2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Dil bagı olunca tam ne oluyo canım yani benim bebegımın emmesinde problem yok yani babası halası falan dedinya onlardaki etkısı nedir?

Dil bagı olunca tam ne oluyo canım yani benim bebegımın emmesinde problem yok yani babası halası falan dedinya onlardaki etkısı nedir?
Onlara bi etksii olmamis canim tek sikinti dil tam disari cikmiyor bagli olduğundan doktor da konusmaya etkisi olursa keseriz ama sanmam dedi onalrda.boyle bir sorun yok cunku

Ben hatta kestirelim dedim direk dogdugunda doktor onlar eskide kaldi dedi gerek yok dedi 3 tanr doktora sordum bu arada sarilik icin gezerken onu da danistim gerek gorulmedi

3 ay muayinesinde 4 650 diydi bizim kiz dktr normal dedi boyu 6 cm uzamis yapisi boyle demekki dedi..
Birde kixlar gelisim ataklari diyorsunuz onlar her bebekde oluyor mu belirtileri neler

Onlara bi etksii olmamis canim tek sikinti dil tam disari cikmiyor bagli olduğundan doktor da konusmaya etkisi olursa keseriz ama sanmam dedi onalrda.boyle bir sorun yok cunku
Anladım canım valla zaten bıraz bana oyle geldi gıbı yarım konustu zaten ki 3. Aya kadar 3 farklı doktor bebegımı muayene etti şimdi doktor boyle bıse deyınce şaştım belki yanılmıstır bıle

Evet canm haziran da sağlık ocağından cagrdilar gelirken raporu getrn dediler onun icin alrm raporu inşallah sıkıntı çıkmaz bizdede

İltihap kapsa sen sıkınca aglardi sanki ama baskada bsy gelmiyor aklma :/

Geçen ay ne kadardi vanm kilosu ? Doktor sıkıntı yok dedyse takma bence

İltihap kapsa sen sıkınca aglardi sanki ama baskada bsy gelmiyor aklma :/

Doktoruna fotoğraf attım, tırnak batması dedi canım. Baticon sür dedi, onu yapıyorum şimdi, sabahki kadar kızarık değil çok şükür. Hiç ağrı acı yok şükürler olsun, baya sıkıyorum suratıma bakıyor öyle :)

Onda anlaştık biz canim

Haklısın şimdiden alayım dursun eninde sonunda kullanılacak zaten.

Yaa koyu kısım mı geliyor sonradan? Şu ön süt son süt olayını bi tam anlayamadım. Tamam meme şişken ön süt ama son sütü Nasıl anlayacam?

Aynı gün çekiliyor mu sosyal pediatri dr nasildi yoğun mu orasi
Canım sadece pazartesi ve cuma sabahları çekiliyormuş , aynı gün olsun istiyosan sosyal pediatriden sabah 9 a falan randevu al hemen yönlendirir muhtemelen, yok yoğun değil randevu alınca direk saatinde giriyosun yoğun değil gayet temiz sakin bi hastane eski hali özel hastaneydi zaten biliyosundur gazinin karşı tarafında dr da fena değildi çok güleryüzlü değildi açıkçası ama zaten kilo boy ölçülüyor onları yaptı bir de motor becerilerini falan kontrol etti iş görüyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…