2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benim degerim ilk ogrendigimde 30du sonra hic bakmadim canim doktorum haftaya gel dedi iki gunde bir gidip iyice strese girmek istemiyorum. Hayirli olsun canim
aslında en güzeli. fakat ben çok erken öğrendiğimden bat gününe kadar rahat edemeyeceğim. yani bir kere daha bakıp sonra bakmamaya calışacağım.

Doktora gittin mi canim? Benim bir dusugum var malesef doktorum progestan fitil verdi olasi risk icin birde degerim dusuk diye. Haftaya insallah keseyi gorurum bende
dr gittim fakat o daha sana gebe diyemem dedi. benim ilk gebeliğim. 4 gün önce 12 idi şimdi 177 ve daha bat iki gün sonra. düşük değil bu değerler heralde. bilemedim şimdi bak

Merhaba kızlar bende Mayıs annesi olacağım inşallah sat tarihim 31 temmuz ben bu ay hiç hamilelik beklemiyordum 1 senedir istiyorduk fakat olmuyordu vede vardiyalı çalıştığımız için düzenli ilişkiye giremiyorduk soğan kuru denedim ve denediğim ay hamile kaldım adet olmam gereken gün çok sancim vardı adet olucam diye dicroflam ağrı kesici içtim 5 gün sonra testte çift çizgi çıktı ben şok 6 gün geçince 3 eylül de hcg değerim 1180.0 çıktı ama çok korkuyorum korku mutluluğumun önüne geçti kasiklarim çok ağrıyor adet olucam sanki yarın doktora gidicem inşallah var mı benim gibi kasiklarim çok ağrıyan Allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin...

dur canım sakin ol. bişi olmamıştır boşuna zarar verme kendine. bende bugün afedersin idrar yaparken hafif 2 3 tane pıhtı geldi korktum. ama sonra düşündüm içerde ne oluyor her an bilmenin imkanı yok. belkide iyi bişeyler oluyort. ne olacaksa oluyordur. böyle dokuz ay geçmez dedim ..

Cok sevindim senin adina.insallah bir an once gorursun bebisini. Ben bi dusuk yasamistim gecen sene.ondan biraz korkuyorum. Ama dusuk yasadigim zaman hic boyle kanamam olmamisti. Her hamilelik farkli oluyo demek ki. Heyecanla bekliycez artik. Hayirlisi olsun. Cok tesekkurler canim yanitin beni biraz rahatlatti. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…