2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar eve temizlik için yardımcı geldiğinde tam güne ne kadar ödüyorsunuz bir de koltuk ve hali siliyor mu bana ilk kez gelecek de heyecan yaptım :))
130 veriyorum ben 140 yaptı bu ay halı ve koltukta siliyo evet perdelerimi yıkıyor asıyor nevresimlerimi bile değiştiriyo kendim yapsam canım çıkar gözüme görünmüyo o yüzden iyi yapmışsın canım almakla :)

Canım emmedi mi bebek o süreçte emmediyse azalır sütün pompan yanındaysa sağ mutlaka. Allah allah bebek niye durduk yere reddediyo ki bi yere gidince de düzeni bozuluyo insanın yaa

Canım emmedi mi bebek o süreçte emmediyse azalır sütün pompan yanındaysa sağ mutlaka. Allah allah bebek niye durduk yere reddediyo ki bi yere gidince de düzeni bozuluyo insanın yaa
Evet canım emmedi zaten göğüsler de çok sönüktü sagmadim bende . Zaten çok huzurlu bir bebek değil ama evimizde en azından düzene oturmuştu. Burda çok kalabalık küçücük odada on kişi .Ondan mı huysuzluk yaptı anlamadım. Az önce emdi ama ağzından çıkararak ağlayarak emdi uyudu .Tam doymadi da (

Ben hamile kaldigimdan beri duzenli geliyo. Tam gune 150 aliyo. Dedigim her seyi yapiyo sagolsun.

Ben 120 ödüyorum ama benimki çok hakka dikkat eder vakti kalırsa siliyo.

Bizim abla da 150 istemiş o kadar işi kendim yaptığımı düşününce halıya koltuğa sıra gelmez gibi geldi de demekki yapıyorlarmış bende istiyim o zaman çok ihtiyacım var cook

Bizim abla da 150 istemiş o kadar işi kendim yaptığımı düşününce halıya koltuğa sıra gelmez gibi geldi de demekki yapıyorlarmış bende istiyim o zaman çok ihtiyacım var cook
Biz de 150 veriyoruz. Ama aşırı titizdir çok memnunum çok, mesela ütülemesin diye kaldırdıklarımı bile dolaptan çıkarıp ütüler

Biz rastgele atıyoruz çöp kovasına , ekstra birşeye koymuyoruz :)))

Öncesinde konuş canım uyuşuksa yapmayadabilir elinin hızlı olması lazım sen neler yapacağını konuş da sürpriz yaşama nolur nolmaz :)

Allah hepimize sabır versin annelik her açıdan zor zanaatmiş bir çocuk alana bir çocuk bedava oldu zira..
Ben de hep eşimden ayrıyım diye bana üzülene öyle diyorum "iki bebekle zor olacaktı" annem bile çok üzülüyordu,doğumdan sonra eşimin hallerini görünce "iyi ki yanında değil" dedi kadın o titizliğinden muzdarip oldu gerçi ama "banyo suyu su termometresine göre 1 derece sıcak oldu diye ciddi bi kriz yaşattı da bize sağolsun sevgili kocacım

Oyy allahtan benimki onlara karışmıyo. Termometresiz bilekten bakıyorum sıcağına o karışmıyo anlamam diye valla bi süre uzaklık iyi işte. Hayaller başka tabi de hayatlar böyle

Öncesinde konuş canım uyuşuksa yapmayadabilir elinin hızlı olması lazım sen neler yapacağını konuş da sürpriz yaşama nolur nolmaz :)
Aynen surpriz yasamamak icin onceden konusmk gerek bna bir kadin gelmisti surekli telefonda birileriyle konustu bir tek camlari sildi tuvalet bnyoyu balkonu yikadi snra saat 5 oldu dedi gitmisti onun yaninda bnde bos durmiyim zor olmasin yetistiremez diye mutfak kapligini filan temizlemistim gidince evi supur sil genel temizligi bn yapmistim kadindan cok bn yorulmustum aklima geldikce hala sinir olurum

Şimdi pek yok ama ek gıda dönemi koku oluşuyor canım o zaman lazım olur belki aklında bulunsun yine de :)
Yaaa benimkinin şimdiden çok kokuyor:/ gazı bile acayip bi koku yayıyor. Annem herşeyden yediğin için karışıyordur diyor..muhtemelen öyle ama dehşet bişey bizim koku gerçekten

Oyy allahtan benimki onlara karışmıyo. Termometresiz bilekten bakıyorum sıcağına o karışmıyo anlamam diye valla bi süre uzaklık iyi işte. Hayaller başka tabi de hayatlar böyle
Keşke benimki de anlamasa. Mübarek Burhan Altıntop yanımızdayken ilk banyosunda su sıcaklığını nasıl ölçüyorsunuz sorusuna "dirseğimizleeee" dediğimde adam şok oldu nasıl böyle bişey yaparsınız diye deli yaaaa İnşallah kızımın tutup bi yerini koparmaz hoş korkusundan tutamadan da gitti ya

Allah hepimize sabır versin annelik her açıdan zor zanaatmiş bir çocuk alana bir çocuk bedava oldu zira..

aynen kızlar valla çocuk bunlar şimdi çağırsam gel uzattık barışalım desem barışıcak hahhahah

Bizde şimdi tras serüvenimizi atlattık yazık oğlum şebeğe döndü traşıda beceremedik yarım kaldı çok ağladı üşüdü cabası konaklar bırakmadı ki tras edelim doğru dürüst

En ball zamanlari ya masallah yavrularimiz buyuduler de cevap veriyorlar bize gulup konusuyorlar resmen tatlislar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…