2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
İçi değil de dış paket yeşil canım etiketler sarı renk ordan da anlayabilirsin bi de mavi dolgu yok içinde.Beyaz paketler iyi yeşil paketler çok kötü.
Canım ya beyaz bulabilir miyiz ki , ahh prima naptın yaa yenilenince iyi olması gerekirken beter olmuş bi tanecik taktım o bile kızartmış yuh hemen değiştirdim huggies vardı onu taktım.

Canım ya beyaz bulabilir miyiz ki , ahh prima naptın yaa yenilenince iyi olması gerekirken beter olmuş bi tanecik taktım o bile kızartmış yuh hemen değiştirdim huggies vardı onu taktım.
Bizde de anında kızartıyodu ya 2 huggies 1 ondan takarak kullanayım dedim baktım paket bitecek gibi değil attım hepsini...

Son düzenleme:
Aa evet 1 numara beyazdi hicbir sorun yasamadik. 2 numaranin ici yesilli gibiydi habire cis kaciriyordu ustu basi kis gunu sirilsiklam oluyordu. Simdi 3e bir bakalim dedik ici yine beyaz. Ne kadar farkli bez dolasiyor piyasada
Senin içi yeşil dediğin mavi jelli dolgu mu acaba? Onlar iyiydi aslında ama o da poposuna yapışıyordu benim kızın ama bu son dışı yeşil paket feciydi

Kizlar mamayi hazirladiktan 1 saat sonra felan verince birsey olur mu ?

Maksimum 1 saat diye biliyorum canım.

Çok sağol canım :)

Kesinlikle al canım

Alayım bari ya, her tırnak kesmede ellerim titriyor, soğuk terler döküyorum resmen.

Mamalarin omru yarim saat en fazla 1 saattir canim. 1 saati gecerse yenisini yap

Ağzına değerse yarım saat değmezse 1 saat diye hatırlıyorum ama sen bi bak yine de googledan canım

Maksimum 1 saat diye biliyorum canım.

Çok sağol canım :)

Alayım bari ya, her tırnak kesmede ellerim titriyor, soğuk terler döküyorum resmen.
Sagolun kızlar cevap için cok teşekkür ederim ❤

Çok teşekkür ederim canım bu gün alıp onuda deniyeyim mantar olmuş benimkisi üstü beyaz inşallah fayda eder.

Kızlar acil yardım. Prima premium Care kullanıyorum eşim bu sefer yeşilinden almış anlatamıyorum bi türlü. Bu ikisi de premium care nasıl ayırcaz ya? Bide aralarındaki farkı bilen anlatabilir mi
Can'ım bende geçen karıştırmış aynısı zannettim ikinci resimdekinin içi fileli tek fark oydu. Şimdi mecbur kullanıyorum. Açtıktan sonra fark ettim

Birde iki gündür mamaya başladığımızdan beri bebegim çok huzursuz uyuyamıyor felan acaba mama mi huzursuzluk veriyor ki ? Suanda kabızlık ve ishal gibi bi sıkıntısı yok gibi ama bilemedim sanci mi yapti ki

Mama gaz yapıyor canım. Ben similac a geçtim daha iyi, fazla gaz yapmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…