2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Mide bulantisindan mi yiyemedin canim ?zaten çok yararli bir sey degil ama ben biraz hareketli görmek isteyince yiyorum .hareket edince çok mutlu oluyorum :)
Tatli seven ben en sevdgm tatli bile oldu yemek istemedm canm. Bulantidan degilde canm istemiyordu. Simdi biraz biraz yemeye başladım . Bide doktora gttgmdede yeme demsti dedgn gibi pek faydasi yok :) ama hareketlensn kuzularr onun icin yenirr

Günaydın güzel anne adayları bebişlere bişeyler almaya başladınız mı biz odasını bakmaya başladık biraz fikir alışverişi yapsak mı ben biraz acemiyim de
Ben bi iki kiyafet aldim. Oda yapmicam cunku kizimin besigi hala duruyor. Bazıları erken diyebilir ama nedense bu dünyada bi esyasi olursa dünyaya baglanir gibi batil bi inancim var. Gecen sene hamileyken bebeğimi kaybetmistim belki oyuzden ama bence son aylarada bırakılmamalı. Agirlasinca gezilmiyo cok fazla.

selam kizlar nasilsiniz 600kusur mesaj birikmis hepsini okuyamadim istahim kalmadi benim kan hapi multivitamin icmeye basladigimdan beri sizin istah durumlariniz nasil? herhanhi bir tahlil yapildi mi bu haplar icin bir de tetanoz zamaniniz geldiginde saglik ocagina gidip yaptiricak misiniz doktorunuzun haberi olmasi gerekir mi biz hala alisverise baslamadik bu arada..

Bende son aylara birakilmamasi taraftariyim.suan yine enerjimiz fena sayilmaz gezebiliriz fiyat arastirmasi yapabiliriz.ve erken dogum ihtimalinide dusunmek gerek.ben suanda alisveris yapamiyorum fazla vaktim olmuyor.yarı yıl tatilinde bu isleri bitirmeyi planliyorum Allah izin verirse

Kızlar komsumun kardesi hamile 18 haftalik.3 gundur kalp atisini duyamiyormus dr lar.sebebi ise susuz kalmis bebek.ama cok sukur buldular kalp atisini.aman ha icelim sularimizi likir likir sifa niyetine .ben acikcasi cok dikkat etmiyodum zaten su seven biriyim ama dr gunde en az 3 litre iciceksin demis bahsettigim hanima.wc ile cok hasır nesir olucaz ama neyapalim gecer bu gunler insallah

Aynen son zamanlara bende bırakmama taraftarıyım hem mayısa kadar masrafları da azalmış olur çünkü bebek eşyaları çok pahalı ve ilk alışveriş olduğu için daha külfetli ama olsun sağlıkla sıhhatle gelsinler de dünyaya onlar için çalışıyoruz sonuçta ne güzel sen deneyimlisin

Doktor zaten öneriyo tetanoz aşısını mutlaka yaptır ben 20.hafta civarı bi tahlilleri yenileyip ona göre ekstra vitaminlere başlayacakmışım şimdilik magnezyum kullanıyorum onsuz hayat düşünemiyorum çünkü feci bel kalça ağrılarım var şimdiden ayrıca ayrıntılı ultrasonu kendi doktorumuz bakmayacak mı niye başka hastanelere yönlendiriyorlar

Canim biraz yediklerine dikkat yani meyve ye mesela mandalina sonra uzan ona odaklan mutlaka oynuyodur sen hissetmiyosundur iyidir annesi sen merak etme.
Mesajını okuyunca çok şaşırdım. Ben dün ilk kez seyirme gibi bir şey hissettim tam da mandalina yerken :) Mandalinayı çok mu seviyorlar ki minişler? :)

Bende magnezyum olarak efermag 365 kullanıyorum dünden itibaren karnimda kasılmalar olunca doktor verdi günde 1 tablet suya atıp içiyorum .ama faydası olur mu bilemedim ... kullananlar faydasını gördü mü merak ettim

18. Haftadan sonra uyanik oldugu zamanlari anlamaya basladim. Sabah kahvaltisindan sonra , oglen yemeginden sonra meyve saatinde bariz hissediyorum masallah. Abisi ilerleyen haftalarda gece uyandirirdi muz yer yatardim gece.

Oglum 2 gundur hasta geceleri uyaniyor. Evvelki gece saat 2 de kalktigimda bebis de uyanikti. Birsey yiyemeden yattim geri gece ruyamda bir kahvalti sofrasi gordum ne seviyorsam vardi yedim yedim cok guzelde manzarasi vardi. Ac tavuk kendini bugday ambarinda sanirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…