- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 38
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.261
Kızlar bu arada korbel tarzı çöp kutusu ve poşeti vs almadıysanız evdeki bebek bezlerine de hala bi çözüm bulamadıysanız ben bebek bezini buzdolabı poşetine koyuyorum ağzını da bağlıyorum öyle büyük poşete koyuyorum , kakaysa tek bezi bağlıyorum çişse 2-3 bez biriktirip bağlıyorum ağzını kokma ve sinek varsa konma vs gibi durumlar olmuyor yazayım dedim size de.Market poşeti de iş görür ama onları harcamamak için buzdolabı poşedini kullanıyorum :)
Ya koptum buna ahahaDoğumdan önce hayatta ayakta sallamam diyordum. Kız şu anda ayağımda. Düşünce gücüyle dolaptaki dondurmanın ve sehpa üzerindeki kumandanın yanıma gelmesini bekliyorum :) derya baykal'a maruz kaldım kadın şu anda su şişesine kılıf örüyor :) yalnız bu ayakta sallamanın iyi yönü şu, bol bol kitap okuyorum :)
Evet yalnız bırakma düşer koltuktan falan. Bizimki de yapmıştı onu şimdi ödüm kopuyor bırakamıyorum düşmesin diye önlem alıp anca öyle.Kizlar biz 3 aylik olduk bizimki ilk aydan beri topuklarina basip kendini attiriyordu simdi birakdigim yerde olmuyor hep saga donmeyede basladi saga donup yuzustu kaliyor sonra cigligi basiyor tekrar done done mi dusuyor cocujlar tedirgin oldum
Ben deee :) çok tatlı oluyor öyle. Bir de laf yetiştiriyor o çok komik. En çok da şuna gülüyorum, eşimle konuşuypruz emzirirken, kafayı kaldırıp hee höö yapıp uzun uzun konuşuyo bize bakıp, sonra tak kafayı gömüyo yine sırıtarakBende sabahlari oyle emziriyorum hem ben ayiliyorum hem de kizimla kavusma yasiyoruz :)
Evet ek gıdadan sonra başlıyo koku :) yok ağzını bağlayınca kokmuyor :) bimden aldığım büzgülü çöp poşetinde biriktiriyorum ben gün sonu da kapıya koyuyorum koku oluşmuyor.Kokmuyor mu o zaman? Gerçi şu an çöplüğü kokutcak kadar koku yok ama olduğu zamanlarda olcak aklımda olsun:)
Hadi yaaa:/ aşırıdan kasıt ne acaba? 2-3 fincandan fazlası mı?İnternette aşırı rezene tüketimi sütü tamamen keser diyordu bende o yüzden ara ara içiyorum. Bulgur bana fayda etti sanki biraz yada domestosla temizlik yaptım moralim düzeldi ondan
hepimizde aynı sıkıntı olduğunu öğrendik yaaa belki akşam barışırız eşlerimizleYaa inabmıyorum eşlerle ilgili konuşulanlar. Hepimiz aynı şeyi yaşıyormuşuz resmen. Tek bizde değilmiş sıkıntı. İnanın ne zor zamanlar geçirdim kaç boşanmanın eşiğinden döndük anlatamam. Erkekler kaldıramıyormuş demek ki bu durumu. Bütün hayatı bedeni değişen bizken olanlar bunlar işte.. o kadar ağladım ki, en özel zamanlardı hep kötü geçti ne yazık ki..
Benimki inik göğüste fıttırıyo valla az geliyo diye :)Kızlar göğüslerin inik olmasına niye takılıyosunuz öyşe daha iyi bemce. Diğer türlü zor tutuyo kızım çok tıkanıyo. Geceleri özellikle çok fena. Süt az demek değil bence gün boyu inik ama bakıyorum içiyo yani.
Bilmiyorum ki canım heralde aynı dozu uzun süre kullanmaktan bahsediyor. Çünkü bitki çayları belirli bi müddetten sonra ara vermeden kullanılmıyorHadi yaaa:/ aşırıdan kasıt ne acaba? 2-3 fincandan fazlası mı?
ruzigarr sen neden bıraktın rezeneyi?
Evet ek gıdadan sonra başlıyo koku :) yok ağzını bağlayınca kokmuyor :) bimden aldığım büzgülü çöp poşetinde biriktiriyorum ben gün sonu da kapıya koyuyorum koku oluşmuyor.
Sizin bebekler de sabahları acayip enerjik oluyo mu :) gece daha iyi uyuduğundan mıdır nedir sabah uyanınca yüzünde güller açıyo bizimkinin her sese tepki veriyo akşam aynı performanstan eser yok :)
Yaa inabmıyorum eşlerle ilgili konuşulanlar. Hepimiz aynı şeyi yaşıyormuşuz resmen. Tek bizde değilmiş sıkıntı. İnanın ne zor zamanlar geçirdim kaç boşanmanın eşiğinden döndük anlatamam. Erkekler kaldıramıyormuş demek ki bu durumu. Bütün hayatı bedeni değişen bizken olanlar bunlar işte.. o kadar ağladım ki, en özel zamanlardı hep kötü geçti ne yazık ki..
Ucretsz izne mi ayrildin yoksa tamamen mi ciktinİş yerine gitmem gerekti çıkışımı almaya doğum iznim bitmişti ondan canım.
Bebeklerin cok hosuna gitmiyor ama cnmKızlar göğüslerin inik olmasına niye takılıyosunuz öyşe daha iyi bemce. Diğer türlü zor tutuyo kızım çok tıkanıyo. Geceleri özellikle çok fena. Süt az demek değil bence gün boyu inik ama bakıyorum içiyo yani.
Benim oğlum neredeyse 20 gündür akşamları çok ağlıyor yatmadan önce memeyi almıyor bende sağıp vermek zorunda kalıyordum bunu alışkanlık haline getirdi. Dün akşam ilk defa yatarak emzireyim dedim şekilden şekile girdim:) ama işe yaradı bu şekilde emdi. Bundan sonra bu şekillde devam ederiz inşallah yeterki emsin.Kizim en cok yatarak emmeyi seviyor bnde rahat ediyorum yattigim yerden istedigi kadar emiyor
Aynen cnm bnm kizimda yatarak verince reddetmiyorBenim oğlum neredeyse 20 gündür akşamları çok ağlıyor yatmadan önce memeyi almıyor bende sağıp vermek zorunda kalıyordum bunu alışkanlık haline getirdi. Dün akşam ilk defa yatarak emzireyim dedim şekilden şekile girdim:) ama işe yaradı bu şekilde emdi. Bundan sonra bu şekillde devam ederiz inşallah yeterki emsin.
benimkide tutmuyordu huy etmişti dediğin gibi ben kurutma makinesiyle tutturdum öyle öyle alıştı. Ama hala bazen çok inad ediyor çok üzülüyorum aç kalıyor diyeBenim oğlum neredeyse 20 gündür akşamları çok ağlıyor yatmadan önce memeyi almıyor bende sağıp vermek zorunda kalıyordum bunu alışkanlık haline getirdi. Dün akşam ilk defa yatarak emzireyim dedim şekilden şekile girdim:) ama işe yaradı bu şekilde emdi. Bundan sonra bu şekillde devam ederiz inşallah yeterki emsin.
Ayinin getirdigi bir durum olabilir canim bizimki de birkac gundur sirtustunden saga donuyor. Ozellikle oyun halisindaki gunese donup onu tutmaya calisiyor. Bir de eller hep agizdaKizlar biz 3 aylik olduk bizimki ilk aydan beri topuklarina basip kendini attiriyordu simdi birakdigim yerde olmuyor hep saga donmeyede basladi saga donup yuzustu kaliyor sonra cigligi basiyor tekrar done done mi dusuyor cocujlar tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?