2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
6. Hafta bitti 7. Haftanın ilk günü
Sen duydun mu canım
Seninki tek mi ikiz mi
Ben 5 hafta 5 gunlukken gittim doktora ikiz falan demedi. Ama istiyorum ikiz olsun ikiz olsa soylerdi degil mi. Kalp atisini daha duyamadim. Tatildeyim 6 haftalik olduk simdi haftaya randevum var duyarmiyim gitsem:) bu arada saglikla kucaginiza alin insaallahh

of of umut oldun canım çooook tşk ederım yarında varsa bnmde 14 fılan olması lazım ozamn ay ınşş

Benimde bata 4 gun kala 14,87 cikmisti kanda insallah sende de vardir katilirsin aramiza dualarimiz seninle tatlim. Artalim eksilmeyelim insallah
kizlar okudugum kadariyla doktorlar degerle degil degerin duzenli artmasiyla ilgileniyolar, benimde battan 2gun once 28 cikti doktor cok yeni bi gebelik dedi cuma gunu gidicez insallah guzel haberler aliriz:) degeriniz dusuk diye uzulmeyin

kizlar okudugum kadariyla doktorlar degerle degil degerin duzenli artmasiyla ilgileniyolar, benimde battan 2gun once 28 cikti doktor cok yeni bi gebelik dedi cuma gunu gidicez insallah guzel haberler aliriz:) degeriniz dusuk diye uzulmeyin
Evet canim haklisin onemli olan degerlerin duzenli artmasi dusuklugu yuksekligi degil rabbim hayirli gizel haberler almani nasip etsin insallah :)

Kızlar bebek 5+6 dı geçen hafta dr a gittim 6+1 günlük olmuş iki gün fazla çıktı iyimi kötümü anlamadım arkadaş kesesi oluşmuştu kalp atımını duyamadım sizde duyan var mı??

Günaydın kızlar. Benim geceden beri çok moralim bozuk. Belirti olarak sadece göğüslerim sis ve acı vardı bi anda kesildi acmiyor ve dolgunlugu gitti. Ters giden bişeyler var gibi hissediyorum. İnternetten araştırdım öyle yazıyor kese bozulursa belirtiler Biter mis böyle bişey yasayan varmi

Ekledim canım :) bu arada benim memleketimdesin ve bebişlerimizin de büyük ihtimalle aynı zamanda dünyaya gözlerini açacak :)
Elazığ'da mı yaşıyorsunuz, ben Elazığlıyım ve burada çalışıyorum. Burda hemşehrimle karşılaşmak ne güzel bu arada aslında bana da doktor 29/04 dedi doğum için sat 23 temmuz

7haftaligim ben de.. dogum tarihi rabbim izin verirse 03.05.2017 olacak ama doktor erken dogum riski var dedi...

gogus hassasiyeti yedinci haftada azalirmis bildiklerimi yazayim size.. herkesin farkli olur hikayesi benim ilk dusuktu ve faktie bes heterozigot tasiyici ciktim hergun gobekten igne hibor sizin anlayacaginiz..

bende de kasik agrisi cok.. ustelik aksam olsun istemiyorum her gun aksamlari baslayan bir usume titreme oluyor ki bu normal degil sizin de oluyor mu?

Çok geçmiş olsun canım benim kasık ağrım arada çok az olur geçer tek ve en büyük belirtim midem bulantım yok ama yanma var sanki ağrı yapıyor iki büklüm duruyorum sürekli sabahları uyanmaya korkuyorm o zaman daha kötü oluyor doktora söylediğimde ilaç tavsiye etmiyorz 3 aya kadar bekle biraz daha geçmezse verelim demişti şu tatil bitsede gidebilsek artık

Kızlar bebek 5+6 dı geçen hafta dr a gittim 6+1 günlük olmuş iki gün fazla çıktı iyimi kötümü anlamadım arkadaş kesesi oluşmuştu kalp atımını duyamadım sizde duyan var mı??
Canım ben 6. Haftanın içinde duydum ama tam kaçtı hatırlamıyorum doktora mide bulantıaı için gittim ve benim kanamam olmustu doktor baktıgında duyduk ben hiç beklemiyordum duymayı çünkü erken daha bu kullanılan ultrason aletiylede alakalı sanırım benim gittiğim diğer doktor kalp atısları için ay sonu demişti yani sekiz dokuzuncu hafta bence duyamazsanız paniğe kapılmaa hiç gerek yok gidilen hastane ve cihazlarda önemli sanırım

Kizlar moralim cok bozuk ya iki gun once olcum yaptirmistim tam olarak 6.9 cikti hcg ... Bugun yaptirdim 13 cikti adetime 3 gun var daha telefondaki hemsir cok artmamis ya iyi d3gil dedi aslinda hesaplayinca normal ama moralim bozuldu

Kizlar moralim cok bozuk ya iki gun once olcum yaptirmistim tam olarak 6.9 cikti hcg ... Bugun yaptirdim 13 cikti adetime 3 gun var daha telefondaki hemsir cok artmamis ya iyi d3gil dedi aslinda hesaplayinca normal ama moralim bozuldu
İki katı olması gerek ama bazen de yavaş ilerliyor folik asit varsa kullan belki bi faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…