2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlar yuzustu yatirmaya riskli diyoruz ama sirtustudr bana riskli geliyo. Bugun anakucaginda uyuttum sirtustu. Geldigimde ellerini oynatmis battaniyesi yuzune gelmisti. Gece ayni seyi yapsa aglamasa napardim... yuzustu yattinda ellerini cok fazla oynatamiyor bari. Bu uyku olayi beni cok stres yapti iyice. Dun gece saat basi kalkip nefesini dinledim. Cocugum uyanmadi ama ben mahvoldum kis olsa uyku tulumu giydirelim dicem ama bu sicakta o da olmaz.

KıZlar salı günü 2.ay aşısı olduk eve 3 gün yıkama dedi şimdi cuma mı yıkamalıyım bebişi cumartesimi ?
Bize 1 gün yıkamayın dendi.
Canım çok stres yapıyosun sakin ol biraz :) koltuk altına kadar ört zaten kolları battaniyenin üstünde olsun.

kolları mutlaka örtünün üstünde olmalı, o zaman çekemez yüzüne.ben öyle yapıyorum canım..

Kızlar merhaba Ben de Mart annesiyim sizi Sessizden takip ediyordum Ama Muskat ile ilgili yazdıklarınız dikkatimi çekti ben de İnternetten araştırdım muskatın bir uyuşturucu olduğunu bebeği o yüzden sakinleştirdigini öğrendim O yüzden kullanmadım size de söylemek istiyorum Lütfen iyi araştırın muskatın zararları yazın birçok yazı geliyor

Benimde göbeğimde cok var doğumdan çıktım komple çatladım baldırlarım falan kırmızı kırmızı . Göbek çizgimde gitmedi cook çirkin hissediyorum (
Bana doktorum 2 ay sonra kontrole cagirdiginda contractubex isimli bir krem verdi hem sezeryan cizgine hem de çatlaklarına sur dedi canim sende kullan istersen

Kizlar haftaya 2. ay asimiz var internetten atesolcer alacam oneriniz var mi hemen siparis etmek istiyorum haftaya ancak elime ulasir

Belki kullanım miktarıyla ilgilidir kızımda uyuşukluk uyku hali yapmadı uykusunda bir değişiklik olmadi ama gazını çok rahat çıkarmaya başladı dikkatli kullanmak lazım tabi

Biz De hipp ile başladık ama son zamanlarda çok kusmaya ve gaz çıkarmaya başladı. Similac aldım kusma da olmadı gazı da çok azaldı. Gerçi mamayı çok azalttık ondan da olabilir.
Bence hipp iyi similac hiç bilmiyorum ama sma çok kötü yaptı . Demek herkeste farklı tepki yapıyor bide aynen cnm mamayı azalttigindanda gaz azalmıştır . Nekarda en iyi markayı versen mama gaz yapıyor tok tutuyor.
Bana doktorum 2 ay sonra kontrole cagirdiginda contractubex isimli bir krem verdi hem sezeryan cizgine hem de çatlaklarına sur dedi canim sende kullan istersen
Olur gerçekten çok iyi olur fiyati nekadardi cnm hatirliyomusun

2.ayı aşısında ateşlenenlerde ne zaman çıkmaya başladı kızlar? Bizde henüz bir şey yokta, gece saatte bir bakayım ama yine de dimi?

Ne kadar sıklıkla ve ne ölçüde veriyorsun mamayı? Ben de mama destekli gidiyorum. Doktor aldığı kadar ver dedi ama değişiyor her seferinde.
Benimde degisiyor bi türlü oturtamadım bende sürekli istediğinde veriyorum ama 1 saatte 60 cc içiyor . 3 saat toplarsam 150 160 cc ediyor . az yiyor sık sık içiyor . Bence böyle daha iyi az ver sk sk ver bana gore daha rahat oluyor . Birden verince çok rahatsız oluyor kusuyor . Gece 5 6 saat uyuyor ondada 90 cc içiyor hemen geri uyuyor 2saat sonra tekrar kalkıyor 90 bidaha içiyor 8 den sonra akşama kadar bölük bölük uyuyor kalkiyor :)) senin nasıl cnm düzen

Evet canım aynen öyle 3 u bir oldu bizim yani benim ve bı çoğumuzun :)

Ateşi temassızla alından ölçmek yeterli olur mu kızlar?

Yeterliymis canım. Ben doktoruma sordum daha doğrusu o bana nereden olceceksin dedi alından dedim. Kol altı da var ölçmeye gerek var mı dedim, sence Toprak durur mu dedi nereden ölçtüğun önemli değil alından olceceksen 38 üstü olursa ilaç ver dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…