2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Günaydın.
Benim kız bu gece hiç uyumadı. Yarım saatte bir uyandı. Bugün nasıl geçecek bilmiyorum. Bir arkadaşıma bebek ziyaretine gideceğim bir de.

canım pişik mi yoksa mantar mı. kırmızı benek benekse mantardır.5 gün sabah akşam travacort sonraki 5 gün trocyd kullanman gerekiyor bizim öyle geçti

canım benimki de olmuştu 5 gün sabsh akşam travacort sonraki 5 gün trocyd sür dedi doktor ve geçti. trocyd i meme ucuna da sür sonra da emzirmeden sil dedi doktor o da pamukcuğu önlüyormuş

Bizdede ilk çocukta eşim depresyona girmiş gibiydi dedim ben doğurdum lohusayım sana nooluyo :) sanırım sorumluluk yüklenip ya kaldıramiyolar hemen biraz empati yapmak gerek heralde

Orda mı kaliyosunuz uzun vadeli hep kucak alışmıştır belki ama öyle üzme kendini annesi sensin bu çocuğun kısa süreliyse bu durum sorun yok ama uzun kalacaksınız bi çaresini bulmak gerek kucağa çok alıştırmak istemiyorum falan deyin eşine şöyle sen söylersen olmaz eşin desin anne çok kucakta tutmayın aĺışıyo evdede istiyo falan desin

Annene yakınsan onda daha çok kal kv de birkaçgün dur

Ss35 canım pişik diyince aklına ben gelebilirim doğduğundan beri başladı ve hiç geçmedi. Dünya para döktük kremlere, evde 10 ayrı pişik kremi var. Gittil 6 tllik kremde çözdük olayı. Zdrave macır kremi mavi kutulu. İnan kullanmamızla ertesi gün geçti ve bir daha tekrarlamadı. Ne bez ne ıslak mendil değilmiş suçlusu. Ben yıkıyordum sadece poposunu o bile çözüm olmamıştı. Önyargılı davrsndım keşke en başta kullansaymışım.

Burhan altıntop dedi yaa
aynen kızlar valla çocuk bunlar şimdi çağırsam gel uzattık barışalım desem barışıcak hahhahah
Ahaha aynrn de öyle olacak ama derdimizi anlamıyolar ki öyle yapınca da.
En ball zamanlari ya masallah yavrularimiz buyuduler de cevap veriyorlar bize gulup konusuyorlar resmen tatlislar
Yaa vallahi içimi eritiyor :)) hayır bir de her aşamadında en güzel zamanları diycez bence ergenlik hariç
@ozsuu Ss35 kızlar Auralee bir krem diyodu o da çok uğraştı hiçbir şey geçirmemiş o geçirmiş macır kremiydi galiba bi de onu deneyin isterseniz
Zdrave şiddetle öneririm :)

Bize doktor pişik yaraya dönünce travazol verdi ama ben hatırlıyprum alerjik reaksiyonlarımda kullandım hep. İçim elvermedi kızıma sürmeyi. Günde 1 incecik sürmek gerekiyormuş 2 gün kullandım bi değişiklik olmadı bıraktım. Deriyi inceltirmiş fazla kullanmak bir de. Zdraveye başladım geçti ertesi gün. Ahaha bayiliğini versinler bana deli reklam yaptım

Bizdede ilk çocukta eşim depresyona girmiş gibiydi dedim ben doğurdum lohusayım sana nooluyo :) sanırım sorumluluk yüklenip ya kaldıramiyolar hemen biraz empati yapmak gerek heralde

İşte hep biz empati yapıyoruz ya, onlar da az yapsalar keşke :) erkek millleti hepsi aynı oluyor demek ki, fıtratları böyle işte.

Allahıma şükür aşı olayını atlattık. Dünden beri karnıma ağrılar giriyordu, eşim tuttu oğlumu ben ağlarken gittim yanına öptüm ellerini tuttum hemen sakinleşti. Çok ağlamadık yani, güçlüymüş benim oğlum :) önümüzde de 2 bebek vardı biri o kadar zor sakinleşti ki, çok korktum öyle olcaz diye. İnşaallah ateş ve huzursuzluk da olmaz da sağ salim tamamlarız bu süreci :)

Kızlar acil yardım. Prima premium Care kullanıyorum eşim bu sefer yeşilinden almış anlatamıyorum bi türlü. Bu ikisi de premium care nasıl ayırcaz ya? Bide aralarındaki farkı bilen anlatabilir mi

Eklentiler

• IMG_9604.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_9605.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 48
Çok şükür canım darısı bize inşallah

Kızlar acil yardım. Prima premium Care kullanıyorum eşim bu sefer yeşilinden almış anlatamıyorum bi türlü. Bu ikisi de premium care nasıl ayırcaz ya? Bide aralarındaki farkı bilen anlatabilir mi
Yeşil yenilenmiş paketlermiş ve üzgünüm ama çok kötü bir bez ya bizde kızarıklık yaptı olduğu gibi kızın poposunu. Huggiesle dönüşümlü kullanarak engelledim olmasını ama baktım paket bitmiyo kıza eziyet etmedim bıraktım.üstelik 108 li paket almıştık.Yenilenmiş paketten herkes şikayetçi şikayetvarda bakabilirsin ben de uzun süre niye farklı bez olduğunu anlamamıştım buraya da yazdım hatta prima bölümüne başlık da açtım sahte mi bunlar diye meğer yenilenmiş şikayetlerde okuyunca gördüm.Prima niye böyle bir saçmalık yapmış anlamadım ben naylon gibi içi topak topak olan adi bir bez resmen o yeşil paket.şikayetvar a prima yaz bak canım hemen herkeste pişik yapmış , imkanınız varsa açmadan değiştirin başka bi bezle :/

Son düzenleme:
Gecmis olsun canm korkma cok agir geçirmiyorlar bizim 38.5 kadar ates yükseldi ama israrla ilac vermedim biraz daha yükselseydi yada uzun süre 38.5 olsa ilac verebilirdim üstünü hafif tut istersen cok örtme sık sıkta atesine bak canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…