2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ver canım takip et en doğrusu bu zaten sonucu söyleyen degerlendirir iki gün önceki hcgni söylersen.iki kat artmalı iki güne bi saglıklı oldugunu anlamqk için bu takip önemli
ama 48 saat geçmedi sali gece 22 de verdik kanı. 48 saatde bekle diyorlar.

tesekkur ederim canım.aslinda bu ay ben kendimi fazla dinlemedim.cunku iki aydır dusunuyorduk ve her ay kendimden belirti buluyordum.kasiklarda batma vs gibi.ama hamile degildim.bu ay birşey hissetmedim doğrusu.sadece adet günü geldiğinde tansiyon dusuklugu yaşamaya başladım hala da var ve kendimi yorgun hissediyorum.sanirim senin bat a var daha

canım nasıl oluyor mayıs sonu annesiysen kaç günlük hamilesin. ben hiç bilmiyorum bu işleri.
14 gün oldu bugün kardeşim ben geçen adetimde düşük yaptım o yüzden ilişki tarihini baz alıyor doktor inan bende anlamıyorum kafam çok karışık uyuyamıyorum rahat değilim bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

aynen bende lekelenme yerleşmeden 10 gün sonra olurmuş saydım 18 gün oluyor benimde. ama doktorlar regl gününü baz alıyormuş yanı 8 agustos dan saymaya başlıyormuş.

aynen bende lekelenme yerleşmeden 10 gün sonra olurmuş saydım 18 gün oluyor benimde. ama doktorlar regl gününü baz alıyormuş yanı 8 agustos dan saymaya başlıyormuş.
14 ağustostan baz alinirsa 25 günlük hamile oluyorum ay neyi baz alırlarsa alsınlar biz Bebeklerimize sağlıkla kavuşalim da

evet canım bat 13 Eylül 2 tane bebek kondu Rahmime insaallah tutmustur
.tup bebek

14 ağustostan baz alinirsa 25 günlük hamile oluyorum ay neyi baz alırlarsa alsınlar biz Bebeklerimize sağlıkla kavuşalim da
valla bende anlamadım. bide şu bebek işini doktorlar resmen ticarete dökmüş. ya hamile olup olmadığını bile öğrenmek bi iş. ayrıca ben her ay 10-12 arası yumurtluyorum ve eşimde de problem yok. sorun olmadığı halde bize tüp bebek için ne ısrarlar ettiler. ibrahim saracoğlunu aradım esra hanım ile görüştüm hayıt otu içtim ama miktarı var fazla içilmemesi gerek. yumurtla çatlatma için incir kürü yaptım. bi ay olmadan hamile kaldım. he bide kan hapı ve polik asite başladım hepsini bir yaptım vücut güclenince oldu inş dua et bende kesin haberi alırım.

Dualarım bütün evlat aşkıyla yanıp tutuşan kardeşlerimle Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…