2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim biraz yediklerine dikkat yani meyve ye mesela mandalina sonra uzan ona odaklan mutlaka oynuyodur sen hissetmiyosundur iyidir annesi sen merak etme.
Yiyiyorum sırt üstü yatıyorum sola yatıyorum ne varsa denedim yok.Kafaya takmaktan sürekli baş ağrısı çekiyorum

Mesajını okuyunca çok şaşırdım. Ben dün ilk kez seyirme gibi bir şey hissettim tam da mandalina yerken :) Mandalinayı çok mu seviyorlar ki minişler? :)
Benimkide seyiriyordu bugune kadar mandalinanin seker orani yuksek o yuzden sanirim.ama bugun defalarca kipirdagini hissettim cok sukur maasallah kuzuma

Icin rahatliyacaksa bi dr gorun istersen

Canim git doktora icin rahatlasin.
Cuma günü gittim tıp fakültesine asistan baktı ölcümlerini yaptı ama kalp atışına bakmadı ekrana cok dikkatli baktım.bilmiyorum farkedermiydi bi terslik olsa. Acildekiler hiç hoş davranmıyor o yuzden yarını beklicem saglık ocagında dinletirler kalp atışını.

Canim anlarlardi mutlaka bazen yer degistirdiginde ya yukari ciktiginda hareketleri kaybedebiliyoruz. Benimki cok asagida yukari ciksa yada bas asagi dursa ayaklari yukarda olsa hissedemeyebilirim gibi geliyor.

Canim anlarlardi mutlaka bazen yer degistirdiginde ya yukari ciktiginda hareketleri kaybedebiliyoruz. Benimki cok asagida yukari ciksa yada bas asagi dursa ayaklari yukarda olsa hissedemeyebilirim gibi geliyor.
Yukarı çıktığında hissetmemeye mi başlıcaz canım anlamadım ben

Kalp atışı zaten görünüyor ultrasonda. Belki öyle gördükleri için dinlememişlerdir.

Kalp atışı zaten görünüyor ultrasonda. Belki öyle gördükleri için dinlememişlerdir.
Günde iki üç kere pıt pıt hissediyordum o yuzden bu kadar tedirginliğim içimi ferahlatamıyorum Rabbim hepimizin yardımıcısı olsun.

Yukarı çıktığında hissetmemeye mi başlıcaz canım anlamadım ben
Canim benim plesanta asagida, olmasi gereken yerde degil ondan dolayi su an hissediyorum, ama altta degilde daha yukarda olsaydi bu kadar hissedemezdim. Bebegin yer degistirmesine gore bas asagida olup olmamasina gore bu haftalarda daha erken oldugu icin hissetme durumu azalip cogabilir ama ilerleyen haftalarda her sekilde hissetirirler kendilerini nerde olduklarinin onemi olmaz.

Canım tekrardan geçmiş olsun..Nasıl korkmuşsundur okadar kanama olunca..
İnşallah perşembe günkü kontrolünden güzel haberlerle dönersin..
inşallah bebiş sağlıklıdır bir daha böyle yaramazlıklar yapmaz...
ben de iyiyim canım ...arada sol tarafımda ağrılar oluyor..kontrolüme de daha 10 gün var..ikili taramanın sonucu çıkacak merak içindeyim

Ben daha hiç kıpırdama hissetmiyorum bazen karnım birden sertleşiyor sanki toplanıyor bir tarafa. Göbeğim belli artık ama kendimi cok tuhaf hissediyorum. Bana sanki coook uzun zamandır hamileymişim gibi geliyor 7-8 ay oldu sanki. Cinsel cekim sıfır eşime karşı sanırım yaşadıklarımız beni bu konuda soğuttu ondan. Offf cok gıcık bir hayatım var su an.

Okuduğum kadarıyla çoğunun plesentası aşağıdaymıs bunun nedeni ne olabilir bana da doktor bebeğin eşi önde dedi nedeni ne bunun merak ediyorum inşallah geçici bir durumdur ve düzelir bu durumda nasıl tedbir alınmalı hiçbir fikrim yok doktor sadece ilişkiyi yasakladı onun dısında birşey demedi

Günde iki üç kere pıt pıt hissediyordum o yuzden bu kadar tedirginliğim içimi ferahlatamıyorum Rabbim hepimizin yardımıcısı olsun.
Süt içmek de işe yarıyor. Hemen hareketlenir Bebiş. Can'ım kalp atışını dinletmese bile dr lar kan akışını ve kalbin atışını görüyorlar merak etme sen

Süt içmek de işe yarıyor. Hemen hareketlenir Bebiş. Can'ım kalp atışını dinletmese bile dr lar kan akışını ve kalbin atışını görüyorlar merak etme sen
İnsan kulagıyla duymayınca emin olamıyor işte sagol canım cvbın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…