2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Allahım bu hemşire salak mi ya 2 kere mi verem vuracak. 3. Ay da vuracağı veremse şimdi vurduğu ne ? Şimdi vurduğu veremse o zaman ne vuracak

Kizlar esim ben yaklasmasam bana hic yaklasmiyor ilk zamanlar agrim olur diye korkuyor heralde diyordum ama hala ayni
Yavastn sinir olmaya basladim kanka gibi takiliyoruz
Tmm anne oldum ama hala kadinim yani

Kizlar esim ben yaklasmasam bana hic yaklasmiyor ilk zamanlar agrim olur diye korkuyor heralde diyordum ama hala ayni
Yavastn sinir olmaya basladim kanka gibi takiliyoruz
Tmm anne oldum ama hala kadinim yani

ilk doğumlarda genelde aynı sorun yaşanıyor.erkek, anne modeline alışıyor ve yaklaşamıyor.birde uzun bir süreayrı kalındığı için eski düzene dönmek zaman alıyor.endişelenme canım, birkaç aya kadar eski düzeninize dönersiniz.

Cnm oncelıkle cok gecmiş olsun,inşallah çıkmaz.ndn kan tahlılı verdınz bizden hiç istenmedi..

Ben genelde akşamları veriyorum. 90-120 arası içiyor.

Ölçülerini nasıl yaptın? Ne sıklıkla tükettin? Bana da söyle ne olur :)

Öncelikle maşaallah, hep böyle devam eder umarım :))
Ne kadar ölçülerde koyup, ne sıklıkla içtün canım?

90 lira civarıydi

Ben genelde akşamları veriyorum. 90-120 arası içiyor.

Ölçülerini nasıl yaptın? Ne sıklıkla tükettin? Bana da söyle ne olur :)

Canım 1 su bardağı su + 1 çay kaşığı toz maya+ 1 tatlı kaşığı pekmez i karıştır iç. günde 3-4 defa :) tadı berbat ama gerçekten işe yarıyor. İnşallah sende fayda görürsün :)

Öncelikle maşaallah, hep böyle devam eder umarım :))
Ne kadar ölçülerde koyup, ne sıklıkla içtün canım?

1 su bardağı su + 1 çay kaşığı toz maya+ 1 tatlı kaşığı pekmez i karıştır iç. günde 3-4 defa..
Bu arada biz geceyi sorunsuz atlattık şükür. Sizin nasıl geçti? Ateş filan oldu mı?

inan çıkardığından fazlası içerde oluyor eğer gazı çıkıyorsa gazdır cnm gün içinde de ağlasa bir yeri ağrıyo derim ama akşam olunca ya gaz ya açlık geliyor biz tam 43 den sonra düzelmeye başladık inşAllah senin bebeğinin de ağlamaları azalır

Ben de okudum onları özellikle fazlasının halüsinasyon tarzı etkiler yaptığı falan yazıyordu
rezene zararları yaz DNA ya kadar bozuyor onun yanında halisünayon baya basit kaçıyo cnm üstekilte o 6,7 gr verirsen olan bi etki biz mg değerinde veriyoruz eskiden yarım düzine sığırla 1 tane muskat takas edilirmiş çok şifalı birşey

ay bende deneyeyim yetiyor ama biraz artsın stok yapayım istiyorum benim oğlanın huyu suyu belli olmuyor. Ölçüleri ne cnm birde instant mı maya

Canım bi idrar tahlili yaptır enfeksiyon falan olabilir en azındna kafan rahatlar yoksa bile

Tamam canım çok sağol.

Olmadı bizde de çok şükür. Ne huzursuzluk yaptı ne ateş. Hatta dün keyfi normal günlere göre daha yerindeydi valla. 1 haftadır korka korka bekliyordum, bitti gitti :)

Maşallah de annesi ne güzel erken harekentlencek o belli biz daha 2 aylık olmadık bile öyle hareketlerimiz yok ama 3 yaşında oğlum var oda dediğin gibiydi şimdi tutamınız çocuğu fazla hareketli :))
Deme yaaa :) diyom bu oğlan canıma okucak şimdi böyleyse büyüyünce düşünemiyorum:))

Şimdiki bebekler çokfena yaa:)

Benim kızda 78 günlük yatmayı sevmiyor illa dik duracak.. anneannesi hoplamak alıştırdı kızı hoplamak için ayağına basıp hoplamak çalışıyor kendi kendine kucagindayken yahu yapma kızım daha Küçüksun dedim yok kendini 6aylik sanıyor bide hiç uyumuyor etrafa bakınıyor maşallah.
Ben mı? İş ev es çocuk dörtgenle geçiyor günüm çok da yoruluyorum her sabah 5 te süt sagiyorum yarım gün çalışıyorum 12:30-1 de evdeyim bugün çok dopdoluyim kv günü var bide akşam abimin nişanı olcak of ya off bı kerem dinlenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…