- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.361
Belki de canım . Bide o kalabalıkta emziriyorumInsanlardan korkmuş olabilir canim benimki de kalabaliga girince öyle yapiyor
canım pişik mi yoksa mantar mı. kırmızı benek benekse mantardır.5 gün sabah akşam travacort sonraki 5 gün trocyd kullanman gerekiyor bizim öyle geçtiKızlar benim bu çocuk dogdugundan beri pisikle başım dertte. 2 saatte bir değiştiriyorum yaptığını duyarsam anında değiştiriyorum. Her değişmeden pişik kremi sürüyorum. Islak mendil kullanmıyorum ılık su ve pamuk kullaniyorum 3 kez bez değiştim ne yapabilirim sizde de böyle olan var mı içim parçalanıyor tam poposunun etrafı pişik beyaz göremedim hiç çok üzülüyorum bi akıl verin
canım benimki de olmuştu 5 gün sabsh akşam travacort sonraki 5 gün trocyd sür dedi doktor ve geçti. trocyd i meme ucuna da sür sonra da emzirmeden sil dedi doktor o da pamukcuğu önlüyormuşBende 10 gündür uğraşıyorum pişikle dr mantar olmuş dedi bepantol yazdı kullandım bir işe yaramadı. Ben ondan önce mustela kullanıyordum bıraktım. 3 gün önce eczaneden hematen bir de başka bir pişik kremi verdi aklıma gelmiyor şu an ismi ikisini karıştırıp sür dedi 3 gündür bir faydasını göremedim, giderek yayılıyor gibime geliyor ne yapıcam bilemedim.
Bizdede ilk çocukta eşim depresyona girmiş gibiydi dedim ben doğurdum lohusayım sana nooluyo :) sanırım sorumluluk yüklenip ya kaldıramiyolar hemen biraz empati yapmak gerek heraldeO zaman ben de öyle yapayım o çöp kutusu fuzuli geliyor çünkü.
Evet, gülerek uyanıyor tabi ben uykusuzluktan ölüyorum o sıra:)) gülüyor eğleniyor kendi kendine. Uyuduysa akşam üstü, akşam da öyle oluyor ama sabah daha çok cevap veriyor :)
Genelde nedense onlar lohusalığı yaşamış. Ben de öyle diyorum, lohusalık depresyonu yaşamamıştım ben ama maalesef başka etkenler mahvetti. İşin kötü yanı, konuşuyorum sıkıntımı anlatıyorum mesela, bu sefer şunu yapmadım mı bunu yapmadım mı diyor o zaman yaptığı iyilikleri anlattığı için içimden daha da sinirileniyorum. Yalan değil destek de oldu evet ama bazı konularda hiç anlayamıyor beni. Anlamsız ve sinir bozucu bir döngü. İnşaallah geçicek ama onların lohusalığı daha uzun sürüyor belli ki.
Orda mı kaliyosunuz uzun vadeli hep kucak alışmıştır belki ama öyle üzme kendini annesi sensin bu çocuğun kısa süreliyse bu durum sorun yok ama uzun kalacaksınız bi çaresini bulmak gerek kucağa çok alıştırmak istemiyorum falan deyin eşine şöyle sen söylersen olmaz eşin desin anne çok kucakta tutmayın aĺışıyo evdede istiyo falan desinKızlar ya moralim çok bozuk . Dun kv ye geldik bebeği ellerinden bırakmıyorlar . Bana gelince ağlıyor sütüm azaldı dun iki saatte dolu dolu olan gogsum bugun az . Memeyi almıyor çocuk mecburen mama verdim. Nazar mı oldu noldu anlamadım. Evleri sobalı başka odaya geçip de ilgilenemiyorum . Gerçi bana gelince ağlıyor da.napacamm((
Annene yakınsan onda daha çok kal kv de birkaçgün durNormalde iki hafta burdayım ama bir haftasını kendi annemde kalmayı dusunuyorum. Stresten mi oldu neden oldu anlamadım. Gerçi çok bişey de yemedim kahvaltıdan sonra .Bir Allah'ın kulu da sen emziklisin al şunu ye demiyor aciktin demiyor. Benim de elim gitmiyor
Gece hiç uyumadı oğlum artık uyuyamıyorum diye de iyice ağlar oldu offff
Endişelenme hiçbir şey olmuyor. Sadece vurulurken biraz içim kötü oldu benim.Bugün 2.ay asılarımız var ben tirsiyorum uyku tutmadı resmen.. hayırlısıyla bir atlatsak inşallah..
Burhan altıntop dedi yaaKeşke benimki de anlamasa. Mübarek Burhan Altıntopyanımızdayken ilk banyosunda su sıcaklığını nasıl ölçüyorsunuz sorusuna "dirseğimizleeee" dediğimde adam şok oldu nasıl böyle bişey yaparsınız diye deli yaaaa İnşallah kızımın tutup bi yerini koparmaz hoş korkusundan tutamadan da gitti ya
Ahaha aynrn de öyle olacakaynen kızlar valla çocuk bunlarşimdi çağırsam gel uzattık barışalım desem barışıcak hahhahah
Yaa vallahi içimi eritiyor :)) hayır bir de her aşamadında en güzel zamanları diycez benceEn ball zamanlari ya masallah yavrularimiz buyuduler de cevap veriyorlar bize gulup konusuyorlar resmen tatlislar
Zdrave şiddetle öneririm :)
Bizdede ilk çocukta eşim depresyona girmiş gibiydi dedim ben doğurdum lohusayım sana nooluyo :) sanırım sorumluluk yüklenip ya kaldıramiyolar hemen biraz empati yapmak gerek heralde
Çok şükür canım darısı bize inşallahAllahıma şükür aşı olayını atlattık. Dünden beri karnıma ağrılar giriyordu, eşim tuttu oğlumu ben ağlarken gittim yanına öptüm ellerini tuttum hemen sakinleşti. Çok ağlamadık yani, güçlüymüş benim oğlum :) önümüzde de 2 bebek vardı biri o kadar zor sakinleşti ki, çok korktum öyle olcaz diye. İnşaallah ateş ve huzursuzluk da olmaz da sağ salim tamamlarız bu süreci :)
Yeşil yenilenmiş paketlermiş ve üzgünüm ama çok kötü bir bez yaKızlar acil yardım. Prima premium Care kullanıyorum eşim bu sefer yeşilinden almış anlatamıyorum bi türlü. Bu ikisi de premium care nasıl ayırcaz ya? Bide aralarındaki farkı bilen anlatabilir mi
Gecmis olsun canm korkma cok agir geçirmiyorlar bizim 38.5 kadar ates yükseldi ama israrla ilac vermedim biraz daha yükselseydi yada uzun süre 38.5 olsa ilac verebilirdim üstünü hafif tut istersen cok örtme sık sıkta atesine bak canmAllahıma şükür aşı olayını atlattık. Dünden beri karnıma ağrılar giriyordu, eşim tuttu oğlumu ben ağlarken gittim yanına öptüm ellerini tuttum hemen sakinleşti. Çok ağlamadık yani, güçlüymüş benim oğlum :) önümüzde de 2 bebek vardı biri o kadar zor sakinleşti ki, çok korktum öyle olcaz diye. İnşaallah ateş ve huzursuzluk da olmaz da sağ salim tamamlarız bu süreci :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?