2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bizde şimdi tras serüvenimizi atlattık yazık oğlum şebeğe döndü traşıda beceremedik yarım kaldı çok ağladı üşüdü cabası konaklar bırakmadı ki tras edelim doğru dürüst

saçlarını mı kestin???bizimki tamamen kel...sadece kafasında doğumdan beri uzamayan birkaç mm lik saçlar var

saçlarını mı kestin???bizimki tamamen kel...sadece kafasında doğumdan beri uzamayan birkaç mm lik saçlar var
evet ben tuttum eşim traş ettide aslında edemedi çok yarımyamalak birşey oldu bide saçları çok az olmasına rağmen ağırlığınca sadaka veriliyor ya sünnet o yüzden yaptık ya altın ya gümüş yoksa asla etmezdim daha dururdu yazık gözünden yaş geldi ağlamaktan içim parçalandı yavrum yaa

sıhhatler olsun o zaman miniğimize

Instagramda emzirenanne var kizlar onu takip edin cok faydali bilgiler veriyo.
Az once okudum buradaki butun sorularimiza cvp yazmis. Bazilari:
Sutunuzu sagmakla olcmeyin bebek daha cok sut ceker. Aranizdaki duygusal bag sutu costurur.
Gunduz memeler dolmaz.meme depo degildir sutun orada birikmesini beklemeyin.
Emdikten sonra bebege biberon verince onu da emebilir cunku emme refleksleri kuvvetlidir ne verseniz emer. Doymadi olarak algilamayin.
Emdikten 1 saat sonra acikmasi cok normal. Anne sutu cabuk sindirilir.

Aynen, ben de takip ediyorum onu sanki içimi okuyor diyorum. O kadar güzel motive edip güzel bilgiler veriyor ki hiç yetmiyor mu acaba diye düşünmez oluyorsun :)

Alakasız olucak kızlar ama lazer cihazı kullanan varmı benim burda gitme imkânın yok almayı düşünüyorum kullanıp memnun kalan varsa bilgilendirirse sevinirim

Philips lumea almıştım canım ama bi sene bile kullanmadan hamile kaldım bıraktım. Bu ev tipi lazerler azaltıyor ama bitirmiyor diyorlar. Yani ayda bi çıkacağına 3-4 ayda gibi düşün. Bacağıma kullandım seyrekleşmiş gibiydi hala seyrek ama biteceğini sanmam. Lazer gücü düşük sanırım. Profesyonel değil.

Modern ağda diyorlar biliyorum ama yinede kolaylık hem azalıyor hem geç çıkıyor hemde pisliği yok ya philips yada bruan alıcam meral ettim kullanıp memnun kalan varmı diye

Şimdi pek yok ama ek gıda dönemi koku oluşuyor canım o zaman lazım olur belki aklında bulunsun yine de :)
Yaaa benimkinin şimdiden çok kokuyor:/ gazı bile acayip bi koku yayıyor. Annem herşeyden yediğin için karışıyordur diyor..muhtemelen öyle ama dehşet bişey bizim koku gerçekten

Bizimde öyle bir kaka yapıyor odanın havası değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…