2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Valla son çarem bu. Bu da olmazsa koyvericem artık :)

Aynen bnde sasirmistim anne karnindayken olabiliyormus hatta kuzenime doktor demiski hamileyken cok mu armut yedin demis kuzenimde surekli armuta aserirmis cok yemis ne kadar mantikli bilmiyorum
Bana biraz tuhaf gelmisti
Allah allah cok enteresan

Aynen ya 4 gün hic birsey yiyemedigimi biliyorum nasil o kadar midem bulanıyordu ki diyorum simdi :) ama yüz üstü uyumayi cok özlemisim :)

Benim kız emerken uyuyor. Ama tamamen dalmıyor. Hem emiyor hem uyuyor. Acaba o yüzden mi sonra uyuttuğumda kısa sürüyor gündüz uykusu? Ne dersiniz?

Benim kız emerken uyuyor. Ama tamamen dalmıyor. Hem emiyor hem uyuyor. Acaba o yüzden mi sonra uyuttuğumda kısa sürüyor gündüz uykusu? Ne dersiniz?
Benim oğluş eğer doymuşsa gazı yoksa emzirince daha güzel uyuyo sallamaktansa yada emzik emince

Allah allah cok enteresan

Aynen ya 4 gün hic birsey yiyemedigimi biliyorum nasil o kadar midem bulanıyordu ki diyorum simdi :) ama yüz üstü uyumayi cok özlemisim :)
Bende yüz üstü uyumayı çok özledim gogsumum üstüne yatamıyorum ya ne zaman yüz üstü uyucam kıyana ceviremem dikişlerim çok sızlıyor ilkinde bu kadar çekmedim ikincisinde sezaryenle olunca çok zorlanıyorum çok zor

Kizlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum simdi bizim mamaya zorla baslama olayimizi biliyorsunuz dr günde 3 defa 90 cc vermemi söyledi.1 emzir 1 mama ver 1 emzir bir mama ver dedi ama ben öyle yapinca cocuk tamam yiyor mamayi ama meme krizi tutuyor bende ilk basta emzirip sonra mama teklif ediyorum bu sefer yemiyor bu doydugu anlamina gelmiyor mu ? Ac olunca yiyor doktorn dedigi gibi yapinca yani.ama emzirip üstüne mama verince yemiyor ee bende doymus ki yemiyor diyorum ısrar edince de 2 yudum alip sonra fışkırır tarzda kusuyor bu durumda mamada ısrarcı olmanin gereksiz oldugu düşüncesindeyim siz olsaniz naparsiniz ? Doktorun dedigi gibi mi yaparsiniz yoksa yaptığım gibi önce emzirip sonra mi mama teklif edersiniz ?zaten mama gazdan maf etti çocuğu

Yaaa benimde daha ikinci olmadan hep onu düşünüyorum ilkinde tamam sezaryan agrisi yasadim ama ya ikincide nasil olacak ayni yerden yeniden acilacak karnim o zaman daha cok acimayacak mi canm diyorum ve fazlasiyla korkuyorum valla sezaryanlilarn isi bu konuda cok ama cok zor

Benim oğluş eğer doymuşsa gazı yoksa emzirince daha güzel uyuyo sallamaktansa yada emzik emince
Emziremenin yerine mama versen sütün azalır emdikten sonra verince kusuyor bence sen başka bi doktora da danış bence doyuyor bebeğin cnm ben bi akşam sütüm yetmedi çok kısa emdi aç filan diye dolaptan sütümü çıkarıp verdim ama bi baktım benimki balon gibi şişti ağzının kenarından süt geldi tamamınıda içmedi demekki doymuştu. Kilo alımını soracak olursan çocuk bir toparlayıp 1 gecede verir benimkide 1 kilo aldı ancak bu ay

Hah aynen öyle canm emzirmem ne kadar az olursa sütümde o kadar azalacak düşüncesindeyim çünkü hep deniyor ya bebek emdikce süt cogaliyor diye. Çocuk emince bu defada mama yemiyor ama gel gör ki kilo alimi az diye dr ısrarla mama ver diyor bi dr a gittim oda kilosunu az buldugu için bu çocuğa niye mama vermiyosunuz dedi sanirim 1 dr a daha danismaliyim

ben seni Subat annelerinden hatirliyorum ha dogurdum ha doguracagim diyordun. Ben sizi okurken 11 Subatta doguruverdim cogumuz Subat annesiyiz burada

En az 5 yıl geçmesi lazım tamamen toparlayabilmesi için. Ben 10ay içinde hamile kaldım o yüzden üçüncusunu düşünemiyorum. 5-6 yıl düşünmüyorum..
Ha geçen gün kaynanam adet olman lazım dedi ben hala adet olamadım kızlar. emzirirken adet olan varmı??
Hamilelik şüphesi yaşadım negatif çıkınca rahatladım.. Allah korusun su an dusunmemiyorum

Bende olmadım daha adet emzirenlerin 1 sene kadar olmamasi normalmis

Her zaman önce emzirip sonra mama teklif etmelisin canım sonra seni bırakır. Ben yaşadım bunu. 1 öğün emzirip öbür öğün göğsüm yumuşak diye boş sanıp direk mama veriyordum. Sonra mememi reddetmeye başladı o zaman aklım başıma geldi. Baktım boş gibi görünen memede süt var. Zorla bağırta bağırta emzirerek tekrar memeye alıştırdim. Şimdi sadece gece veriyorum ki dün onu da vermedim sütümde arttı. Bazen emziriyorum ama doymadigini düşününce 30 cc yapıyorum açsa içiyor toksa ağzını açmıyor. Yani seninki de icmiyorsa, ve emdikten sonra uyuyorsa toktur.

Bebeğin kilosu çok mu düşük? Neden ısrarla mama diyor doktorun? Bizim doktor 700 gr ve üzeri normal diyor kilo alımına. Senin özel bir durumun mı var? Düşük kilolu mu doğdu? @minnakkaguya nin bebeği de çok düşük kilolu doğdu ama bildiğim kadarıyla sadece emziriyor ve sıkıntı yok. Tek meme ver bence 1 hafta sonra sağlık ocağında tarttir eğer çok az kilo aldıysa doktorun dediğini yap.

Canım kaç günlük bebeğin ve boy/kilo kaç sakıncası yoksa yazar mısın? Tabii 2 doktor da aynı şeyi söylüyorsa dinlemekte fayda var. Mama verdiğin öğün sağ sütünü o zaman azalması bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…