- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.461
Genede iyi kötü faydaları olur canım aynı şehirde ne güzel napalim idare edicez biraz büyünseler rahatlicamI isimx allah kolaylk wrsin canm 2 cocuk iice zor ben annemle aynı şehirdeym ama annem her zaman gelemio okuyan kardeşim war ablam taşınıo ona yardıma gtti haftada bigün anca gelio kv de eltm doğum yapcak son zamanları cok kötü o da ağrıları war 2 yaşnda bi coxugu wqr die oraya gidio ben kaldm yalnz :)
Üzülmemek eldemi bazen bu eşlerin yatacak yeri yok diyorum bizimkide pazardan beri kızı kucağına almıyor ikimizin arasındaki kayda değer olmayan sorunu çocuklara yansıtıyor ya sinirden kuduruyorum ya 2 aylık bebek ssenin tribinden ne anlar oda anlıyormuşcasına babasının gözlerinin içine bakıyorda adamda tık yokcanım, 2 ay ayda 1200 civarı alıp 10 cm uzayan kızım bu ay 550 gr almış ve 1.5 cm uzamış.buna rağmen doktoru ASLA mama verme dedi.üzüldüm ben ama...eşimle ve ailesiyle sorun yaşadım.sıkıntıdan uçuk çıkardım.uçuk çıkardığım için çoookkk korktum.yemeden kesildim.su bile içemedim ve sonuç sütüm çok azalmış.demekki neymiş, emziren anneler üzülmemeliymiş.
Kesinlikle..moral = anne sütü resmen. Seninki aylik mi 1200 almisti ? Ya bi önceki doktor o kadar mama icin israr etti ki inan cok zor oldu mamaya başlamak ve insn stresten de sütüm azaladi.mamaya gectik tabi ondan da sütüm azaldi.göz göre göre sütüm azaldi mama baskisi yüzünden :/canım, 2 ay ayda 1200 civarı alıp 10 cm uzayan kızım bu ay 550 gr almış ve 1.5 cm uzamış.buna rağmen doktoru ASLA mama verme dedi.üzüldüm ben ama...eşimle ve ailesiyle sorun yaşadım.sıkıntıdan uçuk çıkardım.uçuk çıkardığım için çoookkk korktum.yemeden kesildim.su bile içemedim ve sonuç sütüm çok azalmış.demekki neymiş, emziren anneler üzülmemeliymiş.
Ohh cok şükür darisi bize bizde p.tesi cekinecegiz nasipseKalça ultrasonumuzu da çok şükür sorunsuz atlattık, darısı diğer kontrollere
Doğrudur canım çok mesaj oluyor unutuyorum valla aktif bebek iyi ama süreklibelden kaka kaçırıyor bizde ondan yeni arayışlara girdim.Evet ya mama cok gaz yapiyor malesef
Can bebe popoya yapışıyor ben napicam demistimde sende prima aktif bebek al demistn öylelik onunla yoluma devam etmistim :)
Evet canm dr bayandi zaten randevu alipta gittigimizden hic beklemedik diyebilirim gayet sakindi zaten hastane.kalca usg icin p.tesiye gün aldik çünkü cuma esim sehir disinda.bizdede gün hesabi olarak baktı kilo normal araliklarda almış niye mama baslattilar ki felan dedi kesin mamayi dedi.
Ama tabi mamaya baslayali benim süt azaldi sanki yada psikolojim bozuldu iyice artk cocuk mama yemezse doymayacak gibi geliyor nedense
Bence geç canım ben 5 kg a yaklaşırken geçtim valla çünkü bizde de iz yapıyordu bacaklarda falanArkadaşlar ben de bunu soracaktım. Bebeğim 74 günlük. Bi süredir 2 numara prima kullanıyoduk annem 3 büyük olur diyor ama bacaklarda iz yapıyor. Yine annem sıkı bağlıyoruz kucakta tutuyoruz ondan iz oluyordur belki diyor. Ne dersiniz 3 denesem mi ? Bebişim 5200 gr en son..
Üzülmemek eldemi bazen bu eşlerin yatacak yeri yok diyorum bizimkide pazardan beri kızı kucağına almıyor ikimizin arasındaki kayda değer olmayan sorunu çocuklara yansıtıyor ya sinirden kuduruyorum ya 2 aylık bebek ssenin tribinden ne anlar oda anlıyormuşcasına babasının gözlerinin içine bakıyorda adamda tık yok
Kesinlikle..moral = anne sütü resmen. Seninki aylik mi 1200 almisti ? Ya bi önceki doktor o kadar mama icin israr etti ki inan cok zor oldu mamaya başlamak ve insn stresten de sütüm azaladi.mamaya gectik tabi ondan da sütüm azaldi.göz göre göre sütüm azaldi mama baskisi yüzünden :/
evet 1200 ilk ay, 1250 2. ay, 550 3 ay...şaka gibi...ama yine de anne sütüne devam, mamaya hayır.
cnm ben 4800 ken pişik ve izden dolayı 3 e geçtim şuan kullanamadığım bezlerde var elimde 2 no. 3 nunaraya geç bence hiç büyük gelmiyor çok rahat ediyo bebiş
Canım ben 5 kiloyken geçtim, çok rahat oluyor, çok da rahat ediyor iz falan yapmıyor.
bazı bebekler uzanarak emmeye alışıyorlarmış seninki Dr alışmış belli anne sütü alsında gerisi önemli değilEwt benm kızımda bazen reddedio bazen icio yıkadm smdi sakinlestirdim öle emziriorm dısarı cktfmzda asla emmio uzanarak emmek istio kuxakta istemiyo 2 yıl ücretsz izin hakkm war maddi durumda zorlanmazsak hepsini kullanmak istiorm en kötü ihtimalle 1 yaş diorm bakalm hayırlısı
hiç sorma 2 gün barıştık tekrar girdik birbirimize sıpa yüzünden küsüz geneÜzülmemek eldemi bazen bu eşlerin yatacak yeri yok diyorum bizimkide pazardan beri kızı kucağına almıyor ikimizin arasındaki kayda değer olmayan sorunu çocuklara yansıtıyor ya sinirden kuduruyorum ya 2 aylık bebek ssenin tribinden ne anlar oda anlıyormuşcasına babasının gözlerinin içine bakıyorda adamda tık yok
Kesinlikle..moral = anne sütü resmen. Seninki aylik mi 1200 almisti ? Ya bi önceki doktor o kadar mama icin israr etti ki inan cok zor oldu mamaya başlamak ve insn stresten de sütüm azaladi.mamaya gectik tabi ondan da sütüm azaldi.göz göre göre sütüm azaldi mama baskisi yüzünden :/
Ohh cok şükür darisi bize bizde p.tesi cekinecegiz nasipse
Hayy bu kocalar kafayı mı yiyyor eşi lohusayken yaaaÜzülmemek eldemi bazen bu eşlerin yatacak yeri yok diyorum bizimkide pazardan beri kızı kucağına almıyor ikimizin arasındaki kayda değer olmayan sorunu çocuklara yansıtıyor ya sinirden kuduruyorum ya 2 aylık bebek ssenin tribinden ne anlar oda anlıyormuşcasına babasının gözlerinin içine bakıyorda adamda tık yok
Yiyolar yiyolar canım kendileri kafayı yiyoda seninde ömrünü yiyoHayy bu kocalar kafayı mı yiyyor eşi lohusayken yaaa
Allah sabır versin ne diyimYiyolar yiyolar canım kendileri kafayı yiyoda seninde ömrünü yiyo
Yaaa bugün yavrumla gözlerimiz çakıştı ilk defaLifeandFeel aynen yaaa cok tatlılar /) allahımza bn sükr rabbm isteyen herkese wersin zor ama cok güzel annelik
Rabbimden sabır değil kolaylık istiyorum çünkü sabır istedikçe ona göre de sıkıntın oluyor rabbim işlerimizde kolaylık ihsan eyle onuda benide geçim ehli eyleAllah sabır versin ne diyim
Evet,doğru şekli bu duanın..Allah kolaylaştırsınRabbimden sabır değil kolaylık istiyorum çünkü sabır istedikçe ona göre de sıkıntın oluyor rabbim işlerimizde kolaylık ihsan eyle onuda benide geçim ehli eyle
Höff sorma soytarı etti beni dee. Ayakta emiyo ve zıplaya zıplaya durursam anca emiyo diğer türlü hep etrafı izliyo. E bu sefer içtiği sütler oluyo yayık ayranı içeride.. Bazen de suratıma bakıp en ufak bi sinyal bekliyor şebeklik yapmaya. Kıkır kıkır suratıma bakıyor kafayı çevirip ce ee yapar gibi çıkıyor. Hayır gülmeden de duramıyorum ki çok komikYa bu benim oğlan uykudayken daha güzel emiyor. Daha kısa sürede bitiriyor hem de. Uyanıkken resmen eli işte gözü oynaşta gibi, etrafı izlerken ağzından çıkıveriyorsonra bu böyle sürp gidiyor saftrik çokta ememiyor, hemen acıkıyor.
Haklısın ya tek bi doğru da yok işte. Ne açıdan baksan olmuyor içine sindiremiyorsun. En iyisi içgüdülerimiz.Doktor dedi canım. Sütümü yetersiz buldu ki öyle zaten. Benim sütüm geç geldi, geç çoğaldı Vs. Akşamları veriyorum mamayı vermezsem aç bırakıyorum gibi geliyor. Annelik sürekli vicdan azabı çekmek işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?