2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar benim bu çocuk dogdugundan beri pisikle başım dertte. 2 saatte bir değiştiriyorum yaptığını duyarsam anında değiştiriyorum. Her değişmeden pişik kremi sürüyorum. Islak mendil kullanmıyorum ılık su ve pamuk kullaniyorum 3 kez bez değiştim ne yapabilirim sizde de böyle olan var mı içim parçalanıyor tam poposunun etrafı pişik beyaz göremedim hiç çok üzülüyorum bi akıl verin

Insanlardan korkmuş olabilir canim benimki de kalabaliga girince öyle yapiyor

Yarın 2.ay aşılarımız var ve ben şimdiden dokunsalar ağlayacak moddayım hiç dayanıklı değilim ya. 3 tane aşı nasıl olcak, tam sakinleşcek diğerini yapıcaklar yavruma diye kendimi yedim. Yapabilsem arabada oturayım eşim yaptırsın gelsin dicem onu da yapamam. Az dirayetli olaydım ne olurdu sanki.

Bende öyleydim çocuktan çok ağladım Diyebilirim ama merak etme üçünü nasıl yaptığını anlamıyorsun bile aşırı hızlı yapıyorlar ki bebek cildirmasin zaten iğne çıkınca da susuyor bebişler :)

bizimde öyle tam popo deliği hep kızarık malesef ben zeytinyağ kullanıyorum pişik kremleri daha kötü yapıyor cnm birde sanki orası acımıyor gibi çünkü bebeğim çok ağladığı bir gün poposunda başka yer pişik olmuştu altını açınca susmuştu demek orasıda acısa öyle ağlar dedim bende kendi kendime.

Muskatta paklamadı bizi pufffff sancıdan mahfoldu yüzüstü yatırdım nöbet tutuyorum inşallah rahatlar biraz yazık bacaklarını oynatmaktam mahvoldu çocuk bir zararı olurmu okadar bacaklarını ileri geri yapmaktan

Bende 10 gündür uğraşıyorum pişikle dr mantar olmuş dedi bepantol yazdı kullandım bir işe yaramadı. Ben ondan önce mustela kullanıyordum bıraktım. 3 gün önce eczaneden hematen bir de başka bir pişik kremi verdi aklıma gelmiyor şu an ismi ikisini karıştırıp sür dedi 3 gündür bir faydasını göremedim, giderek yayılıyor gibime geliyor ne yapıcam bilemedim.

bende 3 saattir uyutmaya çalışıyorum ağlamaktan yırtıldı resmen altı temiz karnı tok. Halen uyumadı yeşil kaka yapmış. Gözünden uyku dökülüyor resmen birden çığlık atıp ağlamaya başlıyor bir yeri ağrıyor bilemiyorum. Allah yardımcımız olsun. Çok zor anne olmak.

üşütmüştür sancı yapıyordur karnına sıcak havlu koy cnm inşallah iyi gelir gaz masajı filan yaptınmı ? Gerçekten zor uykusuzluk tan perişanım baba oğul yüzüstü keyif yapıyorlar . Annelerin hakkı ödenmez.

Gazınıda çıkarttım masajda yaptım. Şimdi yeni yeni uykuya dalmaya başladı yoruldu artık. İnşallah uyuyacak. Yoksa ben ayakta uyuyacam.

Bende öyleyim 11den beri uğraşiyorum

Bizim artik rutinimiz haline geldi
yani bu saatlerde uyumamasi absurt gelmiyor genelde 2-3 arasi uykuya daliyor

Ay inşaallah canım ya, çok sağol. Yarını gecesiyle beraber huzurlu ve ateşsiz atlatırsak çok mutlu bir anne olcam gerçekten.

Gazınıda çıkarttım masajda yaptım. Şimdi yeni yeni uykuya dalmaya başladı yoruldu artık. İnşallah uyuyacak. Yoksa ben ayakta uyuyacam.
Offf bizim oğlan sancıdan patladığı yetmezmiş gibi burnu komple tıkandı sabahı iple çekiyorum
Bende öyleyim 11den beri uğraşiyorum
bugün ne oldu bebelerimize yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…