2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Çok halsiz oluyorum bi iş yapana kadar belim kırılacakmış gibi oluyo bu bebisler çok nazlı teyzesi
Cok nazlilar cok hele benimkini bi gorsen teyzesi 7/24 dusuk tehlikesinden yatiyorum cok daraldim ama anneligin bu daha ucu bakalim ilerde neler yasiycaz saglikla bi alalimda kucaklarimiza hayirlisiyla :) :)

Bende incirküruu
il
Kizlar hamilelikte idrar kopururmus boyle olan varmi bende birsey yokta
İlk defa duyuyorum
Kizlar hamilelikte idrar kopururmus boyle olan varmi bende birsey yokta

Defa

Canim gozun aydin saglikla kavusun insaAllah..
Bende ayni sekilde okullar acilsin oyle gidicem canm sat 10 agustostu.gel git yapmak zor birde stresi cabasi..

Kızlar ben bugün kalp atışlarıni da gördüm Allahım inşallah sorunsuz atlatmamizi nasip eder. Benimle aynı zamanda olan arkadaşlara belki yardimci olurum diye yazmak istedim.
coook güzel artık hamileliğin tadını çıkarmaya başlayabilirsin darısı başımıza inşallah hayırlısıyla ben de bi duysam

Cok yoruldum coookk temizlik vardi bugun mis gibi oldu evim ama sirtim agridan catliyor

Kızlar ben bugün kalp atışlarıni da gördüm Allahım inşallah sorunsuz atlatmamizi nasip eder. Benimle aynı zamanda olan arkadaşlara belki yardimci olurum diye yazmak istedim.
Ay canım biz beraberiz sanırım. Ben pazartesi gittiğimde bebeğimi gördüm ama kalp atışını duymadım doktor Bi kaç güne duyulur demişti inşallah bende duyabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…