2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Genede iyi kötü faydaları olur canım aynı şehirde ne güzel napalim idare edicez biraz büyünseler rahatlicam

Üzülmemek eldemi bazen bu eşlerin yatacak yeri yok diyorum bizimkide pazardan beri kızı kucağına almıyor ikimizin arasındaki kayda değer olmayan sorunu çocuklara yansıtıyor ya sinirden kuduruyorum ya 2 aylık bebek ssenin tribinden ne anlar oda anlıyormuşcasına babasının gözlerinin içine bakıyorda adamda tık yok

Kesinlikle..moral = anne sütü resmen. Seninki aylik mi 1200 almisti ? Ya bi önceki doktor o kadar mama icin israr etti ki inan cok zor oldu mamaya başlamak ve insn stresten de sütüm azaladi.mamaya gectik tabi ondan da sütüm azaldi.göz göre göre sütüm azaldi mama baskisi yüzünden :/

Kalça ultrasonumuzu da çok şükür sorunsuz atlattık, darısı diğer kontrollere
Ohh cok şükür darisi bize bizde p.tesi cekinecegiz nasipse

Doğrudur canım çok mesaj oluyor unutuyorum valla aktif bebek iyi ama süreklibelden kaka kaçırıyor bizde ondan yeni arayışlara girdim.
Canım mamayla sütün azalır evet çünkü bebek seni daha az emmiş oluyor.O yüzden çok ilerlemeden mamayı kes derim kademeli kes bir de aç olduğunu hissedersen ver gerçekten aranıyor ya da ağlıyorsa.Bir de tomrisin emzirme notlarını oku derim :) Bayan mıydı dr bizde genç bir bayandı.
Bence geç canım ben 5 kg a yaklaşırken geçtim valla çünkü bizde de iz yapıyordu bacaklarda falan

çok haklısın canım.yaptıklarının sonucunu kendi de görüyor.uçuk çocuklarıma bulaşacak diye aklımı yitirdim nerdeyse.uçuk niye çıktı?sorunlarımızdan...hala da kokuyorum herpesin kuluçka süresi var ya...elimden geleni yaptım, napabilirim ki daha

cnm ben 4800 ken pişik ve izden dolayı 3 e geçtim şuan kullanamadığım bezlerde var elimde 2 no. 3 nunaraya geç bence hiç büyük gelmiyor çok rahat ediyo bebiş

Canım ben 5 kiloyken geçtim, çok rahat oluyor, çok da rahat ediyor iz falan yapmıyor.

Tamamdır saolun arkadaşlar elimdeki 2 leri kullanıp artık 3 alayım.

bazı bebekler uzanarak emmeye alışıyorlarmış seninki Dr alışmış belli anne sütü alsında gerisi önemli değil . Kızın için değer iznini kullanmana bol bol koklaşırsınız muheteşem birşey anne olmak bizim tarihler yakın şirinlikleri başladı yavaştan değilmi

hiç sorma 2 gün barıştık tekrar girdik birbirimize sıpa yüzünden küsüz gene

Haydi inşaallah sizin de sıkıntısı geçsin bitsin :)

Evdeki herkes erkenden yattı bugün kızım la ben kaldık uyumaya niyeti de yok gülreçelimin etrafa gülücükler saçıyor

Hayy bu kocalar kafayı mı yiyyor eşi lohusayken yaaa

Ya bu benim oğlan uykudayken daha güzel emiyor. Daha kısa sürede bitiriyor hem de. Uyanıkken resmen eli işte gözü oynaşta gibi, etrafı izlerken ağzından çıkıveriyor sonra bu böyle sürp gidiyor saftrik çokta ememiyor, hemen acıkıyor.

LifeandFeel aynen yaaa cok tatlılar /) allahımza bn sükr rabbm isteyen herkese wersin zor ama cok güzel annelik
Yaaa bugün yavrumla gözlerimiz çakıştı ilk defa eridim bittim bi de gülmeye başladı. Yeğenlerimi falan çok severdim ama kendi yavrumu sevmeye bile kıyamıyorum

Höff sorma soytarı etti beni dee. Ayakta emiyo ve zıplaya zıplaya durursam anca emiyo diğer türlü hep etrafı izliyo. E bu sefer içtiği sütler oluyo yayık ayranı içeride.. Bazen de suratıma bakıp en ufak bi sinyal bekliyor şebeklik yapmaya. Kıkır kıkır suratıma bakıyor kafayı çevirip ce ee yapar gibi çıkıyor. Hayır gülmeden de duramıyorum ki çok komik

Haklısın ya tek bi doğru da yok işte. Ne açıdan baksan olmuyor içine sindiremiyorsun. En iyisi içgüdülerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…