2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bnce cok dogru :))) gecenlerde bi yerini değiştirdi sok oldum. Sonra sasrms olacakki hemn eski koseyede yerini aldi :)))
aynısı bu sabah bizde oldu, uyandım ortalara gelmis,hic hissetmemistim daha önce sonra hoop sola gecti yine

aynısı bu sabah bizde oldu, uyandım ortalara gelmis,hic hissetmemistim daha önce sonra hoop sola gecti yine
Aaaa öyle şeyler de mi yapıyor yaramazlar??benhşç dikkatli bir anne değilim bunu anladım:))

Canim benim 18.haftandasin kalp atisi olmasa asistan ya da doktor %100 soylerdi. 6 haftalik falan olsan tamam 2-3 hafta daha bekleyelim derler ama sikintili durumu soylemek zorunda yoksa bu anneye de zarar. hic uzme kendini sakin stres yapma canim. her sey yolundadir.

Kizlar ben de bulantilarimdan dolayi alisveris falan dusunemiyordum hic. kendime hamile pantolonumu bile zar zor alabilidim. 1 ay duğmem ve fermuarim acik gezmek zorunda kaldim. benim kv cok hevesli oldugu icin o her seyimizi aliyor sagolsun. onun zevkine guveniyorum her seyin en iyisini aliyor. yorgan takimi diktirmis trabzonda ona nevresim almayi dusunuyordu. ben de bugun avm ye gitmisken bebek nevresimi alayim dedim. en...sh h.. (marka yazabiliyor muyuz bilmiyorum) 32 lira falandi. kayinvalide begenmeyebilir valla. kalitesiz bulabilir bilmiyorum bir suru tulumumuz badimiz yun hirkalar yelekler kazaklar patiklerimiz var. babannemiz yapiyor.

InşAllah yolundadır canım

Aynen canm bizimkinin mekani oldum olasi sol yolunu sasrms olmali ki kuzum ortaya gelms. Dedim burda isi ne az elimle skistrdm kacis o kacs dahada gelmiyor simdiden cok tatlilar dogunca nasil olurlarr ya masaallah hepsine

Maaşallah ne güzel

Aaaa öyle şeyler de mi yapıyor yaramazlar??benhşç dikkatli bir anne değilim bunu anladım:))
Ben sert kisimda onun olduğunu var sayiyorum. Geceen ortada oldu sertlik bende oynadm azck napiyon orda diye. Sonra opp sola yoksa hareket etmemekte hala cok kararli

Ah ne güzelmiş o kayınvalide. Ben bir şey diksin diye rica ettim de surat yaptı. Üstelik ilk torunu olacak :) Bebek bebek diyip duruyordu, hamileyim şimdi de zor geliyor galiba bişeyler yapmak :)))

Ah ne güzelmiş o kayınvalide. Ben bir şey diksin diye rica ettim de surat yaptı. Üstelik ilk torunu olacak :) Bebek bebek diyip duruyordu, hamileyim şimdi de zor geliyor galiba bişeyler yapmak :)))
Bizim ilk torun degil. ama 1 erkek cocuk var o da esim. karadenizde erkek cocuk kiymetlidir. Ayrimciligi sevmem ama gerci kayinvalidem kizlarinin cocuklarinin da her seyini kendi bastan asagi duzmus. evlatlarini da torunlarini da cok seviyor. benim kendi annem ilk torun olmasina ragmen hicbir sey yapmiyor cinsiyeti bekliyorum diyor valla

Ah be canim bi aksilik olsa farketmezmi onlar bosuna evham yapiyosun emin ol.
Canım çok şükür, ama ne olduğunu anlamadığım tarif edemediğim tuhaf ağrılarım var.
Normaldir canim benimde oluyor arada agrimi sizimi ne oldugu belli degil.

Benimkinin ilk torunu, erkek geliyor diye surat yaptılar, kız istiyorlarmış. Hayalleri yıkıldı. :)))) Bir anda hevesleri kaçtı erkek olduğunu öğrenince :)) Biz burada canımızın derdindeyken :/

Kızlar yaa çıldırıcam mutluluktan eridim bittim resmen :) minik meleğim sol taraftan tekmeler savurdu az önce son 10 dkda 15 kez falan :)) babası bile elini koyup birkaçını hissetti. O kadar harika birşey kiiii :) daha önce de hisseder gibi olmuştum son 2 haftadır ama o mu emin olamamıştım, şu an eminim :)

Gozunaydim canim :) nekadarliksin suanda ya bende sabahlari bi kimildanma hissediyorum ama soyle hokkali bitekme nezaman atar sabirsizlikla bekliyorum :)

Benm kizimm duyy gor sunlariii. Masaallahhh annesiii. Benimki tik demiyor yaa 17+ 4 olduk dupedz toplamda 5 kez hissettm:)) erkek mi seninkii annesii birde kac haftalksinnz

Kızlar iyi akşamlar bende haziran annesi olucam inşallah istanbul avrupa yakasında doktor önerisi olanlar varmı istediğim normal doğum yanlısı olsun ayrıntılı anltsn bahçelievlerdeyim bu civarda varmı giden memnun olan hala karar veremedimde bi el atın benim durumuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…