2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
dolama olmuş gibi cnm ya iltihap gibi sanki

Ayakta icme bizdede var kollarim kopuyor ayakta 20 dk dolasmaktan oturunca cigligi basiyor. Nasil duzelcek bilmiyorum
3 aylık olunca meme reddine başlıyorlarmış yeni okudum. Etrafı krşfettikleri içinmiş yandık ki ne yandık..
Ay sorma. Emerken agulamaya çalışıyor gözümün içine bakıp ben başkasıyla konuşurken, ben de diyorum ağzında yemek varken konuşulmaz
Maymuncuk bunlwr yaa. Dayanamıyorum o hallerine pataklaya pataklaya sevesim geliyo
A aa nolmuş öyle çok ilginç. Merak ettim sebebini. Sinek ısırmış olanilir mi acaba

dolama olmuş gibi cnm ya iltihap gibi sanki

Şişlik yok ama canım, dolama daha farklı öyle gibi değil.

Ay bilmiyorum ki ya, şuncacık kızarıklık tüm moralimi alt üst oldu aman

Doktora fotoğrafı attım şimdi bakalım ne dicek ağrısı yok o belli, eli hep elimde bastırıyorum ediyorum tepki vermiyor. Buz koyayım diyorum, soğuk olduğu için istemiyor tabiki. Ay ne zormuş bilmemek.

Tmm iste canim sarı renkte olan .Ilk emdigi
Doğduğu ilk hafta olan süt senin dediğin canım evet o çok yararlı haklısın ama diğer arkadaşın bahsettiği hani gögsümüz çok doluyor ya eğer sağdıysan görmüşsündür ilk şeffaf şu gibi şu ağırlıklı süt gelir ön süt dediği arkadaşın bu şeffaf renkte olan sonra sağdıkça beyaz asıl süt gelir

Doktora fotoğrafı attım şimdi bakalım ne dicek ağrısı yok o belli, eli hep elimde bastırıyorum ediyorum tepki vermiyor. Buz koyayım diyorum, soğuk olduğu için istemiyor tabiki. Ay ne zormuş bilmemek.
Bende sinek ısırığı olabilir diyorum

Kalça usg randevusu nasıl alınıyor canim
Canım bizi sosyal pediatriden yönlendirdiler direk nasıl alınıyor bilmiyorum ama mhrsden bak alınabiliyodur belki radyolojiden ya da cuma veya pazartesi sabaha sosyal pediatriden alın randevuyu ordan direk kalça usgye geçersiniz sadece o günler çekiliyormuş

bende sağdım kaçdefa hemde patlıxak gibi olduğunda da ama hiç şeffaf gelmedi sıktığımda şeffaf gibi duruyp sağınca süt renginde

Doktora fotoğrafın attım da, tırnak batması gibi dedi. Bir merhem adı verdi onu sürcem, geçmezse gelirsin bakarız dedi.
işte o dolama dediğimiz şey cnm korkma geçer burda başka bir arkadaşımda olmuştu

Dolamada ağrı ve şişlik olur diye biliyorum da ondan canım. Panik oldum hemen ne bileyim, içim yandı.

Aynı gün çekiliyor mu sosyal pediatri dr nasildi yoğun mu orasi

Ben oglani her memeye aldigimda ilk once agliyor ondan mi acaba?

Kızlar üç aylık kontrolden geldik doktor baktı kilosunu ölçtü 6 kg 100 gram çıktı 3670 dogmustu fakat bana biraz zayıf geldi ya 63 santim de boyu sizin üç aylık bebekleriniz kaç kilo şuan sadece emiyor bebeğim bir de dil bağına baktı dediki sanki kısa gibi geldi bana ilk altı ay bir kontrol edelim dedi yani bana öyle geldi dedieğer kısa olursa ev küçük bir operasyonla sanırım küçük bir kesik atılıyormuş ama benim yine de moralim bozuldu bir de tam bakmadı Hani bebeğim ağzını açmadı bile anlayamadım siz böyle bir durumla karşılaştınız mı canım sıkıldı Bir de göz doktoruna ayrıyetten gittik operatöre hem dedim göz muaynesi de yapılsın hem de gözünün kenarına tek bir damla şeklinde akıntı oluyordu Çapaklanmalar falan yoktu doktor baktı dedi gözyaşı gayet iyi kuruluk falan yok dedin herhangi bir tıkanıklık yok dedi altıncı ayda kontrol yapıyoruz şaşılık için dedi o şekilde çıktık göz doktorundan

Bizimkinde de dil bagi var canim ama genetik babasi halasi ve baabannede de var şimdilik bisey yapmayalim dediler emme d3 problem yok diye ama ilerde ilursa kesebiliriz dendi kilosuna gelince benimki de o civardadir diye dusunuyroum kendim tartiyorum 6300 faaln cikiyor 3.ay kontrolu haftaya bence normaldir benimki 2880 doğmuştu

Canim yegenim de oyleydi dil bagi vardi minicik bir kesikle duzelttiler. Hic zor bir durum degil uzulme. Kilosu da gayet iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…