- 26 Aralık 2016
- 207
- 216
- 23
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.481
Canım bebeğin kaç günlük senin?Kızlar biz bgn ucaga bındık,cok rahattı hatta ucak sallanınca bzmkı oyle bi uyudukı ben ağlatmaya calıştrdm kulakları tıkanması die yolculk yapıck arkadaşlar korkmaın gıdın
Ayakta icme bizdede var kollarim kopuyor ayakta 20 dk dolasmaktan oturunca cigligi basiyor. Nasil duzelcek bilmiyorumHöff sorma soytarı etti beni dee. Ayakta emiyo ve zıplaya zıplaya durursam anca emiyo diğer türlü hep etrafı izliyo. E bu sefer içtiği sütler oluyo yayık ayranı içeride.. Bazen de suratıma bakıp en ufak bi sinyal bekliyor şebeklik yapmaya. Kıkır kıkır suratıma bakıyor kafayı çevirip ce ee yapar gibi çıkıyor. Hayır gülmeden de duramıyorum ki çok komik
bebeğiyle uçak yolculuğu yapan var mı kızlar?
Arkadaşlar ben de bunu soracaktım. Bebeğim 74 günlük. Bi süredir 2 numara prima kullanıyoduk annem 3 büyük olur diyor ama bacaklarda iz yapıyor. Yine annem sıkı bağlıyoruz kucakta tutuyoruz ondan iz oluyordur belki diyor. Ne dersiniz 3 denesem mi ? Bebişim 5200 gr en son..
Höff sorma soytarı etti beni dee. Ayakta emiyo ve zıplaya zıplaya durursam anca emiyo diğer türlü hep etrafı izliyo. E bu sefer içtiği sütler oluyo yayık ayranı içeride.. Bazen de suratıma bakıp en ufak bi sinyal bekliyor şebeklik yapmaya. Kıkır kıkır suratıma bakıyor kafayı çevirip ce ee yapar gibi çıkıyor. Hayır gülmeden de duramıyorum ki çok komik
Canımcımm ya hep aklımdasın tek bakmak cidden zor ama kalabalıktan iidir , bende 40ından sonra yalnız kaldım ama huzurluyum şükür. Meme reddi sıkıntı, vazgeçmicen zorlucan inatlaşıcan. İnstagram varmı canım seninSelam kzlar pek giremiorum umarım iyisinizdir bebege tek bakıorum zor geçio bide meme reddiyle uğraşıorum sizde durumlar nası :)
acikcay nası gidio annelik :)
Canim.kalkista ve inişte kulaklari tikanmasin diue emzirin yaziyor ama yasak degil mi emniyet kemerri ile baglamak gerekmiyor muBen yaptım 10 saat. 45 günlüktü. Neredeyse hiç ahlamadi. Mışıl mışıl uyudu. Cam kenarında oturdum. Rahat rahat emzirdim. Önümde sepet vardı uyuyunca sepete koydum. Altını tuvalette değiştirdik eşimle. Tek kişi o küçücük yerde imkansızdı. Yanımızda başka biri olmasaydı koltukta değiştirirdim.
Ayy sagol canim.rahatlattin biz bodruma.gitmeyi planlıyoruz 1 saat gibi suruyor ins sikinti.olmazKızlar biz bgn ucaga bındık,cok rahattı hatta ucak sallanınca bzmkı oyle bi uyudukı ben ağlatmaya calıştrdm kulakları tıkanması die yolculk yapıck arkadaşlar korkmaın gıdın
Tesekkurler canim bendr bu sorunun cevabini ariyordum inistr vr kalkista kemerle bagladigimiz icin emziriyoruz sanirim emzik verelim halde bu arada ben hic emzik vermedim bilmiyor yani sorun yasamaz.umarimAhad ile yapmadım daha ama büyük oğlumla çok yaptım tek cocukla sorun olmuyo sık sık gidiyordum emzir inişte ve kalkışta emzik ver bişey olmaz canım
Nasıl bi sepet kullandın kucağında tutmak için? Ben yastık almıştım uçakta da kullanabileceğim güya ama patlak çıktı yastık:/ benim yolculuk da 1 ay sonrasında inşallah tek başıma olucam. Telaştan bu yolculuk olayını düşünmemiştimBen yaptım 10 saat. 45 günlüktü. Neredeyse hiç ahlamadi. Mışıl mışıl uyudu. Cam kenarında oturdum. Rahat rahat emzirdim. Önümde sepet vardı uyuyunca sepete koydum. Altını tuvalette değiştirdik eşimle. Tek kişi o küçücük yerde imkansızdı. Yanımızda başka biri olmasaydı koltukta değiştirirdim.
Cnm ıkı aylık,bnm bebiş araba gbı sallanmaya karşı koyamıoCanım bebeğin kaç günlük senin?
İnişte ve kalkışta biberon yukardaykn emzık verdim,arada bi dürttüm ağlattım maşallah nasıl gectı bilmedim.muhakkak pencere kenarı al amaAyy sagol canim.rahatlattin biz bodruma.gitmeyi planlıyoruz 1 saat gibi suruyor ins sikinti.olmaz
bebeğiyle uçak yolculuğu yapan var mı kızlar?
Ben 3,5 aylık olunca 11 saatlık yolculuk yapıcam mecbur. Daha once daha kucuk bebegiyle yolculuk yapan arkadasimdan ve internet arastirmalarimdan ogrendigim kadariyla kulaginin basinci dengeleyebilmesi icin inis ve kalkis sirasinda emmesi gerekiyor, biberon, emzik, meme farketmez. Bir de gidecegim havayolunu ayarlayip sepet ayarlattim. Bircok havayolunda var bu hizmet ama onceden arayip cocugun boyu ve kilosunu soyleyip ayirttirman gerekiyor ne olur ne olmaz. Onundeki duvara sepet monte edilebilen koltuklara ayiriyolar yerini. Kilo tahmini icin yine internetteki aylara gore kilo tablolarina baktim, tahmini bisey soyledim.Nasıl bi sepet kullandın kucağında tutmak için? Ben yastık almıştım uçakta da kullanabileceğim güya ama patlak çıktı yastık:/ benim yolculuk da 1 ay sonrasında inşallah tek başıma olucam. Telaştan bu yolculuk olayını düşünmemiştim
Canim.kalkista ve inişte kulaklari tikanmasin diue emzirin yaziyor ama yasak degil mi emniyet kemerri ile baglamak gerekmiyor mu
Evet Tomrisi hamileyken okumustum cok güzel paylasimlarda bulunmus evet bizim dr da genc bir bayandi canmDoğrudur canım çok mesaj oluyor unutuyorum valla aktif bebek iyi ama süreklibelden kaka kaçırıyor bizde ondan yeni arayışlara girdim.
Canım mamayla sütün azalır evet çünkü bebek seni daha az emmiş oluyor.O yüzden çok ilerlemeden mamayı kes derim kademeli kes bir de aç olduğunu hissedersen ver gerçekten aranıyor ya da ağlıyorsa.Bir de tomrisin emzirme notlarını oku derim :) Bayan mıydı dr bizde genç bir bayandı.
Bence geç canım ben 5 kg a yaklaşırken geçtim valla çünkü bizde de iz yapıyordu bacaklarda falan
Asistan sanıyodum ama uzmanmış aynı bayan demek ki sabit hep orda.Kalça usgde 9 da gidin hemen girersiniz bebekler öncelikli zaten biz 9da gittik 2. Sırada girdik 5 dk sürmediEvet Tomrisi hamileyken okumustum cok güzel paylasimlarda bulunmus evet bizim dr da genc bir bayandi canm
Kizlar bnm sutum su gibi galiba ondan az kilo aliyor bebegim sabah kahvalti yapiyorum 10 bucuk gibi aksam 7 gibide yemek yiyorum ara ogun yapmiyordum ama yanlis yapiyorum cunku 3 kilo almisim bu beslenme duzeniyke aksamalari cok acikmis oluyorum ve cok faxla yiyorum
Emziren bir annein gunluk besin ihtiyacini neler yemesi gerekiyir hanginogunde yardimci olirsaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?