da sinirileniyorum. Yalan değil destek de oldu evet ama bazı konularda hiç anlayamıyor beni. Anlamsız ve sinir bozucu bir döngü. İnşaallah geçicek ama onların lohusalığı daha uzun sürüyor belli ki.

İş yerine gitmem gerekti çıkışımı almaya doğum iznim bitmişti ondan canım.
Ucretsz izne mi ayrildin yoksa tamamen mi ciktin

Bebeklerin cok hosuna gitmiyor ama cnm
Bnm kiz gogsum yumusaynca yaygarayi kopariyor :)

Kizim en cok yatarak emmeyi seviyor bnde rahat ediyorum yattigim yerden istedigi kadar emiyor
Benim oğlum neredeyse 20 gündür akşamları çok ağlıyor yatmadan önce memeyi almıyor bende sağıp vermek zorunda kalıyordum bunu alışkanlık haline getirdi. Dün akşam ilk defa yatarak emzireyim dedim şekilden şekile girdim:) ama işe yaradı bu şekilde emdi. Bundan sonra bu şekillde devam ederiz inşallah yeterki emsin.

Aynen cnm bnm kizimda yatarak verince reddetmiyor
Simdiden bizi sekilden sekile sokuyorlar sonumuz hayrola :))

benimkide tutmuyordu huy etmişti dediğin gibi ben kurutma makinesiyle tutturdum öyle öyle alıştı. Ama hala bazen çok inad ediyor çok üzülüyorum aç kalıyor diye

Kızlar ya moralim çok bozuk . Dun kv ye geldik bebeği ellerinden bırakmıyorlar . Bana gelince ağlıyor sütüm azaldı dun iki saatte dolu dolu olan gogsum bugun az . Memeyi almıyor çocuk mecburen mama verdim. Nazar mı oldu noldu anlamadım. Evleri sobalı başka odaya geçip de ilgilenemiyorum . Gerçi bana gelince ağlıyor da.napacamm ((

Kizlar biz 3 aylik olduk bizimki ilk aydan beri topuklarina basip kendini attiriyordu simdi birakdigim yerde olmuyor hep saga donmeyede basladi saga donup yuzustu kaliyor sonra cigligi basiyor tekrar done done mi dusuyor cocujlar tedirgin oldum
Ayinin getirdigi bir durum olabilir canim bizimki de birkac gundur sirtustunden saga donuyor. Ozellikle oyun halisindaki gunese donup onu tutmaya calisiyor. Bir de eller hep agizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…