2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar ben biagoia ve nurse harvesy veriyordum ikisini bir biagoia yı iki haftadır vermiyorum bitti almadim harvesy le devam ediyorum gazimiz çok azaldı artık surup çok etkili geldi 8 saatte bir veriyorum alarm kurdum hep aynı saatte veriyorum . Çok iyi geldi ıkınma yok denecek kadar az .birazda biz büyüdük sanırım 3 aylik olduk sayılır bitek Gazını çıkarcagi zaman birazcık mırıldanıyor azcık ağlıyor ondada peşine patır patır çıkarıyor :)) şırıngası var kendine ait 6.7 kg kadar cekiyorum oda bir çay kaşığı ediyor sanırım

Kizlar haftaya 2. ay asimiz var internetten atesolcer alacam oneriniz var mi hemen siparis etmek istiyorum haftaya ancak elime ulasir

Canım ben çok araştırdım , hem ucuz hem güvenilir medilife diye bir alet aldım. Memnunum 80 TL fiyatı. Çok para vermeye gerek yok bence hepsi aynı.

Bence de hipp iyi oyüzden onunla başladım , kusma çok olunca değiştirdim. Gıda mühendisi arkadasim similac önerdi. İçinde nişasta yokmuş. Hipp TE varmış ve misirmi pirinçli ne nişastası olduğu yazmiyormus. İkisi iyi yani kısacası :)) etki-tepki ye göre değişiyor değerlendirmek lazım.

Ben de ikisi ile beraber ölçüyorum. Koltuk altı 36.9 ile 37.0 arası gidiyor büyük mücadelelerle ölçüyorum :) alından da 36.7 hep. Çıkmadı hiç çok şükür ama gece çıkar mı acep.

Ben de ikisi ile beraber ölçüyorum. Koltuk altı 36.9 ile 37.0 arası gidiyor büyük mücadelelerle ölçüyorum :) alından da 36.7 hep. Çıkmadı hiç çok şükür ama gece çıkar mı acep.

Çıkmaz çıkmaz iyi düşünelim iyi olsun :)

Öyle değerlendirmeden bilemiyoruz bizimkine iyi gelen başkasına gelmiyor :)

Kızlar bebeğiniz elinden turtuğunuzda kendini kaldırmaya çalışıyormu benimki yapıyordu şimdi de kendi tek kaşkmaya çalışıyor kafasını öne doğru iyip kalkmaya uşraşıyo benimki yürümeden koşacak herhalde bunarada 73 günlüğüz

Kızlar oğlumu akşamları yatırmak işkence haline geldi artık çok ağlıyor özellikle akşamları yapıyor bunu anlamıyorum gündüz bu kadar ağlamıyor bebeği benim gibi olan var mı? Bu nu alışkAnlık haline getirdi artık.

Ben ilk 1 ay gece 5lere kadar çektim zırzır hiç susmadan ağlıyordu ama seninki şimdi ağlamaya başladıysa bi sıkıntısı vardır gazı vardır ağlıyo diye emdiriyorsan çok içtiği için karnı ağtıyo olabilir

Canım ben çok araştırdım , hem ucuz hem güvenilir medilife diye bir alet aldım. Memnunum 80 TL fiyatı. Çok para vermeye gerek yok bence hepsi aynı.
Tmm cnm onada bakayim sagol
Yorumlara baktimda temassizlar tam dogru sonuc vermiyormus
bnde oyle uygun bir seyler dusunuyorum birde eczanelerden koltukaalti icin alirim ikisiyle olctugum zaman bir sknti olacagini dusunmuyrm

Can'ım benim ki 43 günlük oldu gazınıda çıkarıyor kesin bir yeri ağrıyor anlamıyorum özellikle akşamları yatmadan önce sürekli ağlıyor fıtık olucak diye korkuyorum. Bu gece yine nöbet var.

2.ayı aşısında ateşlenenlerde ne zaman çıkmaya başladı kızlar? Bizde henüz bir şey yokta, gece saatte bir bakayım ama yine de dimi?
Biz oglen olmustuk aksamustu hafif yukseldi ustunu cikardim dususe gecmisti.. yinede gece cikar farketmem diye ilac verip uyutmustum.
Maalesef bizdede durumlar ayni

Kızlar bişeye takıldım bizim ikinci ay asisinda 2 bacak 1 koldan aşı oldu. 3. Ay da verem için geleceksin dedi. Peki bu koldan vurduğu verem değilmiydi?

narin333
Maltana iciyorum. Tadi da biraya seftali sikip oda sicakliginda bekletip gazini kacirdiginizi dusunun:) cok kotu yani
Çok Açık ve net olmuş :)) Bugün düşündüm alsammı tadı nasıldır falan diye demekki böyleymiş bakalım bu aynı kontrolde gene az aldıysa bebeğim aĺirım napalim çıkın falan içcen şimdilik yetiyo şükür ama saymıyorum artık okadar olmuyo gün içind e anca yetiyo difrizdede 7 paket falan vardı onlarda bitti

Hergun ayni saatlerdeyse gaz oluyor canim. Doktora gittim heryerine bakti bswy yok gazdir dedi. 1 haftadr biogaila kullaniyorum bi tik azaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…