2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Acemilik zor is once bi korku kapliyo ne yapicam ne edicem ya eksik olursa diye sonra hemen ozellikle hamilelikte oldu bu eskileri hatrltan bir mekanizmaa diyorkii eskiler napiyomus otur oturdugun yerde hersey yoluna girerr:))))) hallederz insaallahh
Anne oldugumuz gün bebise alisirken anlariz ne eksik ne fazla hallederiz sorun yok

Bende özele gidiyorum canımm 12.haftasında biz demeden kendi renklisini gösterdi daha net görün bak diye. 16.haftada da ben dedim bu sefer 4boyutlu bakalım diye çıktısını bile verdi. Dr undan sanırım canım bide annenin suyuyla alakalı diye duymuştum

Ben calismayi dusunmuyorum en az bir sene birakicam isi bebegimle ilgilenmek istiyorum sadece. Belki olurda arada isim olur lazim olur diye dusundum ama iste biberonlar gereksiz olabilir özellikle 6 ay

En son ne zaman gittiniz? 16-17.haftalar iyi sanırım cinsiyet öğrenmek için. Belli değil deme şansı yok :)
Aynen cnm artık söylerler heralde :) biz 2 hafta önce fln gitmiştik ama o zaman ultrasonda bakmadı tekrar, ikili sonucumuzu inceledi sadece. Yavrumu ne zamandır göremedim

Kızlaar aranızda bebeğin hareketlerini çok net hisseden var mı ya benim beklentim yüksek ya da pek hissetmiyorum hala 20 haftalık olcaz bakalım gidicem haftaya doktora
Cocugu hissetmek icin kendimi dinliyorum, kendi kalp atislarimi duymaya basladim cocuktan tık yok:) sizinki biraz sakin heralde 20 haftalik olmus sessiz hala:) kiz mi yoksa kizlar hareketsiz olurmus erkek bebekler kipir kipir olurmus

Cocugu hissetmek icin kendimi dinliyorum, kendi kalp atislarimi duymaya basladim cocuktan tık yok:) sizinki biraz sakin heralde 20 haftalik olmus sessiz hala:) kiz mi yoksa kizlar hareketsiz olurmus erkek bebekler kipir kipir olurmus
Aynn bnde kendi kalp atışlarımı duyuyorum :) kız evet uslu bi kız olcak heralde inş babasının çocukluguna çekmiştr zaten bana çekerse yandım 3 sene hiç susmadan ağlamışım çünkü

Canım benim içini ferah tut. Kanama yapmaması çok güzel çünkü plasenta nın kanaması tehlikeli bir mevzuymuş. Onun haricinde sezaryen olsun her şey yolunda gitsin. Erken doğum riski hep var ama bunun için bizler ekstra dikkat edicez kendimize.

Yaaa yinemi kirmiziya döndü leke hay Allah sifani versin emi ne deyim
Evet kuzum. Ama içim pek bi rahat niyeyse anne hisseder derler ya öyle bi gevşeklik var üstümde

Dun aksam 5 de isyerindeyken sanki icimdeki bir organimi sokup almislar gibi bir hareket oldu ciglik attim canim acidi. Bebegimi hep hissediyordum o andan itibaren hissedemedin. Umarim yukari cikmistir da ondan hissetmiyorumdur.
Bana da benzer bisey oldu canm ya dunden beri yogn olan hareketler yok hareket bekliyrm dun bi agri girdi ki benm agrisiz geciodu insallh bi skntimiz yoktr

Merhaba kizlar tetanoz aşisi oldunuz mu ? Olanlar varsa tam olarak kaçıncı haftadaydi ve saglık ocakları ariyormuş doğru mu ?
canım ben elimi kestim bıçakla o yüzden 13 haftalıkken yapıldı tetanoz aşım ama daha sonraları yapılıyor sağlık ocağı sölüyor zaten. yaptırmak zorundada değilsin yaptrımayacak arkadaşlar vr

Bana da benzer bisey oldu canm ya dunden beri yogn olan hareketler yok hareket bekliyrm dun bi agri girdi ki benm agrisiz geciodu insallh bi skntimiz yoktr
2 3 gun gectikten sonra ben tekrar hareketlerini hissetmeye basladim canim. Cok sukur. 13 unde gorus gunumuz var, bakicam neler yapiyor

valla ilkkez duydum boyle birsey burda renkli ultrason için ek ucret ıstıyolar oda 200u geçik yani

Dr işgüzarlık etmiş.ne demek 7.aydan sonra.16 haftadan itibaren net Bebek görünüyor.ben geçen 2 kontrolümde de aldım.özel hastaneyse gittiğin ısrar et Can'ım mecburlar yani.devlet hastaneleri için bişey diyemem.net olmak zorunda değil gittikçe netleşiyor zaten bizler için önemli bence bebeğimizi görmek.

Anneler cadi anlamayan kalmadi evde kalcak bizim cocuklar sayemizde. Oy yerim onlari ben varya isiririm minicik popolarini cirkinlerin
Esim bazen severken minnaki diyor ki kiz cikmak istemiyodr disari korkuyodr senden . Bazen yerni anlamk icin karnima bastriyirm goruyo diyo cocuga icerdede rahat vermiosn ne yapack bu cocuk bilmiyoki biz kuzumla ne guzel vaktler gecrcez

valla ilkkez duydum boyle birsey burda renkli ultrason için ek ucret ıstıyolar oda 200u geçik yani
Enteresan, benim gittiğim özel hastanede muayene ücretinin içinde renkli ultrason ayrıca her seferinde renkli fotoğrafını da çıktı olarak veriyor :) 100 tl normal ücret; ssk ile 65 tlye düşüyor. Benim şirketim bana özel sağlık sigortası yaptırdı yan haklar kapsamında; o yüzden tamamını karşılıyor, tahlil, muayene ve doğuma para vermiyorun :)

kızlar ben 60 kiloyla hamile kaldım şu an 67 kiloyum sıkıntı olur mu bu ama dışardan bakılınca hiç görstemiyormuşum kilomu böle giderse kaç kilo olacağımı düşünemiyorm bile

allahın izni ile hiç bir şey olmayacak yavrularımıza

kızlar ben 60 kiloyla hamile kaldım şu an 67 kiloyum sıkıntı olur mu bu ama dışardan bakılınca hiç görstemiyormuşum kilomu böle giderse kaç kilo olacağımı düşünemiyorm bile
Canım belki su, ödem falandır bir de kabızlık varsa o da fark ettirir ama belki biraz dikkat edebilirsin. İnternette ekteki gibi tablolar var normal kilo alımı ile ilgili. Ben de son 2 haftadır tartılmadım, yarın sabah midem boşken tartılayım en iyisi şimdi moralim bozulmasın :)) özellikle son 1 haftadır kilo aldığımı düşünüyorum.

Eklentiler

• image.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…