2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar bogazim cok agriyor ne iyi gelir insallah gribe cevirmez hamileligimin ilk haftalarinda gribi yasadim 1 ayda iyilestim korkuyorum ya

Gözün aydın çok farklı bir duygu değil mi gerçekten kelebek kanatları çırpınıyor gibi.biraz daha büyüsünler daha iyi hissedeceğiz çok şükür yaa
Çok teşekkür ederim :) evet tam bir kelebek :) pıt pıt vuruyor, ben parmağımla hafifçe dürtüyorum, 3 sn sonra o da vuruyo :) çok güzelmiş yaa 2 gece önce rüyamda karnımın kocaman olduğunu ve bebeğimin deli gibi el ve ayaklarıyla vurduğunu görmüştüm hatta el ve ayaklarının şekli karnımın üstünden belliydi, bunun habercisiymiş :))

Evet resmen benim eğlence kaynağım oldu.biraz daha büyüseler daha bilinçli vuracaklar daha keyifli olacak:)mandalinayı çok severlermiş yedikten sonra hareketleri artarmış

Bem de az önce öksürdüm 2 defa beyimiz uyuyordu uyandı heralde 5-6 defa üstüste tekmeledi:)

Korkma annesi güzel olacak her şey. Bi sorun olunca yavrularımız çok güzel sinyal veriyor. Dr çok korkuttu, çok dikkat et dedi ama içim çok rahat nedense. Allah a emanet yavrularımız. Cinsiyet öğrenmediniz mi?
Bende sürekli okuyorum canım, bulamadım bir türlü. Zaten bizim tüp bebek olunca ilişkiye hiç yanaşmadık. Dr da kanamadan sonra çok tembihledi. İlişki yasak tabi canım da sen hareketlerine de dikkat et yine de.

Evet resmen benim eğlence kaynağım oldu.biraz daha büyüseler daha bilinçli vuracaklar daha keyifli olacak:)mandalinayı çok severlermiş yedikten sonra hareketleri artarmış
Aynen büyüseler de sürekli hissetsek... Mandalina olayını bilmiyordum canım ama tesadüfen en çok yediğim şey o :) mandalinaya devam o halde :)

Kizlar ben ikili tarama yaptirmadim.sadece ense kalinligina bakildi.3 lu taramayida yaptirmak istemedim aslinda ama bebegin esi icin kontrole gittigimde nedense hayir diyemedim iste doktora keske yaptirmasaydim 121/1 cikmis sonucum.raporumda bakarmisiniz size zahmet rapora gore risk yok diyor ama internetten baktim bakmaz olaydim 250/1 in alti riskli grup oldugu icin amniyosentez onerilir diyor kafam karman corman oldu

Ark
canım, özellikle yazmışlar ya risk görülmemiştir diye; her testin ve laboratuvar ın kriteri aynı olmuyo bence. Dr la konuşamadın mı?

canim 3 lu test ile ilgili cok bir bilgim yok ama 3 li testin sonuclari 2 li test gibi yorumlanmiyor sanirim. Sen doktor yorumu almadan internete gore kendini uzme canim.

Benimde sat 12 agustos :) ve bende aynı şekilde hissediyorum bi şişlik gibi gerçi daha tekme yiyemedim ama olsun :)) bu hissettiğimiz kesinlikle Bebek %500 Eminim
Bizimde 18 ağustos sat ,en kucuk biz varız sanırım minigimle :) yataga uzandıgımda karnımda kalp atışı gibi dıştan da farkedilen hareketlenme oluyor bebek olabilirmi acaba kızlar ?

Sup3risi misafrler baya yordu seniii galibaa nerdesinn iyi misinnn:)))
Selam canimm kusura bakmayin ya daha bu aksam ancak gittiler öldüm ya indir kaldir yika ev varya felaket dusumu yaptim yataga gircem birazdan yarinda is var randevu var malum insallah gösterir kerata :) ama ölüyüm o derece yorgunum benimkide sagolsun ben ayaklandikca baya canimi yakti tekmeledi otururken tik yok rahatimi bozuluyo neyse basindan beri istemiyo is yapmami sipa

Canım bu net bizi çok yoruyor.Uzme kendini risk yok yazıyor sonuclarda. dr konusmadan kendinide bebeginide üzme bence

Kızlar nAsılsınız bn ayın 26 sına ayrıntılı için rand. Almıştım ama 18indede rutin kontrolümüz var kontrole ayrıntılıdan sonra gitsem sorun olmaz heralde dimi :/ bide 16. Haftada kesin kız demişti dr. bn bile çok net görmüştüm ekranda inş değişmemiştir yoksa erkek bile olsa hep pembe giyicek birsürü sey aldm

Ark

canım, özellikle yazmışlar ya risk görülmemiştir diye; her testin ve laboratuvar ın kriteri aynı olmuyo bence. Dr la konuşamadın mı?
Hayir canim sonuca baktim sonra internete sonrada size yazdim.randevu aldim saliya
canim 3 lu test ile ilgili cok bir bilgim yok ama 3 li testin sonuclari 2 li test gibi yorumlanmiyor sanirim. Sen doktor yorumu almadan internete gore kendini uzme canim.
Biliyorum su sonucu buraya baska birisi atsa derimki iste yaziyor risk yok diye neden korkuyosun diye..boyle zamanlarda mantik nereye kayboluyor ki
Canım bu net bizi çok yoruyor.Uzme kendini risk yok yazıyor sonuclarda. dr konusmadan kendinide bebeginide üzme bence
Evet ya bir daha asla bakmayacagim ,sizlerde bakmayin lutfen zehir oluyor bi anda hayat

Kızlar bogazim cok agriyor ne iyi gelir insallah gribe cevirmez hamileligimin ilk haftalarinda gribi yasadim 1 ayda iyilestim korkuyorum ya
Canım ben ıhlamurla atlattım 3 gunde geçmişti bogaz agrısı oksuremlyordum boğazımın acısından, sende ic istersen gecmis olsun canım

Ben hamile kiyafetlerim disinda hicbir bebis alisverisi yapmadim henüz. Ayrintiliya da gireyim de sonrasinda baslarim yavastan diyorum. Çokta erken alisveris yapmak istemiyorum, kendime engel olamam cunku baslarsam25-26 haftalarda baslarim diye dusunuyorum. Simdilik birikim yapiyoruz

Bende yapmadım bebek için alışveriş hoş yapmasamda abisininkiler büyütür onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…