2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim bana birşey vermedi bugün keseyi gördük şükür folikasit ve kan hapi verdi sadece

Ayy keseyi gormussun ne mutlu. Benimkisi haftaya kaldi. Dun aksam doktorum aradi bu hafta gelme eczaneye progestan gonderiyorum al hemen basla dedi. Dun aksam basladim hatta dun misafirlere kosturmaktan lekelenmem oldu. Esime soylemedim hemen panik olmasin diye. Gece ilk fitili kullandim sukur simdi bisey yok. Fitil olani rahime daha cabuk etki ediyormus. Yeni hamisler hosgeldiniz

Anladım canım .inşaallah darısı hepimize.benim 13 Ağustos sanırım bata 6 var.bita daha beklesemmi yapsammı ne dersin

Canim benim beta hcg 3 eylülde 843 tu bi daha baktirmadim dun yani 7 eylulde keseyi karindan gorduk idrara sıkışık gitmen lazim. Son adet tarihimde 4 agustos
canım bende kan verdim bugün betahcg 4154 çıktı inşAllah cumartesi keseyi görürüz pazartesi beta761,61 çıkmıştı sat :5 agustos benimde inşAllah bizde kesemizi görür bebeğimizin kalp atışlarını duyarız

çooooooookkkkkkkkkkkkkk heyecanlıyımmmmm çok anlatamam son adet 5 agustos
geçiken adetin 4.günü kan verdim 761,61 çıktı bugün ise (3gün sonra) 4154 çıktı Allahım inşAllah sağlıklı gebeliktir.Kesmizide görürüz kalp atışınıda inşAllah

Merhaba kızlar ben aranızda yeniyim hamile olduğumu yeni öğrendim ama değerim biraz düşük inşallah yarın bir daha gidicem bir sorun olmaz inşallah

Merhaba kızlar ben de varım 5 mayıs görünüyo ama doktor çocuk bayramından itibaren hazır ol falan dedi @Meyr_a canım senin hamile kalmana çok sevinmiştim senin ardından ben de müjdeyi aldım çok şükür ve yine senin topiğinde beraberiz kızlar ya ben doktora gidince aşırı heyecanlanıyorum sormam gereken şeyleri bile unutuyorum nolcak benim bu halim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Anladım canım .inşaallah darısı hepimize.benim 13 Ağustos sanırım bata 6 var.bita daha beklesemmi yapsammı ne dersin
Valla ben olsam dayanamaz yapardim sanirim ama istersen daha garanti olsun diye bir kac gun daha bakleyebilirsin yaaa ben olsam simdiye coktan yapmistim :))))

merhaba kızlar, kahverengi lekelenmeler yaşayan var mı? 4 gündür devam ediyo ama çok az bikaç damla günde. progestan yazdı doktor. sanırım başka yapacak bişey yok. inşallah bi sıkıntı yoktur :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…