2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bugün pek bi durgunuz hanımlar bayram koşuşturmasında kendinizi çok fazla yormayın :)
Herkeste bi halsizlik mevcut tabii miniklerin vucudumuzda olusuna alisma evresi hem zor hem keyifli cok sukur rabbime. Ya dusunseneze icimizde bi akvaryum var ve orda insan buyutuyoruz ya rabbim sen nelere kadirsinnn.....

Kizlar hamilelik takvimini ekleyemedim bi turlu ikince hamileligim 2013 mart annesiyim daha yapmistim ama simdi olmuyor yardimci olurmusununuz ??
Canim profiline gir ordan kisisel bilgilerinde muhtemel dogum tarihini yazip en alttan degisiklikleri kaydet gebelik takvimin olusacaktir. Hayirli olsunn bu arada :)

Herkeste bi halsizlik mevcut tabii miniklerin vucudumuzda olusuna alisma evresi hem zor hem keyifli cok sukur rabbime. Ya dusunseneze icimizde bi akvaryum var ve orda insan buyutuyoruz ya rabbim sen nelere kadirsinnn.....

Evet ya düşünmesi bile güzel ki şuan bunu yaşıyoruz :)
Yeterki bebişlerimiz iyi olsun :)

Kizlar hamilelik takvimini ekleyemedim bi turlu ikince hamileligim 2013 mart annesiyim daha yapmistim ama simdi olmuyor yardimci olurmusununuz ??

Yukarda isminin yazdığı yere tıklayıp kişisel bilgilere gir canım orda da beklenen doğum tarihini gir ve kaydet

Canım doğum tarihlerimiz seninle aynı bugün doktora gittim malesef sadece keseyi gördük oda alttan

Canım hormon testi yaptırmadan kür uygulama derim benim biraz ploraktin hormonum yüksekti incir yememem lazımdı yine uzak duramadım ama bişey olacağından değil ama temkinli olmakta yarar var mutlu haberlerini bekliyorum canım

Canım boş gebelik olsugu ne zmn belli oldu kesen filan küçük müydü bende klomenle hamile kaldım kesem 5+1 de 3 mm çıktı küçük gbi geldi bana bende boş gebelikten korkuyorum

Ver canım takip et en doğrusu bu zaten sonucu söyleyen degerlendirir iki gün önceki hcgni söylersen.iki kat artmalı iki güne bi saglıklı oldugunu anlamqk için bu takip önemli
dün 14:00 de kan verdim ikiden fazla artmış ikibucuk kat 45.20 çıktı. Lekelenmem arttı perşembe söyled im progestan 200 verdi.

keseyi görmek kalbi duymak içim şu kadar hafta içinde bizi 9 günlük bayram tatili buldu. biz bir günü bile hesap ederken neyse bunada bin şükür en azından bebişler bizimle
Aynenn valla canim su gibi akan zaman simdi geçmek bilmiyo 2hafta nasil gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…