2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
İçi değil de dış paket yeşil canım etiketler sarı renk ordan da anlayabilirsin bi de mavi dolgu yok içinde.Beyaz paketler iyi yeşil paketler çok kötü.
Nasil ya benim dedigim ici mavili yesilli 1 ve 2 numara. 3 numara ise beyaz dur bak fotolarini cekeyim birazdan

Kızlar soldan sağa sırasıyla premium care (1-2-3) cidden 3 numaranın ici bir tek beyaz. 1 numarada yapismanin disinda bir problem yoktu. Ta ki 2 numaraya gecinceye kadar hep idrar kacirdi durdu 2 numara ve yine popoya yapisti. Sonra sirasiyla huggies ve aktif bebek kullandik idrari hicbiri kacirmadi ama hepsi kakayi kaciriyor maalesef kizlar. Yani Deniz nasil yapiyor bilmiyorum ama yapar yapmaz indiriyorum hemen tasiyor sanki cok sulu gibi kakasi. Her neyse durum boyle olunca ve yaz da gelince pisik olmamasi adina premium care 3 numarayi bir daha alalim dedik ve idrarini hic kacirmadi kaka yine var maalesef. Bu arada merak edenler icin soyluyorum huggiesle 3 numara premium care ayni gibi. Bir de bu mavili yesilli olanlardan almak istiyorsaniz jokerlerde buyuk koliler var ya onlardan almistik biz 1 2yi. 3numara migrostan.

Eklentiler

• Screenshot_20170511-134254.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 73
Canım çok teşekkür ederim sağol:)))

Bende onu merak ediyordum baya bi sizi kaçırdım benim ki de sadece kızardı ilk günler . Bana kabuk baglicak dökucek falan dediler hiç öyle bisi olmadi iz miz kalmadi . Bende tutmadi die çok tedirgindim kontrolde soracaktim için rahatladı iyi ki yazdın:))

Canım 1 ve 2 yi biraz daha yakından çeker misin? Sen o zaman yeni bezden memnun kalmışsın muhtemelen sarı etiketli olan pişik yapmamış sizde benim kızımın poposu taktıktan 1 saat sonra kıpkırmızı oluyodu.Emiciliği çok kötü değildi aslında ama topaklanma sorunu vardı bi de içindeki pamukların.Ama huggies almıştım 1 numara ve karşılaştırınca bu yeni prima ona göre bariz naylonumsuydu.1 ve 2 de eski paketler sanırım ama ben bugüne kadar 3 kere premium care aldım 3 bez de apayrıydı sadece ilkinden çok memnun kaldım diğer aldığım hiçbir paket onla aynı çıkmadı.Üretim tarihleri kaynaklı bezlerde farklılık var sanırım o yüzden her paket ayrı çıkıyor.Kaka kaçma bizde de var hiç olmasa bile günde bir defa en az oluyo benim kız da sulu ve gazlı yapıyo sesi duyar duymaz değiştiriyorum ama yapar yapmaz çıkmış oluyo bile.Huggies yanlardan aktif bebek belden kaçırdı sürekli.

Yapacaksa da hemen yapmazmış zaten canım, 6 ayı bulur dedi hemşire. Yani için her türlü rahat olsun :)

Biz de bugün aktif bebek 3 numaraya geçtik, 2 numara artık dar gelmeye ve çiş kaçırmaya başlamıştı çünkü. Kokusu çok güzel umarım kendisi de sıkıntı çıkarmaz, 2 den çok memnun kalmıştım çünkü.

Ben de 3 e geçtim yeni ya kokusu güzel de hani parfümlü şeyleri önermezler ya pedlerde falanda o kafama takıldı sağlıklı mı acaba diye yoğun kokuyo çünkü.

Bu marketlerde satılan alkolsüz maltanalarda süt yapıyor dimi kızlar bana biri söylemişti illa bebek mağazalarında satılanlar olmasada olur demişti . Siz hangisinden içiyorsunuz bu taisndigimiz yerde bebek mağazaları yok izmite gitmek gerek orasida uzak şokta falan var onlardan alsak olurmu .

Benim eşim migrostan alıyor canım.Ülker maltana ananaslı içiyorum ben faydası oldu gibi sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…