2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benm kizimm duyy gor sunlariii. Masaallahhh annesiii. Benimki tik demiyor yaa 17+ 4 olduk dupedz toplamda 5 kez hissettm:)) erkek mi seninkii annesii birde kac haftalksinnz
Teşekkür ederizz teyzesi :) biz şu an 15+5iz ve cinsiyetimizi bilmiyoruz henüz en son 12.haftada %51 kız demişti doktor, haftaya cuma kontrolümüz var 16+3te inş öğrenmeyi umuyoruz, bu arada en başından beri kız hissediyorum ama bakalım :) bu arada çikolata yiyince hareketlenmediğini gördüm benimkinin, en son kontrolde çikolata yiyip gitmiştim mesela, tatlış resmen uyuyordu, kıpırdatana kadar canımız çıktı, bu sabah da çikolata yemiştim ama tık yok :) bu akşam hareketleri hissetmeden önce baya bir meyve yedim ve öyle hissettim, bir de bacakları dümdüz uzatınca değil sırt üstü yatıp bacakları kıvırınca daha iyi hissedebildim, bi ara aşağı indi sonra tekrar yukarı çıktı ama genelde sol taraftaydı :) meyve seviyor galiba bizimki, en başından beri en çok mideme giren şey mandalina oldu, o da seviyor galiba :)) bir arkadaş elinde pizza ile çıkacak bebeğim demişti benimki de elinde mandalinaları çevirerek çıkacak galiba :)))

Gozunaydim canim :) nekadarliksin suanda ya bende sabahlari bi kimildanma hissediyorum ama soyle hokkali bitekme nezaman atar sabirsizlikla bekliyorum :)
Teşekkür ederim :) Canım 15+5iz, inş sen de hissedersin en kısa sürede, eli kulağındadır :) gerçi 20.haftaya kadar yolu varmış galiba o zamana kadar da hissetmemek normalmiş, bizimki erken davrandı :)

Ben neden bisey hissetmiyorum kızlar ya... hiç bisey hemde. Sadece bazen kasılıyor rahmin tas gibi sertleşiyor toplanıyor sonra normale dönüyor ama kasılma bu bildigin.

Bende internetle tanisana kadar herseyden bi haberdim.birazda duyduklari okuduklari etkiliyor insani

bir arkadaşım hizmet hastanesinde nadide hanıma gidiyor çok memnun :)

Karnimda kiprasip duran bebek mi acaba. bazen sag tarafta bazen sol tarafta bazen ortada hissediyorum. ordan oraya gitmesi normal mi acaba su an hic durmuyor kiprasma. bebisimse eger bu kadar oynasip yorulmaz mi ki

bir arkadaşım hizmet hastanesinde nadide hanıma gidiyor çok memnun :)
Ya hizmet Hastanesinde meltem bide hüseyin beyi duymuştum nadide hanimida araştırym ben sagolsn varmı başka önerileri olan medical park istyrm ama normal doğum destekleyen kim bilmiorum

Evet ilk bebek o yuzden erken diye dusunuyorum bir yandan da zayiflar erken duyabilir diyorlar 49 kiloyum belki yaniliyorumdur bilmiyorum. gercekten hareket etmeye baslayinca oncekilerin yanilma oldugunu anliyorsun diyorlar bakalim.
benimde ilk bebeği ve doğum tarihi aynı olunca merak ettim bn daha hissedemedim cnm

Ben neden bisey hissetmiyorum kızlar ya... hiç bisey hemde. Sadece bazen kasılıyor rahmin tas gibi sertleşiyor toplanıyor sonra normale dönüyor ama kasılma bu bildigin.
İlk hamilelik ise hissetmemeniz normal ben de yeni yeni hissediyorum sürekli gaz hareketi vardı şimdi ikisini ayırt edebiliyorum.umarım yanılmıyodumdurr

Teşekkür ederim :) Canım 15+5iz, inş sen de hissedersin en kısa sürede, eli kulağındadır :) gerçi 20.haftaya kadar yolu varmış galiba o zamana kadar da hissetmemek normalmiş, bizimki erken davrandı :)
Gözün aydın çok farklı bir duygu değil mi gerçekten kelebek kanatları çırpınıyor gibi.biraz daha büyüsünler daha iyi hissedeceğiz çok şükür yaa

Belki benimki de yanilmadir canim. biz en son 1 ay once gittigimizde ultrasondan 1 hafta gerideydik. simdi yakalamis midir bilmiyorum. sat 11 agustos benim :)

Benimde sat 12 agustos :) ve bende aynı şekilde hissediyorum bi şişlik gibi gerçi daha tekme yiyemedim ama olsun :)) bu hissettiğimiz kesinlikle Bebek %500 Eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…