- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #2.981
Ben 5 hafta 5 gunlukken gittim doktora ikiz falan demedi. Ama istiyorum ikiz olsun ikiz olsa soylerdi degil mi. Kalp atisini daha duyamadim. Tatildeyim 6 haftalik olduk simdi haftaya randevum var duyarmiyim gitsem:) bu arada saglikla kucaginiza alin insaallahh6. Hafta bitti 7. Haftanın ilk günü
Sen duydun mu canım
Seninki tek mi ikiz mi
of of umut oldun canım çooook tşk ederım yarında varsa bnmde 14 fılan olması lazım ozamn ay ınşş
kizlar okudugum kadariyla doktorlar degerle degil degerin duzenli artmasiyla ilgileniyolar, benimde battan 2gun once 28 cikti doktor cok yeni bi gebelik dedi cuma gunu gidicez insallah guzel haberler aliriz:) degeriniz dusuk diye uzulmeyinBenimde bata 4 gun kala 14,87 cikmisti kanda insallah sende de vardir katilirsin aramiza dualarimiz seninle tatlim. Artalim eksilmeyelim insallah
Canim kasik agrisinin resmen babasini cekiyorum hele aksamdan sonra fena cuma dr a gidicem bakalim ne dicek nefes darligi bende de var hafif bi yurusem sanki 1 km kosmus gibi nefesim kesiliyoKızlar nefes darlığı ve kasıklarımda hafif Ağrı var
Tatlim ben normaldede su cok icmem simdi bol su ic dedigi icin dr mecbur kendimi zorlayarak iciyorumSlm kızlar benim gibi su içmekte zorlanan var mı???
Evet canim haklisin onemli olan degerlerin duzenli artmasi dusuklugu yuksekligi degil rabbim hayirli gizel haberler almani nasip etsin insallah :)kizlar okudugum kadariyla doktorlar degerle degil degerin duzenli artmasiyla ilgileniyolar, benimde battan 2gun once 28 cikti doktor cok yeni bi gebelik dedi cuma gunu gidicez insallah guzel haberler aliriz:) degeriniz dusuk diye uzulmeyin
Elazığ'da mı yaşıyorsunuz, ben Elazığlıyım ve burada çalışıyorum. Burda hemşehrimle karşılaşmak ne güzelEkledim canım :) bu arada benim memleketimdesin ve bebişlerimizin de büyük ihtimalle aynı zamanda dünyaya gözlerini açacak :)
Ben şu an 7 haftalığım yok denecek kadar az geliyor akıntım canım bi sorun yoktur inşaAllah yapıyla alakalı olabilirKizlar merhaba 4+6 Dayim akintilarim azaldi sizdede varmi bu durum iyimi köyümü bilemedim
Çok geçmiş olsun canım benim kasık ağrım arada çok az olur geçer tek ve en büyük belirtim midem7haftaligim ben de.. dogum tarihi rabbim izin verirse 03.05.2017 olacak ama doktor erken dogum riski var dedi...
gogus hassasiyeti yedinci haftada azalirmis bildiklerimi yazayim size.. herkesin farkli olur hikayesi benim ilk dusuktu ve faktie bes heterozigot tasiyici ciktim hergun gobekten igne hibor sizin anlayacaginiz..
bende de kasik agrisi cok.. ustelik aksam olsun istemiyorum her gun aksamlari baslayan bir usume titreme oluyor ki bu normal degil sizin de oluyor mu?
Canım ben 6. Haftanın içinde duydum ama tam kaçtı hatırlamıyorum doktora mide bulantıaı için gittim ve benim kanamam olmustu doktor baktıgında duyduk ben hiç beklemiyordum duymayı çünkü erken daha bu kullanılan ultrason aletiylede alakalı sanırım benim gittiğim diğer doktor kalp atısları için ay sonu demişti yani sekiz dokuzuncu hafta bence duyamazsanız paniğe kapılmaa hiç gerek yok gidilen hastane ve cihazlarda önemli sanırımKızlar bebek 5+6 dı geçen hafta dr a gittim 6+1 günlük olmuş iki gün fazla çıktı iyimi kötümü anlamadım arkadaş kesesi oluşmuştu kalp atımını duyamadım sizde duyan var mı??
Canım ben stresli Olduğum zaman nefesim daralıyor .Canim kasik agrisinin resmen babasini cekiyorum hele aksamdan sonra fena cuma dr a gidicem bakalim ne dicek nefes darligi bende de var hafif bi yurusem sanki 1 km kosmus gibi nefesim kesiliyo
1 haftaya kadar önde gitmesinde bir sıkıntı yok canım.Kızlar bebek 5+6 dı geçen hafta dr a gittim 6+1 günlük olmuş iki gün fazla çıktı iyimi kötümü anlamadım arkadaş kesesi oluşmuştu kalp atımını duyamadım sizde duyan var mı??
Selam Canım... Ben de 10 Eylül'de gittim kontrole. İki kese görüldüCanım doğum tarihlerimiz seninle aynı bugün doktora gittim malesef sadece keseyi gördük oda alttan
İki katı olması gerek ama bazen de yavaş ilerliyor folik asit varsa kullan belki bi faydası olurKizlar moralim cok bozuk ya iki gun once olcum yaptirmistim tam olarak 6.9 cikti hcg ... Bugun yaptirdim 13 cikti adetime 3 gun var daha telefondaki hemsir cok artmamis ya iyi d3gil dedi aslinda hesaplayinca normal ama moralim bozuldu
Canim hesaplayinca hemen hemen iki kati zaten digeri 6 bu 13 ne bilim daha adetede var folik vs kullaniorum hepsini.İki katı olması gerek ama bazen de yavaş ilerliyor folik asit varsa kullan belki bi faydası olur
Geç döllenme olabilir nasıl hemen bu kadar kolay morel bozabiliyorlar yahu.Canim hesaplayinca hemen hemen iki kati zaten digeri 6 bu 13 ne bilim daha adetede var folik vs kullaniorum hepsini.tum moralim alt ust oldu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?