- 28 Ağustos 2016
- 569
- 557
- 18
- Konu Sahibi endless love
-
- #2.461
Herkeste bi halsizlik mevcut tabii miniklerin vucudumuzda olusuna alisma evresi hem zor hem keyifli cok sukur rabbime. Ya dusunseneze icimizde bi akvaryum var ve orda insan buyutuyoruz ya rabbim sen nelere kadirsinnn.....Bugün pek bi durgunuz hanımlar bayram koşuşturmasında kendinizi çok fazla yormayın :)
Canim profiline gir ordan kisisel bilgilerinde muhtemel dogum tarihini yazip en alttan degisiklikleri kaydet gebelik takvimin olusacaktir. Hayirli olsunn bu arada :)Kizlar hamilelik takvimini ekleyemedim bi turlu ikince hamileligim 2013 mart annesiyim daha yapmistim ama simdi olmuyor yardimci olurmusununuz ??
Herkeste bi halsizlik mevcut tabii miniklerin vucudumuzda olusuna alisma evresi hem zor hem keyifli cok sukur rabbime. Ya dusunseneze icimizde bi akvaryum var ve orda insan buyutuyoruz ya rabbim sen nelere kadirsinnn.....
Kizlar hamilelik takvimini ekleyemedim bi turlu ikince hamileligim 2013 mart annesiyim daha yapmistim ama simdi olmuyor yardimci olurmusununuz ??
Canım doğum tarihlerimiz seninle aynı bugün doktora gittim malesef sadece keseyi gördük oda alttanHerkese Merhaba, Güzel anne adaylariBen de insaallah Mayıs annesi olacagim. 26 Agustos'ta ilk beta degerim 624 idi.. iki gün sonra 1,392'ye cıktı Kısmet olursa yarın ilk kontrolüme gidecegim. Insaallah aynı anda hem keseyi hem de kalp atısını duyma sansımız olur. ilk gebelik oldugundan mıdır nedir, zaman hic gecmiyor sanki ve insan böyle günlerde kendisini en iyi anlayanlarin yanında olmak istiyor. Bu topic simdiden hepimize ugur getirsin
kizlarrr herkes iyi miiigiden var mi doktora benim icim icimi yiyo
Aminnn canim insallahhhhEvet ya düşünmesi bile güzel ki şuan bunu yaşıyoruz :)
Yeterki bebişlerimiz iyi olsun :)
Yukarda isminin yazdığı yere tıklayıp kişisel bilgilere gir canım orda da beklenen doğum tarihini gir ve kaydet
Canım hormon testi yaptırmadan kür uygulama derim benim biraz ploraktin hormonum yüksekti incir yememem lazımdı yine uzak duramadım amaSağol canım benim iyi dileklerinin için rabbim senide bebeğini korusunnnbizde yumurtlama günü değerlendirdik eğer bir sansımız varsa ona inanıyorum diyeyim canım ama tabiki daha kırmızıları görmesem o zaman o mutluluğu bende yaşarım . Soğan kürü denemeden önce geçen ay da incir kürü uyguladım bişey olmadı bu ay da soğan kürü demeliyim dedim inşallah bi şifa verir şifa niyetine içtim .bende çok takıldım çok kurdum inşallah bu ay yüzümüz görürinşallah canım hakkınızda hayırlısı olsunn canım iyi haberlerinide duyarız daha güzel habelerleeee
Hayirli geceler
Simdi gordum hamilelik takvimini hazirlamissin :)kizlarrr herkes iyi miiigiden var mi doktora benim icim icimi yiyo
Canım boş gebelik olsugu ne zmn belli oldu kesen filan küçük müydü bende klomenle hamile kaldım kesem 5+1 de 3 mm çıktı küçük gbi geldi bana bende boş gebelikten korkuyorumBenim de 2. Gebelik ilki boş gebelikti anliyorum seni bu sefer farkli olacak insallah bu sefer yavrularimizi kucagimiza alacagiz sıkma canini kitap oku biseylerle ugras bak ben eve is getirdim bi sürü fatura var istersen birazini gondereyim kafan dagilir :)
Kızlar merhaba bende inşallah mayıs annesi olucam :)) çarşamba 25.55 çıktı beta şimdi tekrar kan verdim bekliyorum inşallah güzelce artmıştır benim sanırım geç döllenme oldu takvim epey büyük gösteriyor ama biz minnakiz dahaa :)))
dün 14:00 de kan verdim ikiden fazla artmış ikibucuk kat 45.20 çıktı. Lekelenmem arttı perşembe söyled im progestan 200 verdi.Ver canım takip et en doğrusu bu zaten sonucu söyleyen degerlendirir iki gün önceki hcgni söylersen.iki kat artmalı iki güne bi saglıklı oldugunu anlamqk için bu takip önemli
Sağol canım benim iyi dileklerinin için rabbim senide bebeğini korusunnnbizde yumurtlama günü değerlendirdik eğer bir sansımız varsa ona inanıyorum diyeyim canım ama tabiki daha kırmızıları görmesem o zaman o mutluluğu bende yaşarım . Soğan kürü denemeden önce geçen ay da incir kürü uyguladım bişey olmadı bu ay da soğan kürü demeliyim dedim inşallah bi şifa verir şifa niyetine içtim .bende çok takıldım çok kurdum inşallah bu ay yüzümüz görürinşallah canım hakkınızda hayırlısı olsunn canım iyi haberlerinide duyarız daha güzel habelerleeee
Dualarım bütün evlat aşkıyla yanıp tutuşan kardeşlerimle Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin. .[/QUOT
Cnm değer artmış ınş durur lekelenmem arttı ilaç verdi. Sırt üstü yatıyorum sadece wc ye kalkacaksin dedi.
Ben baya bi bayram temzligine dustm ya. Biraz da surayi biraz da burayi derken dun gece nasil yataga attm kendimi bilmiyrm agir bisey tasimadkca temzlkte bisi olmaz herldeBugün pek bi durgunuz hanımlar bayram koşuşturmasında kendinizi çok fazla yormayın :)
Aynenn valla canimkeseyi görmek kalbi duymak içim şu kadar hafta içinde bizi 9 günlük bayram tatili buldu. biz bir günü bile hesap ederkenneyse bunada bin şükür en azından bebişler bizimle
Aynen ben ben canim alt kasigima vok deil ama arada yokluyo belimde aynennKızlar karnina kramp sanci giren var mi arada kisa süreli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?