2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Geçmiş olsun inşallah önemli bisi yoktur niye kan aldılar ? Bi belirti yada rahatsızlığı oldudamı anladılar e oluyomuş peki yüksek olursa eksikliğini biliyoruz hep fazlalığını duymamıstım

Hmm şehir neresi merak ettim :) anladım canım olsun biraz dinlen sende gerçi gelen giden hep sana bakıyodur şimdi zaten bende direk annene geç demedim ayıp olur tabi ama biraz erkene çek bari çocukta kalabalıkta rahat etmez canını sıkma geçici bişeymiş senin yaşadıklarını hep aynı evde kalıp yaşayan çok bak ayrı yaşıyorsun nasılsa dinlenmeye bak

Cnm bnm kizim gecen hafta 2 gun araliksiz uyumadigini bilirim surekli gazi olmadigi halde agliyordu snradan anladimki aksamlari yoruluyor ve gucsuz dusup emiyor ama cabuk yorulup 2 dk uyuyor geri aglamya devam ediyordu snradan anladimki doymuyor o yuzden aksamlari sagip 120 cc verdim kizim uyudgu zaman 4-5 saat uyumaya basladi
Gazida yoksa baska bir yeri agrimiyorsa tam doymuyor olabilir

Ben de okudum onları özellikle fazlasının halüsinasyon tarzı etkiler yaptığı falan yazıyordu

Benimki de yapıyo onu kafasını öne atarak kalkmaya çalışıyo gibi zorluyo kendini kalkıp napacaksa :))
Biranın tadını bilmiyorum ama maltana ananaslı güzel bence hiç öyle kötü bir tad gelmedi bana severek içiyorum hatta alırsanız ananaslı alın bence.

Canım doymuyor olabilir doyduğundan emin misin? Çünkü önceden yoksa bu aylarda gaz pek başlamaz artık altı da temiz diyosun bu durumda doymama durumu öne çıkıyor memeyi istiyo mu dene bakalım

Bana 3 gün yok dedi herkes
Anada 3 gün yo
Marketlerde mı satıliyo acaba nettenmi aldınız

Kızlar bişeye takıldım bizim ikinci ay asisinda 2 bacak 1 koldan aşı oldu. 3. Ay da verem için geleceksin dedi. Peki bu koldan vurduğu verem değilmiydi?
3. Ayda aşı yok ki. 2. Ayda koldan vurduğu verem evet BCG aşısı yani.Ne saçmalamış acaba sizin hemşire :/

Biz oglen olmustuk aksamustu hafif yukseldi ustunu cikardim dususe gecmisti.. yinede gece cikar farketmem diye ilac verip uyutmustum.

Maalesef bizdede durumlar ayni

Ben de alarm kurayım bari, öyle takip edeyim madem. Belli olmuyor heralde pek.

Kızlar bişeye takıldım bizim ikinci ay asisinda 2 bacak 1 koldan aşı oldu. 3. Ay da verem için geleceksin dedi. Peki bu koldan vurduğu verem değilmiydi?

Veremdir o canım. Bir yanlışlık olmalı, 3.ayda sağlık ocağında aşısı da yok sen onu bir sor yine.

Maşallah de annesi ne güzel erken harekentlencek o belli biz daha 2 aylık olmadık bile öyle hareketlerimiz yok ama 3 yaşında oğlum var oda dediğin gibiydi şimdi tutamınız çocuğu fazla hareketli :))

Bizimki 2 gündür her uykusu geldiğinde acı acı ağlıyo
Migrostan alıyor eşim
Hmmm saol canım bizde alalim

Biz 60 günlüğüz canım aynı durumdayız. Bizim anneler de emeklemeden kosacaknbu diyorlar

Kızlar süt arttırmak için dünden beri maya+şu+pekmez içiyorum bayağı faydasını gördüm. Dünden beri emdikten sonra 1 saat içinde tekrar dolu dolu oluyor Goguslerim 2 gunde sadece 1 defa 60 cc mama verdim, o da dün gece :))
Sütü az olup arttırmak isteyen varsa tavsiye ediyorum, mutlaka 2 gün deneyin en azından. Tadı kotu ama belirteyim .

Maraş canım :) çok şükür ayriyiz da çocuk huzursuz olunca benim de huzurum kaçtı .Bi an önce evime yerleşmek istiyorum.dedigin gibi aynı evde yaşayanlarin allah yardımcısı olsun

Ss35 Canım 6-8. Haftalar gazın en çok olduğu zamanlarmış çıkarsa da bağırsaklarında birikmiş olabilir aksamlari daha çok huzursuz eder benim kız da bir kere cildirircasina ağlıyordu röntgen çekildi meğerse çıkardığı kadar iceridede gaz varmış gözümle gormesem inanmazdım:) velhasıl kelam bence özellikle aksamlari huzursuz oluyorsa sebebi gazdır

Y YsfKvsr çok geçmiş olsun, kıyamam kuzuya.bu vitamin fazlalığı ne oluyormuş ki?zararı neymiş acilen götürün ddile?Allah şifa versin.
Sağol canım Allah razı olsun.. d vitamini doğduğunda düşüktü d vitamini baslamdik ama iki aylık olunca tahlil yaptırin ona göre başlayın dediler biz de öyle yaptık ekstra kalsiyuma da bakıldı d vitamini ve kalsiyum yüksek çıktı. Yarını bile bekleme hemen araştırmaya götürün dediler.getirdik .Burda da tahlil yapıldı referans aralığında çıktı .Ama doktor da bu saatte niye getirdiniz diye şaşırdı .Yüksek ama acillik bişey değil dedi.biz de endişe Edip getirdik. Yarın da endokrine gidecez bakalım o ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…