2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
En guzeli iyi dusunelim iyi olsun.bak bak asagida 18 hafta yaziyo yarisi bitti sayilir gececek insallah saglikla kavusucaz

Vallahi cok guzelmis ben 78 lira veriyorum renksiz ultrasonu bile cok hosuma gitmedi renkli icin ayrica 200u gecik ucret istediler.ustelik bide sgk kapsaminda yani sgksi olmayanlara daha pahali

Benim de geçen gün hafif bir kıpırtı olmuştu. Sonra bir daha hissedemedim. Hafif bir kanamam da olduğu için öncesinde 20 aralıktaki randevumu bekleyemedim, yarına randevu aldım. Gidip göreyim de içim rahatlasın. Özel hastanede de doktor zamanından önce niye geldin demez herhalde canlarına minnettir diye düşünüyorum. Var mı zamanından önce gitti diye doktoru kızan?

renkli ultrason için ekstra para isteyen hastaneyi de ilk kez duydum, soygunculuk. benim hastanem de 100 TL muayene ücreti, renkli renksiz herşey var. doktorum uzun uzun gösteriyor hem de, sohbet muhabbet:)

renkli ultrason için ekstra para isteyen hastaneyi de ilk kez duydum, soygunculuk. benim hastanem de 100 TL muayene ücreti, renkli renksiz herşey var. doktorum uzun uzun gösteriyor hem de, sohbet muhabbet:)
Ben bunlari duyunca sasiriyorum dun cinsiyet ogrenmek icin gittim 2 dk gosterdi haftaya net belli olur dedi bende bozuldum bihafta sonra tekrar gelicem dedim 10 gum icinde gidince ucret odenmiyo ya ustelik baska bi hastane daha aradm orasida ayri ucret istiyor dediginiz gbi gercekten soygunculuk zaten sirf bu yuzden devlete gitmek istyrm sadece dogumu ozelde dusunuyorum

ben bu zamana kadar hep devlete gittim hiç renkli ultrasona girmedim iki hafta sonra renkli ultrason için gün verdiler 20. haftamda yani.

Valla istanbulda yaşıyorum hemde çok iyi bir kliniğe gidiyordum orda bile renkli değildi o yüzden şaşırdım maşallah sansliymissin

Canm sen ist da amadolo yakasinda misin avrupa mi

Evet ozel hastane ..Bilmiorm valla canim oyle soyledi yinede bidahaki gittgmde israrci olurum ..

Kızlar ikili testim temiz çıktı üçlü taramayı yaptırmayı hiç düşünmedim ama acaba yaptırsam mı diye geçiyor içimden şimdi siz naaptınız?

Ooo harikaymış senin cnm maşallah

Bende dün kontrole gittim iikili temiz cıktıysa üçlü ve dörtlü test e gerek yok dedi doktor. Bugun de saglık ocagına kaydımı yaptırdım haftaya tetanoz aşısını yapalım dediler.iki doz oluyomuş önümüzdeki ayda bir doz aşı yapılacakmış.

Evet ozel hastane ..Bilmiorm valla canim oyle soyledi yinede bidahaki gittgmde israrci olurum ..
Valla Can'ım herkes 16 haftadan sonra alabiliyor bence de ısrarcı ol.dolabın üstüne magnetle tutturduk gidip gelip seviyorum ben de.çok daha farklı 4d si

Ben bazen gidiyorum ve doktorum hic bise demiyo guluyo ve ultrasona sokuyo sende tedirgin olma gitmek istiyorsan tabiki gidersin canim, sadece doktorlar gereksiz yere surekli ultrasona girilmesini hos karsilamiyorlar ama bisey de demiyorlar

Merhaba kizlar tetanoz aşisi oldunuz mu ? Olanlar varsa tam olarak kaçıncı haftadaydi ve saglık ocakları ariyormuş doğru mu ?
Beni bugün arayıp çağırdılar canım :) ama vurdurmak istiyor muyum emin değilim :)

Kızlaar aranızda bebeğin hareketlerini çok net hisseden var mı ya benim beklentim yüksek ya da pek hissetmiyorum hala 20 haftalık olcaz bakalım gidicem haftaya doktora

Ben artık bayağı güzel hissediyorum ama kıyaslama yapma canm her Bebek farklıdır :)

Yaa maşallah gözün aydın canım neler anlattı nasıl baktı sen bişeyler sordun mu renkli görüntü cd verdi mi :) detaylı anlatırmışım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…