2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Asistan sanıyodum ama uzmanmış aynı bayan demek ki sabit hep orda.Kalça usgde 9 da gidin hemen girersiniz bebekler öncelikli zaten biz 9da gittik 2. Sırada girdik 5 dk sürmedi
Evet canm öyle yapacağım 9da aciliyor burasi dedi ordaki bayan da.9 da hemen gidip halledeym istiyorum dr sıkıntı varsa bana gösterin sıkıntı yok denirse hic buraya cikmaniza gerek yok dedi

hayır cnm o sütünün bol olduğu manasına gelir zaten koyu renk olan kısmı en sonda memeler söndükten sonra geliyor. O beyaz kısmı yediğinde bebeğim saha hızlı kilo alıyor çünkü o daha şekerliymiş :) sen sık sık emzirmeye devam et bünye meselesi

Evet canm öyle yapacağım 9da aciliyor burasi dedi ordaki bayan da.9 da hemen gidip halledeym istiyorum dr sıkıntı varsa bana gösterin sıkıntı yok denirse hic buraya cikmaniza gerek yok dedi
Aynen canım toplamda 5 dk bile sürmedi bizim ,çıkışta raporu alırsınız yine aynı sekreterden sağlık ocağı isteyebiliyormuş gerçi bize yaptırdınız mı dediler evet normal dedik tamam sisteme girelim dediler ama sen yine de raporu al.Normal çıkar inşallah.

Canım esas koyu renkte daha iyi alması lazım esas yağlı kalorili süt o çünkü diğeri su gibi kalorisi düşük bebeğin su ihtiyacını karşılayan süt

Canım esas koyu renkte daha iyi alması lazım esas yağlı kalorili süt o çünkü diğeri su gibi kalorisi düşük bebeğin su ihtiyacını karşılayan süt
Benim gözlemlemem bu cnm netten baktığımda da şekerli olduğu için ön süt çok gaz yapar diyordu ve o zamanlar hep göğüslerim doluydu önsütten sonsüte geçemiyordu bebek 3 günde 300 gr aldı

hayır vermedi karbonatlı suyu 1 kez mi sürim yoksa bikaç kez aynı anda sürim mi
Ilk zamanlar bizim kiz da da hafif başlamisdı her beslemeden önce dur her surecegin zaman taze yap az yap karbonatlı suyu parmakla ağzında dilinde damaklarinda dolastir suya batırıp batırıp. Iyi olcak inşallah pamukçuk yüzünden beslemek istemeyebilir fazla ilerlememesii lazim

Birde son süt hep orda durmuyor süt fazla olduğunda önsüte karışıyor önsüt doyurmadığı için bebek sık sık emiyor sonuçta yine aynı besine ulaşıyor cnm

Benim gözlemlemem bu cnm netten baktığımda da şekerli olduğu için ön süt çok gaz yapar diyordu ve o zamanlar hep göğüslerim doluydu önsütten sonsüte geçemiyordu bebek 3 günde 300 gr aldı
On süt dediğin doğum yaptıktan sonra ki ilk emzirdigin en mi söz ediyosun.eger oysa yanlış düşünüyosan o süt bebek için antibiyotik değerinde ilk haftalarda gaz sorun olmuyo en azından bebek aglamiyo

On süt dediğin doğum yaptıktan sonra ki ilk emzirdigin en mi söz ediyosun.eger oysa yanlış düşünüyosan o süt bebek için antibiyotik değerinde ilk haftalarda gaz sorun olmuyo en azından bebek aglamiyo

Hayır canım. Ön süt bebek göğsü emmeye bsşladığında, ilk gelen daha sulu kıvamdaki süt.

Hyr cnm göğüs dolu olduğunda önsüt sulu olur onu emer bebek arkasından koyu kıvamlı süt gelir benim ilk 15 gün oluk oluk Kolostrum sütüm geldi ondan bahsetmiyorum o çok değerli

Hyr cnm göğüs dolu olduğunda önsüt sulu olur onu emer bebek arkasından koyu kıvamlı süt gelir benim ilk 15 gün oluk oluk Kolostrum sütüm geldi ondan bahsetmiyorum o çok değerli
Hee tmm canim on sütten sonra gelen süt daha doyurucu ymuş yagliymis anladım şimdi konuyu bilmeyince zor oldu

LifeandFeel senin pekmez maya su karışımın vardı ya su sıcak soğuk ılık hangisi olmalı ve de günde kac bardak içebiliriz dün gece 1 bardak yaptim içtim

Sutun kalitesini artirmak icin neler yapmali yani
LifeandFeel cok tesekkur ederim siz kac ogun yiyorsunuz nasil bir beslenme duzeniniz var
Ben süt alerjisi çıktığından beridir nerdeyse aç geziyorum cnm bol su pilav pekmez zeytin patates muz bunlar dışında birşey yemeye korkuyorum öğünde dikkat etmiyorum

Canım mantıken de önsütün su gibi olmasından ötürü az kilo yapması gerekmez mi içerdiği şeker laktoz süt şekeri yani bildiğimiz normal şeker değil.Gazı da laktoz yapıyor.Bebeğe kilo aldıran esas süt yağlı olan son süt nitekim nette de öyle yazıyor.Bu konuda tomrisin emzirme notlarını da okumanı tavsiye ederim orda daha ayrıntılı ve açıklayıcı yazıyor

Eklentiler

• IMG_5274.webp
    57,9 KB · Görüntüleme: 40
War cnm aynı nickle zynpunb canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…