- 9 Ocak 2017
- 1.767
- 1.402
- 48
- 45
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.301
130 veriyorum ben 140 yaptı bu ay halı ve koltukta siliyo evet perdelerimi yıkıyor asıyor nevresimlerimi bile değiştiriyo kendim yapsam canım çıkar gözüme görünmüyo o yüzden iyi yapmışsın canım almakla :)Kızlar eve temizlik için yardımcı geldiğinde tam güne ne kadar ödüyorsunuz bir de koltuk ve hali siliyor mu bana ilk kez gelecek de heyecan yaptım :))
Canım emmedi mi bebek o süreçte emmediyse azalır sütün pompan yanındaysa sağ mutlaka. Allah allah bebek niye durduk yere reddediyo ki bi yere gidince de düzeni bozuluyo insanın yaaHayır canım .Evleri sobalı evde 10 kişi varız hepsi çocuğun başında rahat bırakmıyorlar çocuğu. Bide memeyi reddediyor bebeğim ondan moralim bozuldu . Aksmam kadar da doğru düzgün bisey yemedim sütüm baya azaldı
Evet canım emmedi zaten göğüsler de çok sönüktü sagmadim bende . Zaten çok huzurlu bir bebek değil ama evimizde en azından düzene oturmuştu. Burda çok kalabalık küçücük odada on kişi .Ondan mı huysuzluk yaptı anlamadım. Az önce emdi ama ağzından çıkararak ağlayarak emdi uyudu .Tam doymadi daCanım emmedi mi bebek o süreçte emmediyse azalır sütün pompan yanındaysa sağ mutlaka. Allah allah bebek niye durduk yere reddediyo ki bi yere gidince de düzeni bozuluyo insanın yaa
Ben hamile kaldigimdan beri duzenli geliyo. Tam gune 150 aliyo. Dedigim her seyi yapiyo sagolsun.
Ben 120 ödüyorum ama benimki çok hakka dikkat eder vakti kalırsa siliyo.
Bizim abla da 150 istemiş o kadar işi kendim yaptığımı düşününce halıya koltuğa sıra gelmez gibi geldi de demekki yapıyorlarmış bende istiyim o zaman çok ihtiyacım var cook130 veriyorum ben 140 yaptı bu ay halı ve koltukta siliyo evet perdelerimi yıkıyor asıyor nevresimlerimi bile değiştiriyo kendim yapsam canım çıkar gözüme görünmüyo o yüzden iyi yapmışsın canım almakla :)
Biz de 150 veriyoruz. Ama aşırı titizdir çok memnunum çok, mesela ütülemesin diye kaldırdıklarımı bile dolaptan çıkarıp ütülerBizim abla da 150 istemiş o kadar işi kendim yaptığımı düşününce halıya koltuğa sıra gelmez gibi geldi de demekki yapıyorlarmış bende istiyim o zaman çok ihtiyacım var cook
Kızlar bu arada korbel tarzı çöp kutusu ve poşeti vs almadıysanız evdeki bebek bezlerine de hala bi çözüm bulamadıysanız ben bebek bezini buzdolabı poşetine koyuyorum ağzını da bağlıyorum öyle büyük poşete koyuyorum , kakaysa tek bezi bağlıyorum çişse 2-3 bez biriktirip bağlıyorum ağzını kokma ve sinek varsa konma vs gibi durumlar olmuyor yazayım dedim size de.Market poşeti de iş görür ama onları harcamamak için buzdolabı poşedini kullanıyorum :)
mavi_lina eşin koliyle nerden almış canım maltanayı?
Kızlar eve temizlik için yardımcı geldiğinde tam güne ne kadar ödüyorsunuz bir de koltuk ve hali siliyor mu bana ilk kez gelecek de heyecan yaptım :))
Öncesinde konuş canım uyuşuksa yapmayadabilir elinin hızlı olması lazım sen neler yapacağını konuş da sürpriz yaşama nolur nolmaz :)Bizim abla da 150 istemiş o kadar işi kendim yaptığımı düşününce halıya koltuğa sıra gelmez gibi geldi de demekki yapıyorlarmış bende istiyim o zaman çok ihtiyacım var cook
Ben de hep eşimden ayrıyım diye bana üzülene öyle diyorum "iki bebekle zor olacaktı"Allah hepimize sabır versin annelik her açıdan zor zanaatmişbir çocuk alana bir çocuk bedava oldu zira..
Şimdi pek yok ama ek gıda dönemi koku oluşuyor canım o zaman lazım olur belki aklında bulunsun yine de :)Biz rastgele atıyoruz çöp kovasına , ekstra birşeye koymuyoruz :)))
Kizlae bebeklerin ayak tirmaklarini kesiyormusunuz bndaha hic kesmedim buyik degilde
Her gun banyo yapririyormusunuz nasil bn 2 gune bir yaptiriyorum birde sacimizda konak degil de kepek olustu gibi derisi kalkiyor on tarafinin ne onerirsiniz
OyyBen de hep eşimden ayrıyım diye bana üzülene öyle diyorum "iki bebekle zor olacaktı"annem bile çok üzülüyordu,doğumdan sonra eşimin hallerini görünce "iyi ki yanında değil" dedi kadın o titizliğinden muzdarip oldu gerçi ama "banyo suyu su termometresine göre 1 derece sıcak oldu diye ciddi bi kriz yaşattı da bize sağolsun sevgili kocacım
Aynen surpriz yasamamak icin onceden konusmk gerek bna bir kadin gelmisti surekli telefonda birileriyle konustu bir tek camlari sildi tuvalet bnyoyu balkonu yikadi snra saat 5 oldu dedi gitmisti onun yaninda bnde bos durmiyim zor olmasin yetistiremez diye mutfak kapligini filan temizlemistim gidince evi supur sil genel temizligi bn yapmistim kadindan cok bn yorulmustum aklima geldikce hala sinir olurumÖncesinde konuş canım uyuşuksa yapmayadabilir elinin hızlı olması lazım sen neler yapacağını konuş da sürpriz yaşama nolur nolmaz :)
Yaaa benimkinin şimdiden çok kokuyor:/ gazı bile acayip bi koku yayıyor. Annem herşeyden yediğin için karışıyordur diyor..muhtemelen öyle ama dehşet bişey bizim koku gerçektenŞimdi pek yok ama ek gıda dönemi koku oluşuyor canım o zaman lazım olur belki aklında bulunsun yine de :)
Keşke benimki de anlamasa. Mübarek Burhan AltıntopOyyallahtan benimki onlara karışmıyo. Termometresiz bilekten bakıyorum sıcağına o karışmıyo anlamam diye valla bi süre uzaklık iyi işte. Hayaller başka tabi de hayatlar böyle
Allah hepimize sabır versin annelik her açıdan zor zanaatmişbir çocuk alana bir çocuk bedava oldu zira..
aynen kızlar valla çocuk bunlarBen de hep eşimden ayrıyım diye bana üzülene öyle diyorum "iki bebekle zor olacaktı"annem bile çok üzülüyordu,doğumdan sonra eşimin hallerini görünce "iyi ki yanında değil" dedi kadın o titizliğinden muzdarip oldu gerçi ama "banyo suyu su termometresine göre 1 derece sıcak oldu diye ciddi bi kriz yaşattı da bize sağolsun sevgili kocacım
En ball zamanlari ya masallah yavrularimiz buyuduler de cevap veriyorlar bize gulup konusuyorlar resmen tatlislarBen deee :) çok tatlı oluyor öyle. Bir de laf yetiştiriyor o çok komik. En çok da şuna gülüyorum, eşimle konuşuypruz emzirirken, kafayı kaldırıp hee höö yapıp uzun uzun konuşuyo bize bakıp, sonra tak kafayı gömüyo yine sırıtarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?