2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ayakta icme bizdede var kollarim kopuyor ayakta 20 dk dolasmaktan oturunca cigligi basiyor. Nasil duzelcek bilmiyorum

bebeğiyle uçak yolculuğu yapan var mı kızlar?

Ben yaptım 10 saat. 45 günlüktü. Neredeyse hiç ahlamadi. Mışıl mışıl uyudu. Cam kenarında oturdum. Rahat rahat emzirdim. Önümde sepet vardı uyuyunca sepete koydum. Altını tuvalette değiştirdik eşimle. Tek kişi o küçücük yerde imkansızdı. Yanımızda başka biri olmasaydı koltukta değiştirirdim.

Bence 3 numara al
Çocuk büyüyünce illaki kullanılacak. Çöpe gitmez yanım bir dene bakalım. Ben 2 numara kullanıyorum. 4 kilo ve Büyük oluyor. Ama 1 numaralar artik küçük oluyor. Sadece çiş yapsa bile hemen sisip baskı yapıyor rahatsız ediyor. İyi takip edip yapınca hemen değişimek gerekiyor vs. Ben de 2 numara aldım elimde de koca paket 1 numara bez kaldı. Çöpe atmaya da kıyamadım. Birilerine versem diyorum.

Ay sorma. Emerken agulamaya çalışıyor gözümün içine bakıp ben başkasıyla konuşurken, ben de diyorum ağzında yemek varken konuşulmaz

Bu oğlanın uykusuna bir şey oldu. Normalde 11-12 civarı emip uyuyakalan bebek, şimdi katiyen uyumuyor. Bu saat oldu hala uyutmaya çalışıyorum ve gece de bir posta daha bunu yaşıcaz biliyorum. Ne olur geçici diyin, biz de yaşadık büyüme atağı diyin, bir şey diyin valla ya canımı sıkmaya başladı bu durum.

Selam kzlar pek giremiorum umarım iyisinizdir bebege tek bakıorum zor geçio bide meme reddiyle uğraşıorum sizde durumlar nası :)
acikcay nası gidio annelik :)
Canımcımm ya hep aklımdasın tek bakmak cidden zor ama kalabalıktan iidir , bende 40ından sonra yalnız kaldım ama huzurluyum şükür. Meme reddi sıkıntı, vazgeçmicen zorlucan inatlaşıcan. İnstagram varmı canım senin

Canim.kalkista ve inişte kulaklari tikanmasin diue emzirin yaziyor ama yasak degil mi emniyet kemerri ile baglamak gerekmiyor mu

Ahad ile yapmadım daha ama büyük oğlumla çok yaptım tek cocukla sorun olmuyo sık sık gidiyordum emzir inişte ve kalkışta emzik ver bişey olmaz canım
Tesekkurler canim bendr bu sorunun cevabini ariyordum inistr vr kalkista kemerle bagladigimiz icin emziriyoruz sanirim emzik verelim halde bu arada ben hic emzik vermedim bilmiyor yani sorun yasamaz.umarim

Nasıl bi sepet kullandın kucağında tutmak için? Ben yastık almıştım uçakta da kullanabileceğim güya ama patlak çıktı yastık:/ benim yolculuk da 1 ay sonrasında inşallah tek başıma olucam. Telaştan bu yolculuk olayını düşünmemiştim

bebeğiyle uçak yolculuğu yapan var mı kızlar?

Ben 3,5 aylık olunca 11 saatlık yolculuk yapıcam mecbur. Daha once daha kucuk bebegiyle yolculuk yapan arkadasimdan ve internet arastirmalarimdan ogrendigim kadariyla kulaginin basinci dengeleyebilmesi icin inis ve kalkis sirasinda emmesi gerekiyor, biberon, emzik, meme farketmez. Bir de gidecegim havayolunu ayarlayip sepet ayarlattim. Bircok havayolunda var bu hizmet ama onceden arayip cocugun boyu ve kilosunu soyleyip ayirttirman gerekiyor ne olur ne olmaz. Onundeki duvara sepet monte edilebilen koltuklara ayiriyolar yerini. Kilo tahmini icin yine internetteki aylara gore kilo tablolarina baktim, tahmini bisey soyledim.
Bir de yol boyu oyaliim diye ses yapan renkli oyuncaklar ayarliyorum. Su hisir hisir bebek kitaplarindan falan aldim :)

Canim.kalkista ve inişte kulaklari tikanmasin diue emzirin yaziyor ama yasak degil mi emniyet kemerri ile baglamak gerekmiyor mu

Evet kucağındaki kemere baska bir kemer bağlıyorlar. Yani kalkista ve iniste kucaginda. Kalkışan belli bir süre sonra hostes gelip sepeti takıyor. Sonra sepete yatirabiliyorsun. Bu arada THY den sepet talep etmen gerekiyor bileti aldıktan sonra veya alırken. 10 kiloya kadar sepet kullanilabiliyor

Evet Tomrisi hamileyken okumustum cok güzel paylasimlarda bulunmus evet bizim dr da genc bir bayandi canm

Evet Tomrisi hamileyken okumustum cok güzel paylasimlarda bulunmus evet bizim dr da genc bir bayandi canm
Asistan sanıyodum ama uzmanmış aynı bayan demek ki sabit hep orda.Kalça usgde 9 da gidin hemen girersiniz bebekler öncelikli zaten biz 9da gittik 2. Sırada girdik 5 dk sürmedi

Kizlar bnm sutum su gibi galiba ondan az kilo aliyor bebegim sabah kahvalti yapiyorum 10 bucuk gibi aksam 7 gibide yemek yiyorum ara ogun yapmiyordum ama yanlis yapiyorum cunku 3 kilo almisim bu beslenme duzeniyke aksamalari cok acikmis oluyorum ve cok faxla yiyorum
Emziren bir annein gunluk besin ihtiyacini neler yemesi gerekiyir hanginogunde yardimci olirsaniz sevinirim

Benimki de benzer. Ben de kilo alıyorum. Ama 3 öğüne çıkamiyorum bir türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…