2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Zynpunb canım boy ve kilo takibini nerede yapıyorsun nisaya devam ediyormusun

Cnm orada da en fazla diyor zaten önsüttede yağ mevcut yani ama sonsüt gibi değil önsüt alan bebek doymaz sık emmek ister böylece çok sık emerek yine aynı besine ulaşmış olur bu sütü çok bol olanlar için geçerli az olanlar mecburen son sütüde verir ve bebek uzun süre tok kalır. Benim oğlum önsütle 300 gr aldı 3 günde kırk dk da bir emiyordu göğüslerim hep doluydu hiç yumuşamıyordu beze bezeydi cnm

Kızlar bu prima aktif bebek 3 numaradaki koku sizi rahatsız etmiyo mu ya çocuk her daim aşırı idrar yapmış gibi kokuyo

primadan şikayet edip kullanmaya devam eden biri olarak....evet aktif bebenin kokusu ağır.parfümlü zaten.ama sanki daha iyisi yokmuş gibi gidip gidip onu alıyorum yine de

primadan şikayet edip kullanmaya devam eden biri olarak....evet aktif bebenin kokusu ağır.parfümlü zaten.ama sanki daha iyisi yokmuş gibi gidip gidip onu alıyorum yine de
Ben de öyleyim.Aralara başka bezlerin küçük paketlerini de sığdırarak kullanmaya devam ediyorum.Kızımın poposu hassas , Pişik yaptığı için çoğu bez elimde kalıyor ama bu koku çok kötü bebek bezi niye parfümlü olur anlam veremiyorum açıkçası.

Tesekkurler canim bendr bu sorunun cevabini ariyordum inistr vr kalkista kemerle bagladigimiz icin emziriyoruz sanirim emzik verelim halde bu arada ben hic emzik vermedim bilmiyor yani sorun yasamaz.umarim
Canım arada ver bence alışsın Bizimki de ar zor kabul ediyo ama dışarda yolda uçakta vs rahat olur senin icin

canım ön süt son süt ayrımı zaten göğüste bekleyen sütte olur nasıl dolaba koyuyoruz bekliyor yağlı ve sulu kısım ayrışıyor aynı mantık göğsünde süt beklemiyosa bu ayrım çok olmaz karışık süt gelir sık emzirdiğin için göğsünde süt beklememiş muhtemelen bebeğin karışık sütü almış kilosu da iyi olmuş 3 günde 300 gram çok fazla bir rakam değil mi bi de aynı tartıda mı tarttırdınız

nette prima açıklama yapmış.ebeveynler bebek kokusunu seviyorlar diye kokulu, zararı yok demiş.ne kadar doğru orası tartışılır

evet aynı taryıda canım hatta hastanede tarttıkların da da evdekiyle aynı çıktı. Birde ben bekleyen sütümü sağdığımda bile hiç öyle ayrışık beyaz şeffaf bi rengi yoktu hep süt rengindeydi sadece göğüs boşken sağdığımda daha koyu çok dolu olduğunda bi tık daha açık oluyo sıktığımda şeffaf duruyo ama sağdığımda şişenin dibine daha iner inmez süt renginde ozaman benim sütüm kaliteli herhalde artık bilemicem

Ewt cnm nisaya dewam ediorm müberea hanıma gidiorm sen nereye gidiosn
Ben sağlık ocağına devam ediyorum bzim hastanedi boyuyla sağlık ocağındaki boyu farklı çıktı sende böyle bişey oldumu

Evet canım o da olabilir herkeste değişiyo valla bebeğin yapısı annenin sütü vs neyse kilo alımları iyi olsun da artık ön süt son süt fark etmez :)

Ya kızlar bir şey sorcam, dün geceden beri oğlumun sol elinin yüzük parmağının üstü kızarık. Hala da geçmemiş şişlik yok, elimi sıkıyor güç kaybı yok, ben sıkıyorum hiç tepki vermiyor demek ki ağrı sızı yok ama neden kızarmış olabilir ki?

Eklentiler

• image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 85
Tırnak kestiniz mi canım yakın zamanda iltihap kapmış olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…