- 3 Eylül 2013
- 938
- 847
- 123
- Konu Sahibi endless love
-
- #2.181
Masallah canim ikizler mi gelecek acaba :) cok artmis degerincanım bende kan verdim bugün betahcg 4154 çıktı inşAllah cumartesi keseyi görürüz pazartesi beta761,61 çıkmıştı sat :5 agustos benimde inşAllah bizde kesemizi görür bebeğimizin kalp atışlarını duyarız
sağol canım.topik ilk açıldığından beri takipteyim ama hamileligimin kesinleşmesini bekledim.simdi paylasimlara daha çok katilirim artık :))Hayrli olsn cnm hosgeldin:)
Merhaba muhtemel doğum tarihimiz aynı beraber bekliyecegiz inşallahsağol canım.topik ilk açıldığından beri takipteyim ama hamileligimin kesinleşmesini bekledim.simdi paylasimlara daha çok katilirim artık :))
Canım bende de vardı, 6 gün kahverengi lekelenmem olmuştu. ilk gün doktora gittiğimde ilaç vermeyeceğini herşeyi vücuda bırakacağını söyledi zaten sağlıksız bir gebelikse vücut atar dedi o süreçte her gün kan tahlili verdim ve gayet güzel yükseldi değerlerim 6. Gün progestan verdi ve ertesi gün kanamam geçti şu an hala devam ediyorum ilaca, bugün başka bir doktora gittim keseyi gördük 6+5 olduk hayırlısıyla ama henüz bebişi göremedik 7. Haftada belli olur dedi ay ne heyecanlı bir bekleyişmerhaba kızlar, kahverengi lekelenmeler yaşayan var mı? 4 gündür devam ediyo ama çok az bikaç damla günde. progestan yazdı doktor. sanırım başka yapacak bişey yok. inşallah bi sıkıntı yoktur :/
evet canım takip ederiz birbirimizi.kontrole gittin mi.ben bayramdan sonra gidecegim.Merhaba muhtemel doğum tarihimiz aynı beraber bekliyecegiz inşallah
Haklısın canım ben yarın ikinciye gidiyorum :)kızlar ben de ilk gebeliğimde koşa koşa doktora gitmiştim.yok keseyi gördü görmedi yok kalp atışını gördü görmedi defalarca doktora gittim. boş yere stres yapıp yıprandım. şimdi kızım 28 aylık şükür.
şu an sanırım ikinciye hamileyim. bugün-yarın bat günüm dün kan verdim 264 çıktı. iki gün önce 104 çıkmıştı. yarın tekrar vereceğim. ikiye katlamışsa 8. haftada doktora gideceğim. bu sefer olabildiğince az kontrole gidip en az ultrason sayısıyla hamileliğimi tamamlayacağım.
çoğunuzun ilk bebeği olduğu için muhtemelen heyecanlısınızdır ama bekleyebiliyorsanız bekleyin derim ben. zaten bir olumsuzluk varsa bile 8-10. haftaya kadar bekletip kürtajı o zaman yapıyorlar. 8. haftaya kadar beklemenin zararı olmaz diye düşünüyorum. sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı. hayırlı evlatlar olsunlar ve en önemlisi hayırlı-sabırlı-bağırmayan ve çocuğunun kişiliğine saygı duyan anneler olalım.
canım sen de bendensin.gerci ben ilk hamileligim de de sabırla beklemistim.bu hamileligimde de oyle.erken test yapmak surekli tekrarlamak vs istemedim.ilk kontrolume de bayramdan sonra gidecegim büyük ihtimal 8 hafta giderim bendekızlar ben de ilk gebeliğimde koşa koşa doktora gitmiştim.yok keseyi gördü görmedi yok kalp atışını gördü görmedi defalarca doktora gittim. boş yere stres yapıp yıprandım. şimdi kızım 28 aylık şükür.
şu an sanırım ikinciye hamileyim. bugün-yarın bat günüm dün kan verdim 264 çıktı. iki gün önce 104 çıkmıştı. yarın tekrar vereceğim. ikiye katlamışsa 8. haftada doktora gideceğim. bu sefer olabildiğince az kontrole gidip en az ultrason sayısıyla hamileliğimi tamamlayacağım.
çoğunuzun ilk bebeği olduğu için muhtemelen heyecanlısınızdır ama bekleyebiliyorsanız bekleyin derim ben. zaten bir olumsuzluk varsa bile 8-10. haftaya kadar bekletip kürtajı o zaman yapıyorlar. 8. haftaya kadar beklemenin zararı olmaz diye düşünüyorum. sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı. hayırlı evlatlar olsunlar ve en önemlisi hayırlı-sabırlı-bağırmayan ve çocuğunun kişiliğine saygı duyan anneler olalım.
Paylastkca buyuyorz cnm. Artk bebisler buyudkce paylasmlarmz artar insallh:)sağol canım.topik ilk açıldığından beri takipteyim ama hamileligimin kesinleşmesini bekledim.simdi paylasimlara daha çok katilirim artık :))
Masallh cnm depar atmissn:)) batlarmz yakin keseyi de gorursn cnmçooooooookkkkkkkkkkkkkk heyecanlıyımmmmm çok anlatamam son adet 5 agustos
geçiken adetin 4.günü kan verdim 761,61 çıktı bugün ise (3gün sonra) 4154 çıktı Allahım inşAllah sağlıklı gebeliktir.Kesmizide görürüz kalp atışınıda inşAllah
Insalh cnm hemencecik karnindan gorunur kese. Haber verirsn bize durumu:)kızlarrrrr... yarın sabah 10,30 da ilk kontrolüme gideceğim... sat göre 5+4 olacağım yarın.
inşallah karın ultrasonunda görürüz keseyi :)
çok heyecanlıyımmmmm
Gorursun canim keseyi :) hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz :)kızlarrrrr... yarın sabah 10,30 da ilk kontrolüme gideceğim... sat göre 5+4 olacağım yarın.
inşallah karın ultrasonunda görürüz keseyi :)
çok heyecanlıyımmmmm
Benimde olursa ilk bebeğim olucak inşallah geçen cuma gördük keseyi bebeği hala göremedik bende bayram dan sonra gidicem o zamana kadar 8 haftalık olucak kalbinin atışları duyulur herhalde o zaman sabrın sonu salamettir inşallahkızlar ben de ilk gebeliğimde koşa koşa doktora gitmiştim.yok keseyi gördü görmedi yok kalp atışını gördü görmedi defalarca doktora gittim. boş yere stres yapıp yıprandım. şimdi kızım 28 aylık şükür.
peki ilk öğrendiğinde kaçtıçook doğru söylüyorsun canım. kadın doktorların geneli böyle. eşimde
hayırlı olsun canım. bende 6 gün kala öğrendim şimdi yükseliyor mu diye iki güne bir takip ediyorum. vallahi çok zor. şimdilik güzel gidiyor inşallah seninde güzelce yükselir.
anlamıyorsan ne güzel. benim vücudum bhcg ye aşırı tepki veriyor. 20. haftaya kadar acillerde sabahlıyorum malesef ve çook erken öğreniyorum bu yüzden. geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. değerim 13 olmasına rağmen hemen hissettim. tekrar kimyasal olmadığını öğrenmek için tekrarlamak zorundayım ama doktora uzun süre gitmeyeceğim. keşke ben de hamileliğini anlamayanlardan olsam bu kadar halsizleşip hastalanmasam... ilk gebeliğimde kalp atışını geç duyduk beni strese sokup boş yere ağlattı. aynı şeyleri yaşamaya gerek yok. 8 de giderim.canım sen de bendensin.gerci ben ilk hamileligim de de sabırla beklemistim.bu hamileligimde de oyle.erken test yapmak surekli tekrarlamak vs istemedim.ilk kontrolume de bayramdan sonra gidecegim büyük ihtimal 8 hafta giderim bende
8de duyarsın canım. sağlıkla büyüsün bebeğin...Benimde olursa ilk bebeğim olucak inşallah geçen cuma gördük keseyi bebeği hala göremedik bende bayram dan sonra gidicem o zamana kadar 8 haftalık olucak kalbinin atışları duyulur herhalde o zaman sabrın sonu salamettir inşallah
Benim degerim ilk ogrendigimde 30du sonra hic bakmadim canim doktorum haftaya gel dedi iki gunde bir gidip iyice strese girmek istemiyorum. Hayirli olsun canimMerhaba kızlar ben aranızda yeniyim hamile olduğumu yeni öğrendim ama değerim biraz düşük inşallah yarın bir daha gidicem bir sorun olmaz inşallah
sabah ilk idrarla yaptığında daha doğru sonuç alırsın.sabahi bekle canımYaaaa çatlayacam idrar testi elimde duruyor yapsammi yoksa sabahı mı beklesemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?