2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Biz gocmenler o kremi herseye sureriz ama gel gor ki benim aklima hic gelmedi

Çok şükür canım darısı bize inşallah

İnşaallah rahat rahat atlatırsınız canım:)

Üstü biraz kalındı şimdi inceltcem canım dediğin gibi, ben de eğer ateşi olursa direnip vermek istemiyorum onun iyiliği için inşaallah ben de başarabilirim :)

Aa evet 1 numara beyazdi hicbir sorun yasamadik. 2 numaranin ici yesilli gibiydi habire cis kaciriyordu ustu basi kis gunu sirilsiklam oluyordu. Simdi 3e bir bakalim dedik ici yine beyaz. Ne kadar farkli bez dolasiyor piyasada

Kızlarr chicconun tirnak makasini kim onerdiyse Allah razi olsun ondan. Ilk seferinde biraz korkarak kestim, dun ise bir guven geldi neredeyse sifira yakin kestim :) cunku makas eti kesmiyor. Ya ben nasil oldu da bunu kacirdim gozumden, yavruma iki kere aci cektirdim. Kesinlikle çıt makaslar bebeklere gore degil. Dun sadece gece eldiven taktim artik yaninda degiljen de rahat davranabilirim. Bir de birkac gundur tatlis tatlis elini emiyor

Kızlar acil yardım. Prima premium Care kullanıyorum eşim bu sefer yeşilinden almış anlatamıyorum bi türlü. Bu ikisi de premium care nasıl ayırcaz ya? Bide aralarındaki farkı bilen anlatabilir mi
Paketi beyaz olani eski bez canim o daha iyi yenisi yesilli olan onda file sistemi varmis kizariklik yapiyormus ben market market gezip beyazlardan stok yaptirdim cok memnunum

Bu arada burda da konuşulmuştu ya verem aşısının iz yapması hususu. Bende de yok iz, bugün hemşireye sordum iz yoksa tutmamış mı demek diye, o vücut tepkimesiyle alakalı, aşının değmesi yeter tutması için dedi. Yani iz tutmayanlar panik yapmasın :) hoş 6 ayı da buluyormuş zaten eğer iz yapıcaksa.

Ay bende mi alsam ya? Bir kere etini aldım az, ağlamadı oğlum ama ben çok ağladım ve üzerine sadece bir kere daha kesebildim o da çok dipten değil. 444emarketten mi aldın canım?

Biz gocmenler o kremi herseye sureriz ama gel gor ki benim aklima hic gelmedi
Ya öyleymiş gerçekten işte insan tutup kalıyo. Babam da almıştı kremi 1 hafta sürmedik 1 hafta sonra aklımıza geldi aa krem vardı niye sürmüyoruz diye.
:) ben çocuğumun ergenlik dönemini atlamasını diliyorum. O ne pis bi dönem yaaa
Ahaha vallahi yandık çok zor olacak :/ çok düzgün ergenlik geçirenler de var öylesi nasip olur inşaşlah ama ben kızımdan pek kolaylık bekleyemiyoeum baya keçi yapmışız bunu

@Elifrid profil fotoğrafını sevsinler :)) maşallah size

Ilac asinin etkisini azaltiyormus sanirim ondan vermek istemedim bende zaten aşı birden yükselen ates yapmıyor yavas yavas yükseliyormus ona göre önlem alirsn canm

Kızlar asidan geldik, atlattik cok şükür. Cok bağırmadi kuzum sadece tuttuğumuz icin sinirlendi birakinca sustu :) geceyi de aressiz atlatirsak tamamdır :)
Gecmis olsun canm sizede.insallah ateşsiz geçirirsiniz gecenizide

Tüh ya berbat bi bez zaten anlamadım nasıl böyle saçmalamış yenilenmeseymiş iyiymiş bende açtım paketi ama hiiiç oğlanın poposunu kızartmaya niyetim yok kullanmam hayret yaa çok saol canım cevap için

Açtın madem dene şansını canım yine de :) kızartmazsa kullanırsın ama kızartırsa da şaşırma yani direk bezden kaynaklı... aynen güzelim bezi rezil etmişler ben aktif bebek kullanıyorum artık

Aa evet 1 numara beyazdi hicbir sorun yasamadik. 2 numaranin ici yesilli gibiydi habire cis kaciriyordu ustu basi kis gunu sirilsiklam oluyordu. Simdi 3e bir bakalim dedik ici yine beyaz. Ne kadar farkli bez dolasiyor piyasada
İçi değil de dış paket yeşil canım etiketler sarı renk ordan da anlayabilirsin bi de mavi dolgu yok içinde.Beyaz paketler iyi yeşil paketler çok kötü.

Birde iki gündür mamaya başladığımızdan beri bebegim çok huzursuz uyuyamıyor felan acaba mama mi huzursuzluk veriyor ki ? Suanda kabızlık ve ishal gibi bi sıkıntısı yok gibi ama bilemedim sanci mi yapti ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…