2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Ben mama verirken emzirip verirdim üstüne hep canım. Bazen içerdi, bazen sadece ağzında tutar katiyen içmezdi, o zaman doymuş diye sevinirdim. Bence senin oğlun da doyuyor ki ondan içmiyor. Mamayı istemese, hiç emmediği zaman da öğürür almaz, tamamen doyması ile alakalı. İçinden geldiği gibi yap bence :)

Genelde doktorlar emzir ustune mama ver diyorlar ki bos kalan kisim dolsun. Demekki dotuyor bebisin. Toparlamasi adina yarim saat 1 saat sonra az bi mama verip diger ogunde yine emzirirdim ben.

Emziren annelere soruyorum adet gören varmı?
Bende henüz gormedim. Hatta bugun annemle konustuk. Sut korur diye bisey yok evet ama adet olmadigin surece hamile kalmassin korkma dedi

Insallah gecici bir seydir cnm daha 2 yillik evliyiz 1 yili hamilelik dogumla gecti zaten
Simdiden bu kadar uzaklasmasi cok tuhafima gitmeye basladi

Cnm biraz sacma bir soru olabilir ama bu maya dedigin tam olarak ne oluyor hamurlara katilan maya tozu mu

Emziren annelere soruyorum adet gören varmı?
Bn oldum cnm 4 gun surdu

Kızlar oğlumun gözü çapaklandı 3 gündür geçmedi kendi sütümle temizliyorum ama yine de aynı fizyolojik serum var onu kullanan var mı gözde Nasıl uyguluyorsunuz direk göz kapağına döküp mü temizliyorsunuz? Kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim

Bence adet görmemeye güvenme canım. Benim kanamam bitmedi diye doktora gittiğimde yumurtlamistim , doktora olurmu böyle birşey dedim. Hiç adet olmayan kadınlar da bile yumurtlama olabiliyormus.

Pakmaya canım hamur mayası.

Anm 3300 dogdu ama 10.gün tartildiginda 3kilo geldi sonra 20 günde 700 gr aldi tabi 3 cm mi ne boyu uzamis yani 1 aylik kontrol de 3700 geldi 2.ay kontrolde de 4 cm uzadigini 800 gr aldigini gördük iste dr o yüzden mama verelim süt yetersiz dedi :/

Bende öyle deneyeym bakalm sağol canım

Bu erkekleri anlamak cok zor sonumuz hayrolsun
Amin :/

Ben de senin yaptığın gibi yaparim canım niye süt varken mamayla doysun ki sütten sonra mamayı içmiyorsa bencede doymustur

Benimde 2. Sezeryan ilkinden bir farkı yoktu canim bünyeyle ilgili sanırım aynı yerden 2 kere kesildi ama çok şükür ağrı sizi bir şey yok kesilmemiş gibiyim

Yok canım ya öyle bir şey yok 1 sene bile olmayabilirsin kv unutmuş herhalde bu işleri:)) adet olmayınca hamile kalınmaz diye bir şey de yok tabi tedbirli olmak lazım

Bana dr direkt göz damlası vermişti canım

esmerm91 kızlara katılıyorum.doymasa mamayı içerdi.bence de memeye ağırlık vermeye devam et.kilosuna bakılınca 3300 doğmuş, ay sonu 3700 .ilk ay kilo alımı çok azmış evet ama çok da kilo kaybetmiş.kızım 180 gr.vermişti. 2.ay toparlamış ama.bence doktorlar ilk aya takılmışlar, 2.ay da çokk yüksek olmayınca mama verdirmişler ki 2.ay iyi almış.sen memeyi saat başı ver, ardından da mamayı teklif et.gör bak hem sütün artıcak, hem bebeğin memeyi bırakmıycak, hem de Allah ın izniyle toparlanıcak...anne sütü mucizedir, kilolu olması da sağlık göstergesi değildir.sınırın altına inmesin yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…